Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP2] DeVile LastChaos

DarmEmperor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No i na razie pięknie jest :D Sporo ludzi, szybki lvl, niezły cash shop, chociaż trochę drogi. Admin często daję buffy. Miło i przyjemnie widać, że to nie polski serwer ^_^

btw admin mi dał 200kk :D

Opublikowano

Nom mi się zdaje, że serwer jest idealny :D Ceny w cash npc są idelane, trzeba się bynajmniej postarać aby zarobić :P

Dokładnie tak. ;) Niby wszystko jest na wyciągnięcie ręki, ale trzeba troszkę popracować, aby wbić ten max. :>

Mam nadzieję, że serwer się utrzyma i długo postoi.

Opublikowano

ci wyżej mają rację, zajebisty serwer, szczerze mówiąc pierwszy taki lepiej zrobiony serw :)

World of Tanks

NICK:Dikej007

CZOŁGI: IS3,T50,M4 Sherman,S-51

wotbigbar03.jpg

Opublikowano

da sie pobrac odzielnie pache do tego lc bo jak pobieram calosc to przy 60mb mi sie wylacza automaatycznie?

Z którego linka pobierasz klienta?

@xMiyoshi, nick w grze ShIkI

@Boomwuayash, kolejny nick, który tu już raz zmieniony ? xD

Opublikowano

I odbijamy gród jak wszyscy się wykoxszą ;> Mnie też możecie dodawać, tym razem nick Hehhhe ^^

Co Ty tak szalejesz? Czym teraz grasz? xD Dodaj mnie do fr. ;> Będę wieczorem w grze.

Opublikowano

Co Ty tak szalejesz? Czym teraz grasz? xD Dodaj mnie do fr. ;> Będę wieczorem w grze.

Nie bój się ^,^ Zmieniłam tylko nick:P Mam jeszcze kilka kart zmiany nicku więc pewnie jak mi się znudzi ten to zmienię;P

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Co do serwera to polecam, buffki często, Cash NPC, 10K cash na start. Co do spolszczenia, nie radzę wgrywać, bo nie można kupować rzeczy w Cash NPC. Exp w porządku, PU również. Ludzi sporo, dużo polaków. Serdecznie zapraszam. :)

Opublikowano

Też nie polecam bo wgrałam to troszku chyba nie pasowało bo miałam coiny za set +54254 i ogólnie staff mi zniknął -> wystraszyłam się, że bezpowrotnie lecz przeinstalowałam i jest wszystko okay :)

Dużo polaków a przede wszystkim większość w jednej gildii - nie tak jak zawsze tworzy się xxx polskich gildii :) Tutaj mamy jedną dużą polską gildię ^^ Mam nadzieję, że się jeszcze powiększy;)

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...