Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP2] DeVile LastChaos

DarmEmperor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też nie polecam bo wgrałam to troszku chyba nie pasowało bo miałam coiny za set +54254 i ogólnie staff mi zniknął -> wystraszyłam się, że bezpowrotnie lecz przeinstalowałam i jest wszystko okay :)

Dużo polaków a przede wszystkim większość w jednej gildii - nie tak jak zawsze tworzy się xxx polskich gildii :) Tutaj mamy jedną dużą polską gildię ^^ Mam nadzieję, że się jeszcze powiększy;)

Ja jestem z Wami sercem i duchem, ale musi mi minąć faza na buffki. xD

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do serwera to polecam, buffki często, Cash NPC, 10K cash na start. Co do spolszczenia, nie radzę wgrywać, bo nie można kupować rzeczy w Cash NPC. Exp w porządku, PU również. Ludzi sporo, dużo polaków. Serdecznie zapraszam. :)

Przez to, że zmieniali itemki. Mogę spolszczenie zmniejszyć jeszcze bardziej, tyle, że wtedy nie będzie polskich nazw itemków.

Opublikowano

laS6e.png

Zapraszam

:)

Chętnie pomogę w grze - znajdziecie mnie na ch1 lub ch3 pod nickiem

xRandom

Bloodpack przyjmie Cię już dziś !

Opublikowano

Przez to, że zmieniali itemki. Mogę spolszczenie zmniejszyć jeszcze bardziej, tyle, że wtedy nie będzie polskich nazw itemków.

Jeżeli to nie problem. :) Mniejsza z nazwami itemków, zawsze to przyjemniej jak chociaż część nazw będzie po polsku. :)

Zapraszam

Chętnie pomogę w grze - znajdziecie mnie na ch1 lub ch3 pod nickiem

xRandom

Bloodpack przyjmie Cię już dziś !

Bloodpack to nie jest polska gildia? Zgadza się?

Opublikowano

Bloodpack to nie jest polska gildia? Zgadza się?

Polaków,Anglików i Niemców przyjmuja :) Wystarczy że jak wbijasz do gry napiszesz hi ^^ Chyba że chcesz sobie z nimi popisac po ang :)

Polaków tam nie brakuje tak samo jak w Legendz :)

4LtPf.png

To sie nazywa mieć farta :) Takie rzeczy tylko w Bloodpack

Jak tam sytuacja wyglada z tym cashem..mozna tworzyc iles tam kont na jednym IP i wysylac sobie pozniej prezenty?Czy podchodzi to pod ban ;p

Nie masz bana :) Admini tylko strasza :)

Przed bitwą :

TtEwh.png

0YJce.png

Po bitwie :) Nikt nie atakował xD

Opublikowano

I po co Polacy mają biegać do mieszanych gildii jak jest polska gildia na serwie ? Zapraszamy do PwnStyle, niedługo odbijamy gród, tylko uzbieramy ekipę bo strategia już jest :)

@Up nie masz co się chwalić wygranym grodem gdy nikt nie atakował. Z tego co wiem to te wasze gildie niezbyt mocne są i szybko padacie na arenie, tak słyszałam więc gdy uzbieramy odpowiednią ekipę nie będziecie się tak cieszyć :) Z pozdrowieniami ~ Hehhhe :)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Potki 100% cast masz w Cash NPC, wingi posiadają 50% casta. Jak ściągniesz to napisz do mnie ch1 Hehhhe przyjmiemy do guild i wytłumaczę co i jak ;)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Z tego co wiem to te wasze gildie niezbyt mocne są i szybko padacie na arenie, tak słyszałam więc gdy uzbieramy odpowiednią ekipę nie będziecie się tak cieszyć :) Z pozdrowieniami ~ Hehhhe :)

Słyszałaś pewnie o Angel'a.. Nie będziemy się cieszyć ?

z tego co wiem Legendz i Bloodpack nie mają już o Was takiego dobrego zdania.

Po co zmyślacie że macie z nimi sojusz?

My padaliśmy ? Chyba Angel padał ^^

Opublikowano

@up Spokojnie, flejm zołna zróbcie sobie na PW.

Jeżeli to nie problem. :) Mniejsza z nazwami itemków, zawsze to przyjemniej jak chociaż część nazw będzie po polsku. :)

Usunięcie 2 linijek w kodzie, ale zrobię to jutro :P

Opublikowano

Ktoś wie czy coś się tu dzieje na tym serwe? Bo nie mogę się połączyć...

Na serwerach prywatnych LC znany jako:

Prezes

Opublikowano

Strona chwilo off. Male braki w dostawie pradu wystarczy poczekac a zaraz wszystko bedzie dzialac.

BTW jest to serwer eterni gdyz Gmowie sa Ci sami oraz zachowuja sie w identyczny sposob tzn czesto stoja na arenie i pokazuja jacy to Oni nie sa mocni itp itd bla bla bla w kazdym razie serwer zrobony dobrze raczej nie padnie :)

Opublikowano

Co do mojej gildi juz nie dlugo odbijamy DCS :) Posiadamy juz 7 osob z full lvlem i dobry eq. Wczoraj na arenie pokazalismy ze Legendz wcale takie mocne nie jest jak sie wydaje bo padali jak muchy :) Zapraszam do najlepszej gildi na serwie. Legendz robi masowke i w ogole nie pomaga nowym. Bloodpackt z tego co wiem cos tam pomaga ale tez nie za duzo. U mnie otrzymacie pomoc w kazdym aspekcie gry. Oczywiscie nie telerujemy spamu typu " podexp " "daj " raz czy dwa mozna ale nie bez przerwy. Exp jest dosc prosty na siebie tez mozna szybko zarobic wystarczy pomyslec ;>

Opublikowano

Gram tam dopiero 3 dzień ale jak narazie ogólne wrażenia są pozytywne no i osoób dość sporo przeważnie 60+

Hmm może i ja sie pokusze i dołącze do waszej gildi :P

Opublikowano

Zapraszam do najlepszej gildi na serwie

Darm nie przesadzaj ^^

Legendz robi masowke i w ogole nie pomaga nowym. 

Nie wiem - nie byłem ^^ Mają tam 3 GSów więc chyba będzie troche cięzko

Bloodpackt z tego co wiem cos tam pomaga ale tez nie za duzo.

Pomaga pomaga..

U mnie otrzymacie pomoc w kazdym aspekcie gry. Oczywiscie nie telerujemy spamu typu " podexp " "daj " raz czy dwa mozna ale nie bez przerwy.

Tutaj pod .[./B] się zgodzę...

Exp jest dosc prosty na siebie tez mozna szybko zarobic wystarczy pomyslec ;>

100% prawda ^^

Idzie zarobic 1kkk w 30min..

@Edit

Serwer ONLINE !

Jakiś nowy patch się pobiera ^^

Opublikowano

Ja jestem u Darma, gildię zdecydowanie polecam. Gram tu 2 dni a jak o coś zapytałem czy poprosiłem zawsze otrzymałem pomoc:)

@UPy zgadzam się że można zarobić:) Ja mam już prawie całe eq na 170-172 +15 i bronie 3 173 +15 i pare kkk... Przy moim 157lvlu także da się:)

I oczywiście nie dorobiłem się sprzedając cokolwiek z IS :)

PS. Więc raz jeszcze zapraszam w imieniu wszystkich do PwnStyle. Służę pomocą :)

Na serwerach prywatnych LC znany jako:

Prezes

Opublikowano

Nie ma sensu się kłócić, kto ma silniejszą gildię i kto odbije gród, wszystko wyjdzie w praniu, po co się tu denerwować i nagadywać na siebie. Luzik. Fajnym byłoby gdyby każdy polak był w jednej polskiej gildii na obcojęzycznym serwerze, wtedy moglibyśmy pokazać kto tu rządzi, jako jedność, a tak walczymy przeciwko sobie. A ja tylko korzystając z okazji zapraszam do składającej się głównie z polaków gildii - PwnStyle ! :)

Opublikowano

Tzn oprocz naszej jest jeszcze Husarian Pana LordaBesthvala kto gral za czasow Jekona na Azure-EU wie co z niego za czlowiek. Czesc polakow jest u Himmels czesc u Spycy ale to ich wybor nikogo na sile nie bede nawracal :) Bloodpackt moge polecic poniewaz znam ich szefa i huhu lat mily rozj*****any gosc duzo pomaga :D

Opublikowano

No wiadomo, może nie każdy chce grać z polakami :D Może specjalnie uciekł na serwer obcojęzyczny, tego też nie wiadomo. Tak naprawdę każda gildia będzie miała swoje plusy i minusy, tak było od zawsze i będzie na zawsze, bo gildia składa się z graczy, a każdy ma inny charakter, typ usposobienia i tak mogę wymieniać, ale każdy chyba wie o co chodzi. Dlatego bezsensem są kłótnie, tak jak już wyżej pisałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...