Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tavia.eu [Dedyk] [Medium]

Tavia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety nie polecę tego serwera osobom, które chcą grać na dłużej. GM olewa graczy, a nie gram tutaj z powodu bana. Powiązali moje ip z kimś i dostałem bana za powiązanie z typem, który kickał ludzi. Mam osiedlówkę więc to równie dobrze mogłby być mój 50letni sąsiąd (beka) ale tutaj widać profesjonalizm administracji ^^

photo261314.png

• Odpowiedzi 904
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Można napisać odwołanie. Najwyraźniej byłeś tego sprawcą i nie napisałeś. Żadnej wiadomości nie dostaliśmy więc na jakiej podstawie tak sądzisz? Dziękuje, że napisałaś do nas z publicznego forum.

See you soon

logo.png

START 24.08.2013

Opublikowano

Najlepszy Polski prywatny serwer na jakimkolwiek przypadło mi grać. Swietne polączenie hard`a z medium, przyjemny exp oraz zdobywanie itemów, łatwy i szybki drop, poprostu wspanialy serwer. Dziwi mnie jedno, na serwerze nie gra za wiele osob (ok 150-200), dlatego wbijac tavia.eu zakladac konta i grac! Bo serwer godny uwagi, nawet jak ktos nie przepada hardów (tak jak ja, ale ten jest znakomity).

Niestety nie polecę tego serwera osobom, które chcą grać na dłużej. GM olewa graczy, a nie gram tutaj z powodu bana. Powiązali moje ip z kimś i dostałem bana za powiązanie z typem, który kickał ludzi. Mam osiedlówkę więc to równie dobrze mogłby być mój 50letni sąsiąd (beka) ale tutaj widać profesjonalizm administracji ^^

Gadac tez sobie moge, daj dowod ze dali ci bana przez "pomylke", rownie dobrze powod moze byc inny. Czytajac twoj komentarz, wiem, ze albo krecisz, albo dostales bana slusznie.

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

Spokojnie. Dzisiaj odbędzie się Event Szkatu Blask. Pozdrawiam.

Pamiętajcie, że po Aktualizacji!

logo.png

START 24.08.2013

Opublikowano

Byłam na tym serwerze i po za znikającym EQ nic więcej nie zauważyłam.

Wywala z serwera "pracę administracyjne" mają trwać 20 min trwają 2/3 h.

Serwera nie polecam.. Jednym słowem do bani.

Opublikowano

Tavia@

macie w planach postawić Tavia.s2 ? coś w tym stylu ?

7677c2d099021b833a41caee5dccf471150.254.196.253images.jpeg

Zakoduj se Romanie nigdy tobie nie wybaczę

Za to propagowanie tych kłamliwych przeinaczeń

Za to, że ludzie, których szanuję prosto z serca

Nie wiedza już co myśleć boś ich sprytnie ponakręcał

Opublikowano

nudziło mi się, wystrugałem coś dla graczy

1363777743-U99458.png

Mogłem trochę inna kolorystykę dać ;C

Kiedyś zbierałem minusy.

Opublikowano

up. Ładne. Tylko ten pomarańczowy nie pasuje i powinien być taki różowawy. - Moje zdanie :)

logo.png

START 24.08.2013

Opublikowano

server jest db administracja niestety slaba np aktalizacje o 3 dni spoznili ,ale ogolnie server spoko :)))

Ja gram 10 dni i eq+9 na 70 juz mam(ale nie jest latwo zrobic bo ja mialem fuksa)

Opublikowano

zauważyłem ze świat gry nie jest taki jak w prezentacji chodzi o tekstury miast no i nie widzę nigdzie tego statku :D

Nie wiem jak Wam ale mi przy necie 3 mb pobiera po 90 kb/s porażka.

Opublikowano

zauważyłem ze świat gry nie jest taki jak w prezentacji chodzi o tekstury miast no i nie widzę nigdzie tego statku :D

Nie wiem jak Wam ale mi przy necie 3 mb pobiera po 90 kb/s porażka.

Statek jest za polanką i prosto xD

Opublikowano

Statek jest za polanką i prosto xD

dzieki zaraz Ci dam lajka ale hostingu nie ogarniam mirror 1 i 2 po 50 kb/s z 3 po 80 i zaczęlo spadac ..

@edit

Chce się komuś wrzucić tego clienta na chomikuj? Nie będę czekał 7H na clienta :/

Opublikowano

Tak była aktualizacja. Myślimy nad lepszym wyglądem tekstur podłoża.

up. Masz tam dwa hostingi. Skorzystaj z Tavia.eu

logo.png

START 24.08.2013

Opublikowano

nom ile ludzi tam gra dajcie jakiś licznik bo wczoraj w M1 Ch1 było ok 5-7 graczy o godz. 23 nie wiem czy opłaca się grać skoro nie wiemy czy ktoś gra ...

i jeszcze jedna sprawa czy tylko mi nie działa mapa ??? wiem,że w M1 mi nie działa dalej nie wiem bo nie sprawdzałem,a gracze byli na tyle mili,że nie raczyli odpisać ...

Opublikowano

Panowie i Panie mam pytanko gdzie sa zwoje cofania umiejetnosci (jak aura nie weszlana 17)

Gracze mowili ze u jakiegos handlarza, ale nie znalazle.

Kocham Pomagać ludzią w grze i na forach.

Nie interesuja mnie +/-

etinpl1309962255u15607.jpg

Opublikowano

Seon - Hae.

Porozmawiaj z nim. Możesz za darmo robić u niego takie rzeczy

logo.png

START 24.08.2013

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...