Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tavia.eu [Dedyk] [Medium]

Tavia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 904
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam... To jakie hejty puszczcie w innych tematach, świadczy tylko o waszym zachowaniu...

Nie grasz ? Wyjdź nie komentuj.

Opublikowano

Ile gra mniej więcej ludzi dziennie ?

Jeśli zdążyłeś zauważyć licznik aktualnie OFF.

Lecz strzelając będzie może nawet 250 + 300 +.

Opublikowano

W jinno po południu (Godz. 17) było 13 sklepów.. Shinso puste , nie polecam serwa.

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano

W jinno po południu (Godz. 17) było 13 sklepów.. Shinso puste , nie polecam serwa.

Chyba żartujesz sobię? v2 całe zawalone red las walka o metki ludzi ciągle przybywa dziś było z 700 osób online a sklepów ogólnie jest masa.

EthanaEU2.png

Opublikowano

teraz sie nie oplaca startowac

w dzien startu ludzie zaczynali z 1/2kkk

po co inny maja startowac z 0yang?

Chyba Ci się cyferki pokręciły.

Opublikowano

Przyczepiłbym się jedynie do strony głównej serwera, jeśli chodzi o jej walory graficzne, to mogłaby być bardziej dopieszczona^^

A oceniając po prezentacji, to serwer wygląda dosyć ciekawie, nie zaprzeczę ^^

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Nie polecam... To jakie hejty puszczcie w innych tematach, świadczy tylko o waszym zachowaniu...

Takie hejty puszczasz w innych tematach wychwalając ten wasz kradziony serwer co świadczy tylko o twoim zachowaniu. Ta administracja w przeciwieństwie do was miała przynajmniej własny pomysł na serwer

Opublikowano

na serwerze malo ludzi. ... bardzo zle sie ulpesza, bugi w atlantydzie..

Jakis FPS nie wiadomo skad ma takie eq i wlg abs. bez sens. a eq ladnie pali. np na+3 z 7 trut zadnej nie zrobil ;] odradzam

Opublikowano

na serwerze malo ludzi. ... bardzo zle sie ulpesza, bugi w atlantydzie..

Jakis FPS nie wiadomo skad ma takie eq i wlg abs. bez sens. a eq ladnie pali. np na+3 z 7 trut zadnej nie zrobil ;] odradzam

Na +3 nie pali, do +5 nie pali, randomie.

Ludzi sporo w południe, tak do 500 dochodzi spokojnie, a to sporo.

82398773732626369279.png

i haters

Opublikowano

Na oko każdy może mówić ja grałem na starcie ale mi się znudziło jak 40 lvl jechał króla demonów ( przy mnie to było ;p ). Więc skąd on miał wtedy na to all kasę na takie bony ?? Ale ogólnie serwer polecam dla tych co lubią dopracowane i fajne hardy ^^

Opublikowano

@Krogulec17 niestety nie zawitał na serwerze a wypowiada się o nim źle, jakby miał w tym jakikolwiek interes...

Serwer polecam daje mu 10/10 dawno nie grałem na tak dobrym hardzie. Ludzi jest spokojnie ponad 500, tylko dużo ludzi w tej fazie gry expi, i po prostu nie widac ich az tak duzo po miastach. Handel nie jest ogromnie rozwiniety, bo wszystko mozna zdobyc spokojnie samemu, a jak komus sie bardzo spieszy to wtedy

moze kupic w shopach w m1. Osobiście bardzo polecam wbiłm i jestem zadowolony bardzo wciąga.

Już przekonałem 4 kumpli któzy aktywnie ze mną grają, ale ściągne więcej ^^

1352652199-U513235.png
Opublikowano

Grałem, ale skończyłem przez małą ilość graczy online. Ogólnie to moglibyście się postarać o lepszą reklamę i więcej osób, a na pewno serwer byłby "rozciągany."

Opublikowano

daronianek graczy jest 500+,a to że kończysz bo mało graczy jest najgłupszą wymówką jaką widziałem.

Osobiście polecam, serwer najlepszy puki co ze wszystkich. Wątpie by nawet Azmal go przebił z tym swoim teamem który rozdaje eq, i robi offki serwów bez ostrzeżenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...