Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP2] DeVile LastChaos

DarmEmperor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszam do gildii StyleZ :)

Szef; Adamek

i po cholerę druga polska gildia? Jakby nie można było zostać przy jednej i zrobić jednej a porządnej. -,-

Jak się jedna rozwinie zrobić drugą na odbicie drugiego grodu. W kupie siła, ludzie!

Opublikowano

i po cholerę druga polska gildia? Jakby nie można było zostać przy jednej i zrobić jednej a porządnej. -,-

Jak się jedna rozwinie zrobić drugą na odbicie drugiego grodu. W kupie siła, ludzie!

z tego co wiem Pwn sie rozpadło - dlatego jest nowa ^^

Aktualny stan

8/30

HOLIGANS ma zrobić z nami fuzje -> wiec bedzie nas wiecej ^

=======================================================================================

I nie ma cash za free-.-

Opublikowano

I nie ma cash za free-.-

Wiedziałem, że tak będzie a nie miałem czasu powysyłać sobie rzeczy z IS, jak robił to prawie każdy na serwie :/

Opublikowano

Powiem wam, że doszliśmy do wniosku iż nie warto tam grać. W gildii Legendz jest noob char admina. Ma nieograniczoną ilość itemków (medycynki i curse removal scroll), z resztą reszta gildii tak samo dostają od niego wszystko. Więc jaki jest sens gry ? Nie ma.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Aktualny stan

8/30

=======================================================================================

I nie ma cash za free-.-

Kolego kto Ci takich bzdur nagadał że My [czyt. HOOLIGANS] chcemy jaką kolwiek fuzje z Wami ?

My stawiamy przedewszystkim na jakość nie ilość. Wole mieć w gildii 9 osób ale ogarnietych niż 40 które bd noobić :P

Opublikowano

Aktualny stan

8/30

I nie ma cash za free-.-

Witam hmmmm jestem przywódca gildi HOOLIGANS i szczerze mówiąc pierwsze słyszę i jakiej kolwiek fuzji między naszymi gildiami choć nie mówię ,że ten pomysł uważam za spalony osobiście wolałbym jednak abyście to wy dołączyli do nas.Oferta będzie trwała myślę ,że powinniśmy dojść do kompromisu alby cokolwiek jako Polska społeczność zdziałać na tym serwerze.:)

Opublikowano

Wszyscy sie przeniesliscie na Lc generic2 nie wiem po co .Przeciez to ta sama wersja prawie .Gralem tam godzine. Szokda czasu .To serwer dla szelm tylko przy broni +20 wszyscy sa na 2 skille .Wystarczy popatrzec na arene co sie dzieje .Tylko nie piszcie ze arena to nie wszystko bo to nie prawda jak by ktos myslal tylko o expieniu to by gral na Pl tam expienie to wiecznosc .Zaszybko sie poddajecie .Biegacie z serwera na serwer. Jak dlamnie to nie ma sensu cos takiego .

Faktycznie admin tego serwera narobil gnoju tymi 50% anty na wszystko ale moze jeszcze pojdzie po rozum do glowy. Mam taka nadzieje .

Opublikowano

Wszyscy sie przeniesliscie na Lc generic2 nie wiem po co .Przeciez to ta sama wersja prawie .Gralem tam godzine. Szokda czasu .To serwer dla szelm tylko przy broni +20 wszyscy sa na 2 skille .Wystarczy popatrzec na arene co sie dzieje .Tylko nie piszcie ze arena to nie wszystko bo to nie prawda jak by ktos myslal tylko o expieniu to by gral na Pl tam expienie to wiecznosc .Zaszybko sie poddajecie .Biegacie z serwera na serwer. Jak dlamnie to nie ma sensu cos takiego .

Faktycznie admin tego serwera narobil gnoju tymi 50% anty na wszystko ale moze jeszcze pojdzie po rozum do glowy. Mam taka nadzieje .

idź zobacz jak jest , a nie stereotypy opowiadasz

co do generic02 przyjemnie się gra , serwer ma nawet nie tydzień , rozwinie się , puki co w 2 dni spokojnie można 175 fakt , ale też jest to dla ludzi przyjemność a arena wszędzie taka jak , więc cóż

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Opublikowano

Niby co z tego co napisalem nie jest prawda ?

I co ma do tego ze serwer ma pare dni .Bez znaczenia. Idz na aren to zobaczysz co tam sie dzieje .A jak nie widzisz tego ze szelam ma wszystkich na 2 skill to juz nie moja wina .

Opublikowano

wiem co sie dzieje , a to że serwer ma parę dni oznacza , ze się będzie rozwijał i zmieniał .

to co piszesz do szelm to zwykły płacz , nie zależnie gdzie pójdziesz , szelma z deadline ma w pvp moc dużą , więc cóż argument z dupy za przeproszeniem ,inne klasy też rozwalają na arenie , to że Ty zdaje się nie umiesz poradzić sobie z szelma na niewidce , cóż Twój problem :)

już nie zaśmiecam tematu ,z góry przepraszam modka ^.^

21bn1va.jpg

Opublikowano

Ja nie placze kolego ze nie daje rady. Co z tego ze sie serwer rozwija i ze jest nowy .Mysliz ze co wydluza animacje deadline a moze zmniejsza jego moc , zwieksza ilosc unikow ? Juz to wszystko bylo robione na ep1 .Nie wiem naco oni wprowadzili bronie +20 i sety w atak i celke .Jedna wielak glupota .Co ci po leku na niewidke jak jest lek zeby szelma uwolnila sie z niego smieszny argument z twojej strony .Nawet nie bedzie wiedzial kiedy ci wladuje 2 deadline (1 skilla nawet nie wykonasz ) i tyle sie na stoisz na arenie .Tyle na ten temat ode mnie .

Opublikowano

@NocnyŁowca krytykujesz generic, to zadam Ci pytanie: po co grać na serwerze gdzie adm swoim nob charem ma gród i rozdaje itemki wszystkim w gildii ?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Nikt nie ma dowodu na to ze tak jest mam namysli SS . Ja oczywiscie nie mowie ze to najlepszy serwer pod sloncem bo tak nie jest . Ja tylko pisalem ze nie ma roznicy miedzy tym a generic 2 .Wiem jak to bedzie zwieksza ilosc HP to znowu wiedzma bedzie koks szelmy zaczna administraci plakac ze nic nie moga zrobic. Wprowadza wieksza ilosc anty a potem leki na wszystko .Jedna wielka glupota .

Mam prozbe dotych co juz tu nie graja jesli ktos ma jakies konta z cashem na zbyciu chetnie wezme takie .Bawie sie w crafta i potrzebuje pelno materialow do przerabiania . W zamian moge zrobic gatki lub buty 2xevada narazie mam tylko w tym mistrza .

Opublikowano

nie zależnie gdzie pójdziesz , szelma z deadline ma w pvp moc dużą , więc cóż argument z dupy za przeproszeniem

LCGenericName01, deadline jest wolniejszy (wydłużona animacja), moc pozostała taka sama, ale moc ogólnie całej szelmy zamachowca została dużo zmniejszona.

już nie zaśmiecam tematu ,z góry przepraszam modka ^.^

Dyskutować nie zabraniam :P

Opublikowano

LCGenericName01, deadline jest wolniejszy (wydłużona animacja), moc pozostała taka sama, ale moc ogólnie całej szelmy zamachowca została dużo zmniejszona.

Dyskutować nie zabraniam :P

a bo ja wiem , bywali modkowie różni co za dyskusje w prezentacji serwera warny rozdawali :<

21bn1va.jpg

Opublikowano

Jak się rozpierdoliła gildia to idę do niemców :P Alternatywy brak xD

Polecam iść na inny serwer bo tu nie ma sensu gry xD Chyba, że i Ty dostawać będziesz itemki od adm ;>

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...