Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP2] DeVile LastChaos

DarmEmperor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Taa... Niby szwaby utrzymywały serwa a jak odeszła nasza gildia to coraz mniej ludu na serwie xD

Jeżeli w gildii było ponad 60 osób i zdarzało się 15+online to wiadoma sprawa;]

Natomiast serwer działa w dalszym ciągu bez problemu i w ciąż jest przyzwoita liczba osób online. Gra znacznie więcej osób z różnych państwo, teraz to już nie tylko niemcy i polska.

Opublikowano

Jeżeli w gildii było ponad 60 osób i zdarzało się 15+online to wiadoma sprawa;]

Natomiast serwer działa w dalszym ciągu bez problemu i w ciąż jest przyzwoita liczba osób online. Gra znacznie więcej osób z różnych państwo, teraz to już nie tylko niemcy i polska.

No dobra, ale jaki sens jest tam grać skoro Admin faworyzuje LegendZ? Oni mają wszyscy eq z crafta itp. itd. No to sorry. ;)

Opublikowano

Taa... Niby szwaby utrzymywały serwa a jak odeszła nasza gildia to coraz mniej ludu na serwie xD

Nie obraź się ale nie było kogo już lać xD

ubh6c.png
Opublikowano

No dobra, ale jaki sens jest tam grać skoro Admin faworyzuje LegendZ? Oni mają wszyscy eq z crafta itp. itd. No to sorry. ;)

No to przejdź do nich i nie będzie problemu.

A i widzę, że Dratan mają admini, więc ładnie.

Opublikowano

tak tylko ze nikt juz niedodal ze jak teraz twozysz nowe konto to podobna noby juz niedaja 10k caschu na start ,sprawdzili to moi zaufani znajomi,wiec nie pitol ze admini odbili za hacki to tylko poto aby zamydlic ludzia oczy ze nadal nie faworyzuja gild ,bo dzis niby hacki a za tydzien to oleja i nawet nie zwroca uwagi jak na hakach poleca ,wez ty uzyj i w 5 minut masz banika ,ale i tam robta co chceta ,w oczekiwaniu za LC Generic 2

Opublikowano

niedaja 10 ale jest 5k cashu a jak ktos wczesniej porobil duzo konto to ma tam 10k cashu wiem bo tam gralem i wiem za co odbil dcs wiec zle info masz

x

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zapewne jest jakaś konserwacja, aktualizacja bądź po prostu padł connector. ;) Bo raczej serwer nie upadł, bo jeszcze ostatnio sprawdzałam to trzymał się dobrze. ;)

Opublikowano

Niby jest online 46 osób, a ja dalej mam failed to connect login serwer. Ktoś wie w czym może tkwić problem ?

Na serwerach prywatnych LC znany jako:

Prezes

Opublikowano

Serwer jest na razie offline (nie działa strona i nie można połączyć się przez launcher).

Do tego były problemy z logowaniem przez ostatnich kilka dni.

Aby uniknąć spamu w temacie zamykam go do czasu ponownego otworzenia Devile.

Jeżeli serwer zacząłby działać, a temat będzie dalej zamknięty proszę o pw do mnie bądź linoskoczka. :)

Skoro serwer z powrotem działa to otwieram ponownie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...