Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tavia.eu [Dedyk] [Medium]

Tavia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Server jest zajebisty. Osobiście sam mogę to powiedzieć grałem tam helerem indywidualnie i wbiłem 78. Server jest przyjemny oraz ludzie są GIT :) Lecz za mało tych ludzi. Jeżeli było by więcej chętnie bym wrócił z resztą ekipy :D Ekspić jest mozliwość ciężej ze zmiankami oraz eq, lecz to może tylko złudzenie z powodu gry helerem. Administracja przeginała z ewentami tzn z OX bo nic innego nie było:D Ox był kilka razy dziennie, nagrody co kilka rund i każdy miał eq metale i inne rzeczy Ox powinien być raz na tydzien max dwa razy jak dla mnie. Powinni położyć maksymalny nacisk na reklamacje servera i ściągnięcie tam ludzi. Acz kol wiek powodzenia i życzę dużo ludzi na servie :)

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 904
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gracze z Metin2.k.vu zostali przeniesieni do Tavii :)

Gracze z Metin2.k.vu zostali przeniesieni do Tavii :)

logo.png

START 24.08.2013

Opublikowano

A konta z tavii zostaną ;)?

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Opublikowano

Nie polecam serwera, wszedłem godzinkę temu, żeby sprawdzić co i jak i co się okazało ? Ch1 m1 Jinno puste, BO puste, pustynia pusta, sohan puste, nie sprawdzałem v2 xD

Beka, nie polecam . :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@UP

Ile graczy to ciezko okreslic, moze ze 100-150 bedzie. W kazdym m1 od 2 dni nie widzialem znaku zycia, na wolaczu napisze ktos raz na godzine. Ogolnie pustki, nie mam pojecia z czego sie serwer utrzymuje . Wedlug mnie nie warto, wlasnie ze wzgledu na liczbe, bo serwer ogolnie bardzo fajny, expi sie przyjemnie. Przylozyli sie, ale zrobili serwer w pechowym momencie, akurat kiedy startowala konkurencja, aktualnie jeden z najlepszych hardow w Polsce

Opublikowano

Serwer bardzo dobrze się trzyma. Zachęcam do gry. Dodajemy nowości/ulepszenia etc.

logo.png

START 24.08.2013

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

AntyWarn masz racje ale mam nadzieję że ludzie docenią ten serw jak się tamte znudzą :D

Jak na razie trzeba grać bez tłumów.

Ale i tak są +

Pełno metków w m2 :D

Opublikowano

Ile jest osób online okolo?

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Moge zagrac i tak nudy ale mam pytanie

Ile osob jest duzo malo ?

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Opublikowano

Wbijamy do gry mordy! czas postawić serv na nogi! Nie czekać, pobierać, rejestrować i expać! :D

Mam nadzieje żę serv się rozkręci a team się nie podda, 5.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...