Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tavia.eu [Dedyk] [Medium]

Tavia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 904
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ile tu gra osób ?

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

Świetny server. Nareszcie Team dodał coś NOWEGO a nie tak jak cała reszta poprostu zmieniła nazwę servera. WBIJAM!

188761424774878497723.jpeg

Opublikowano

No nismo, czego mozna sie spodziewac po kaszanka :-) Takie slodzenie serwerowi z dwoch kont to przesada :-)

Opublikowano

Opłaca się zagrać? Mam klika pytanek do GM lub zaawansowanych graczy !

1. W ile wbije np 75lv? Zaczynając od 1lv bez żadnych pomocy

2. Jak dropią ulepszacze i yang np na dzikusach?

3. Nie zauwazyłem w prezentacji magicznych metali. Gdzie one dropią?

4. Czy trzeba się męczyć np na fms+9 sr 40+ i smoczą+9?

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

1. W ile wbije np 75lv? Zaczynając od 1lv bez żadnych pomocy. Kilka dni

2. Jak dropią ulepszacze i yang np na dzikusach? Drop jest dobrze ustawiony.

3. Nie zauwazyłem w prezentacji magicznych metali. Gdzie one dropią? Od Małpy za Banana. - Event etc.

4. Czy trzeba się męczyć np na fms+9 sr 40+ i smoczą+9?. Z Bonami lekko się pomęczysz. Co do smoczej. Zależy jak zdobędziesz ulepszacze. FMS'a wydropisz w m3

Opłaca się grać. Wprowadzam wiele nowości ulepszania etc. Mamy własnego TS'a.

logo.png

START 24.08.2013

Opublikowano

Up. Nie szukaj spiny, w temacie Tavii. Nie dostałeś GM'a i od razu spina? Czy Wirtualna Miłość odrzuciła twoje zaloty?

PS: Zbroje nie trudno zrobić. Zawsze 100%. Minusy - Tracisz Bony/KD.

Ignorujcie kolegę.

Up. Hejtować? Znasz pojęcie tego słowa? To, że jesteś błaznem nie oznacza, że cię hejtuje. To ty mi tutaj siejesz ferment, ale wiesz co.

Lepiej omijać takie zarazy jak ty.

logo.png

START 24.08.2013

Opublikowano

Up. Nie szukaj spiny, w temacie Tavii. Nie dostałeś GM'a i od razu spina? Czy Wirtualna Miłość odrzuciła twoje zaloty?

PS: Zbroje nie trudno zrobić. Zawsze 100%. Minusy - Tracisz Bony/KD.

Ignorujcie kolegę.

Up. Hejtować? Znasz pojęcie tego słowa? To, że jesteś błaznem nie oznacza, że cię hejtuje. To ty mi tutaj siejesz ferment, ale wiesz co.

Lepiej omijać takie zarazy jak ty.

Błaznem i jakimś niepoczytalnym dzieckiem, okazałeś się ty .. Ostatnio na ts coś mówiłeś, nie dotrzymałeś słowa.. Czego się spodziewałeś hmm ?

Jesteś zwykłym i żałosnym tempakiem bez pojęcia Co ty tak naprawdę robisz ? Powiedz mi na Chu * stawiasz serwer, skoro kurw* nie potrafisz go ogarnąć? Nawet głupiego biologa do teraz nie potrafisz zrobić .. I ty siebie nazywasz Adminem ? Jesteś Niepoczytalny, zwykły.. kretyn..Który, nie potrafi ogarnąć nawet zwykłych bugów .. tak 757 z podkręconym licznikiem x3 , którego nawet nie dodasz, bo po prostu boisz się , że jak gracze spojrzą na niego , to ci pouciekają Wirtualna miłość, nawet jeśli.. Żal ci dupe ściska co ? No taa, jak się jest''nieogarem'' to nawet tego nie potrafisz zdobyć ;( Trudno, żal mi cię .. Chciałem pomóc- olałeś to, Tak to jest, jak się jest zakompleksionym ''chłopczykiem'' ...Zastanów się, co ty tak naprawdę robisz ?.. Nic, tyle w tym dennym temacie..

Bye .

PS: zablokowałeś mi konto na forum, już dawno cię o to prosiłem Gzzz w końcu blokada !

Tavia- Mateusz, teraz już nie wiesz co odpisać ? Najlepiej olej to, jak ten twój cały denny serwer, a graczom nadal odpisuj bo 3 tygodniach , bo tylko to potrafisz..

Nawet swojej strony nie potrafisz ogarnąć, z resztą co ja gadam.. jesteś bardziej pusty niż będen maszyny losującej, przed zwolnieniem blokady..

Pa.

sygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...