Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tavia.eu [Dedyk] [Medium]

Tavia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wygląda zarobek na niskim lvl? Są jakieś wypadajki typu: szkatułki blasku księżyca, hematyczne itp?

Możecie usunąć tą poświatę mikołaja na stronce? Jest już po świętach i strasznie to wkur....

• Odpowiedzi 904
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na 10 lv leca skrzynie, z których dropiom fajne rzeczy

łowiąc rybki możesz je wymieniac na małże u rybaka... dobry zarobek

Mógłbyś opisać co to za skrzynie, z czego lecą i jaką mają zawartość?

Opublikowano

na 10 lv leca skrzynie, z których dropiom fajne rzeczy

łowiąc rybki możesz je wymieniac na małże u rybaka... dobry zarobek

Są takie specjalne szkatułki, które otrzymuje się co 10 lvl. np. 10/20/30/40/50...

Możliwość jest, że dropnie z nich np 10lv 10 szkatułek blasku, jest też możliwość, że dostaniemy coś innego =)

Opublikowano

@Verson po pierwsze kolego popracuj nad ortografią, bo w twoim wydaniu kaleczy ona moje oczy.

Po drugie to samo co Ty da się napisać w inny sposób, bardziej powiedzmy "etyczny"

Po trzecie daj ss'a z jakimkolwiek bossem (dodatkowym) na zwykłych mapach (m1,m2,m3,dolina,pustynia etc"

Wydrop shuriken+ lub ogon węża+ z rękawicą na 30-50 lvl w godzinę, a przyznam Ci rację.

1352652199-U513235.png
Opublikowano

Powiem krótko , Tavia to serwer Leo , jeżeli ktoś go zna to wie o co chodzi. I tylko z tego powodu nie polecam tego serwera.

CZŁOWIEKU JESTES ZJEBANY

paragons3.jpg

Opublikowano

Mam pytanie, cz graczy przybylo? Pytam, bo gralem na Tavii tak ok. tydzien przed swietami.. Server raczej swiecil pusktami ze tak powiem, ceny spadaly w dol wszyskitego a graczy ubywalo, zamiast przybywac.

Cos sie zmienilo?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Kurcze wbiłem ten 76, exp leci jak krew z nosa. Troszkę nudzić się zacząłem teraz...

@Up zajmij się serwerem, nagle nie da się handlwoać radami/zmiankami/zaczarowaniami tj. w sklepie...

I ogolnie nowych zbori nikt nie ma, exp kijowy. Ocb

1352652199-U513235.png
Opublikowano

Jest client na innym hostingu? bo mi na Put**** sćiąga się po 3 godz./ ;/

zbyt duza sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...