Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tavia.eu [Dedyk] [Medium]

Tavia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie przez święta nie dostałeś szybko. Jak ja ładowałem to od razu dostałem

Up. ze 1000 na pewno

Oj na serwie nie gra 1000 ludzi

• Odpowiedzi 904
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer godny uwagi =)

Podchodzi pod Hard'a lecz nie do końca hard.

Po prostu wyśmienity serwer jak dla mnie,

pierwsza trutka +9 w moich rękach ^^.

ZAPRASZAM !

Opublikowano

@UP

O to mi wlasnie chodzi zeby nie bylo na oko, bo na oko to ja np twierdze ze nei gra wiecej jak 200... dlatego tez chcialbym aby adminsitracja nam statystyki podala ;-)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Metin2.CREATE_NO_APPROPIATE_DEVICE napotkał ktoś kiedyś podobny problem ? Bo szczerze mówiąc nie dawno zainwestowałem w nowy sprzęt i posiadam windows8 , podobnie miałem instalując metin2 pl , ale jednak po przeinstalowaniu teraz śmiga dobrze , więc dlaczego tutaj nawet kiedy już n raz zakładam nowy folder i rozpakowywuje po raz kolejny grę , dalej nie działa ?

Opublikowano

Metin2.CREATE_NO_APPROPIATE_DEVICE napotkał ktoś kiedyś podobny problem ? Bo szczerze mówiąc nie dawno zainwestowałem w nowy sprzęt i posiadam windows8 , podobnie miałem instalując metin2 pl , ale jednak po przeinstalowaniu teraz śmiga dobrze , więc dlaczego tutaj nawet kiedy już n raz zakładam nowy folder i rozpakowywuje po raz kolejny grę , dalej nie działa ?

Miałem identycznie wchodzis na pulpit prawym właściwości ustawienia zawansowane rozwiązywanie problemów i tam masz taki pasek musisz miec go na ostatnim albo na jakimś innym pogrzeb mi dziala na ostatnim

Opublikowano

To mnie najbardziej rozjebało:

Czy można pływać Statkiem? Niespodzianka.

Gdzie znajduje się ukryta mapa? Na wyspie. Dopłyniesz tam statkiem.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

// Zagram na 100%

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Opłaca się grać na tym serwerze. ?? w ile G Się wbiję np 50lv i jak leci ? Z robieniem eq np ??

Pewnie, że się opłaca. Najlepszy serwer na jakim grałem od 7 lat. Poziom G skila wbijesz różnie w zależności kim grasz. Ale myślę, że w 2-3 dni dwa skile na G bd miał spokojnie.

50 lvl w miare łatwo, później gorzej. Eq się robi nawet dobrze, dodania są ok, mniej troche zmianek ale da sie przeżyć.

A misje na konia trzeba robić?

Nie, medale czyta się jak KU, tyle że można non stop aż do militara możesz zrobić w 10minut, jeśli masz medale. Rzadko nie wchodzą.

1352652199-U513235.png
Opublikowano

Kopsnie ktoś launchera?

// PW

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Zapraszam Serdecznie Na Serwer ! =)

Genialna Arena Bossów, którą znajdziemy o Wielkiej Stopy !

Możemy na Niej zdobyć : Banany - dla małpy, za nie możemy dostać rewelacyjne rzeczy, Dodanie 5 Bon, Zwój Bogosławieństwa, Szkart. Czer. Smoka, Szkar. Zjawy, Szkat. Ognisty król, i wiele innych ciekawych niespodzianek !

Opublikowano

powiem tak graczu ubywalo az gralo gdzies 150

event uratowal serwa

na oxie bylo ladne 400-500graczy (az do 2w nocy)

w dzien teraz jest 600graczy non stop

ceny nadal lecz wolno spadaja

latwo zarobek nic tylko grac

Opublikowano

Wprowadźcie możliwość wyrzucania/niszczenia/handlowania olejkiem wygnania, bo dostaje się go za skarpety i nie ma potem miejsca w eq.

1352652199-U513235.png
Opublikowano

Wprowadźcie możliwość wyrzucania/niszczenia/handlowania olejkiem wygnania, bo dostaje się go za skarpety i nie ma potem miejsca w eq.

Najprostszy sposób na pozbycie się takich " śmieci "

Wrzucasz do Depo, odpalasz nową postać, wyjmujesz do ekwipunku i usuwasz postać =).

Zapraszam !

Opublikowano

Do jak już nie mam na co narzekać, to można by umożliwić handel rękawicą 3h, skoro pd 3h da się handlować.

Prawda ? bo czemu by nie...

1352652199-U513235.png
Opublikowano

Miałem identycznie wchodzis na pulpit prawym właściwości ustawienia zawansowane rozwiązywanie problemów i tam masz taki pasek musisz miec go na ostatnim albo na jakimś innym pogrzeb mi dziala na ostatnim

Ale jaki pasek ? bo ja mam ich sporo ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...