Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tavia.eu [Dedyk] [Medium]

Tavia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 904
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NlSMO Zajmij się swoim serwerem, a nie latasz po czyichś.

@ M3ntoooS Twoja opinia i interpretacja jest bogata, a twoje zdanie wart (shit)

Topic: Jinoo Shinsoo Chunjo - kolejność popularności.

dziękuję za słowa krytyki o mnie .

bardzo mnie to poruszyło , wiesz jak ? wcale. :*

// żeby nie było że spam

serwera nie polecam , iskierka zgasła .

13735324352268179080.png

Opublikowano
@M3ntoooS Widać, że cię dupa boli. Dobrze, wiesz że twoje zdanie jest KURZ wart. Bo po co dupę spinasz heh

Twoje zdanie jest nic nie warte. Brak argumentów i interpretacji. A złożę się o stówę, że znasz pojęć tych słów.

Opublikowano

Administrator jest przeziębiony mocno

Taaa.. Przeziębiony! Jakoś codziennie na forum wchodzi a nie ma czasu by naprawić błędy. Takie olewanie ludzi w grze i na forum. Tyle razy pisałem temat na forum odnoście błędu , który od początku gry istniał, żaden z Administracji nie odpisał i nawet olewał sprawę na PW. Moim zdaniem się nie powinno zakładać nie ma czasu by coś naprawić lub się ma rodzinę, pracę lub dom na głowie. Jak się stawi serwer trzeba być odpowiedzialnym za niego, dbać o niego i o graczy a nie na każdym kroku ich olewać i w hu** robić!!! Narobiło się dużo teraz takich serwer to na początku jest OK a po tygodniu już Admi sobie w hu** leci i nie dziwie się, ze gracze uciekają na inne serwer. Tavia już dużo straciła starych graczy. Administrator na każdym kroku obiecuje, że będę nowości, że wszystko naprawi a tak to jego słowa nic nie warte. Jak by miał Administrator Firmę i tak do niej pod chodził jak do Tavi to by długo nie po stała. Z początku fajnie się grało na tym serwerze ale potem już wkur*** to mnie, że błędy nadal nie zostały naprawione do tego jeden bon na stałe na defe znikał. Już nigdy na tym serwerze na zagrać. Skończyłem gać na nim ze 2 tygodni temu. Nie żałuje, że odszedłem z tego serwera ale trochę ciężko było się rozstać z kumplami.

Jak chcecie grajcie na nim ale moim zdaniem strata czasu na ten serwer! Ale każdy ma inne zdanie.

Opublikowano

Taaa.. Przeziębiony! Jakoś codziennie na forum wchodzi a nie ma czasu by naprawić błędy. Takie olewanie ludzi w grze i na forum. Tyle razy pisałem temat na forum odnoście błędu , który od początku gry istniał, żaden z Administracji nie odpisał i nawet olewał sprawę na PW. Moim zdaniem się nie powinno zakładać nie ma czasu by coś naprawić lub się ma rodzinę, pracę lub dom na głowie. Jak się stawi serwer trzeba być odpowiedzialnym za niego, dbać o niego i o graczy a nie na każdym kroku ich olewać i w hu** robić!!! Narobiło się dużo teraz takich serwer to na początku jest OK a po tygodniu już Admi sobie w hu** leci i nie dziwie się, ze gracze uciekają na inne serwer. Tavia już dużo straciła starych graczy. Administrator na każdym kroku obiecuje, że będę nowości, że wszystko naprawi a tak to jego słowa nic nie warte. Jak by miał Administrator Firmę i tak do niej pod chodził jak do Tavi to by długo nie po stała. Z początku fajnie się grało na tym serwerze ale potem już wkur*** to mnie, że błędy nadal nie zostały naprawione do tego jeden bon na stałe na defe znikał. Już nigdy na tym serwerze na zagrać. Skończyłem gać na nim ze 2 tygodni temu. Nie żałuje, że odszedłem z tego serwera ale trochę ciężko było się rozstać z kumplami.

Jak chcecie grajcie na nim ale moim zdaniem strata czasu na ten serwer! Ale każdy ma inne zdanie.

Tez skonczylem grac na tym serwerze,nuda wieje od 75,nie ma co robic,co dropic

Dopoki admini czegos nie wymysla nowego to nie wroce

sstwc.jpg

Opublikowano

Janusz jak chcesz wiedzieć więcej pisz na pw lub wbij na ts tavii

I po co? I tak jak wiesz czy będę nowe aktulizacje lub nowości to już mnie to gówno obchodzi! I tak sonie Mateusz w hu** od samego początku leci, Jak tak nadal będzie to coraz mnie graczy będzie i serwer się nie utrzyma! A zresztą mam to już w dupie niech sobie robi co chcę koło hu** mi to lata:).

Opublikowano

@M3ntoooS Widać, że cię dupa boli. Dobrze, wiesz że twoje zdanie jest KURZ wart. Bo po co dupę spinasz heh

Twoje zdanie jest nic nie warte. Brak argumentów i interpretacji. A złożę się o stówę, że znasz pojęć tych słów.

sorrry.

ale nie będę specjalnie dla ciebie pisać rozprawki ;*

Tak. Moje zdanie nie jest nic warte , dlatego nabijam sobie % bezsensownym spamem w twoim temacie ,

Nie znam pojęcia jakich słów ?

pozdrawiam , ale nie team tylko graczy co tam jeszcze grają.

13735324352268179080.png

Opublikowano

na poczatku gralem p[rzez1-2 dni tego serwera, teraz mialem kilka mscy przerwy i serwer widze dalej stoi. opplaca sie wrocic ? ciekawy serwer ? duzo ludzi gra ?

kyolkushinaki.jpg

Opublikowano

Będzie więcej. Jeśli chcesz więcej informacji wbij do nas na TS'a.

logo.png

START 24.08.2013

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...