Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tavia.eu [Dedyk] [Medium]

Tavia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Osoby z poprzednim Klientem i problemami.

Wystarczy stworzyć bat i wpisać tam python21.dll

albo zmienić nazwę python21.dll na Start.exe

Jeśli brakuje wam jakiś plików zdobędziecie je na forum serwera.

Zmieniłem nazwe i wyskakuje , że nie można uruchomić bo nie znaleziono DeViLczy cos takiego...

945496meszi.png

• Odpowiedzi 904
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Diablo pobierz od nowa lub wybierz dll z forum gry

A możesz dać link, na pw? bo nie mogę tego znaleźć.. ;x

@edit

To pobiera mi przez patcher, teraz:

igrf.jpg

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Wrzucić na normalny hosting clienta! ... ovh przerywa przy 4% a multi 3 godziny masakra

Opublikowano

moim zdaniem powinni naprawic bugi.

1.exp lipnie leci tak jakbym na pl gral.

2.pelerynki po 3kk gdzie na 10 lv mam 100k wiec dziekuje

3.pelno bugow.

4.kazdy w nocy bedzie expil jak glupi.jutro naprawia expa i ktos kto pogra sobie 2h bedzie mial to samo co ktos kto gral juz przypuscmy nocke.

kto jest za mna lapkowac.

Opublikowano

Wrzucić na normalny hosting clienta! ... ovh przerywa przy 4% a multi 3 godziny masakra

Na multi weź putlocker i z programem FlashGet idzie po 500kb/s

Serwer w tej chwili działa?

Opublikowano

I dlatego wlasnie jestem zdania by tworzyc serwer miesiacami i udoskonalac go,eliminowac bugi niz Kupic dedyka wgrac pliki..

Potem wlasnie wychodzi to.. Ludzie uzywajacy Yang Buga dostali bana tak? teraz skieruje pytanie do Administratora serwera czy to ludzie sa winni bugow? czy osoba ktora ten serwer zalozyla? oczywiscie ze Administator. Gracz jak czlowiek szuka byle okazji by bylo taniej.. to samo w grze byl bug na kase to czemu go nie wykozystac?. Co prawda uzywanie bugow,wszelkich wspomagaczy jest zabronione, ale ten serwer nie stoi kilka lat tylko 1 dzien o ile sie nie myle, a nawet kilka godzin. Wiec wina lezy tylko i wylacznie po stronie Administracji. To waszym obowiazkiem jest doprowadzic serwer do takiego stanu by nadal sie do gry, to wy macie pieniadze z item-shopu. Co ladnie napisaliscie w przentacji. To gracz sprawia ze serwer jest ciekawy bez graczy serwer nie istnieje pieknie to wypisales w prezce,lecz gdy ja pisales albo byles pod wplywem srodkow pobudzajacych albo byles senny i nie wiedziales co piszesz. Zbanowales niewinnych ludzi ktorzy skorzystali z buga ktorego powinienes wyeliminowac przed startem serwera. Dla Ciebie to nic a dla gracza ktory na samym poczatku gry wydal kase na item-shop by wystartowac z dobrym eq?. Moze nie zdajesz sobie z tego sprawy ale nawet na najgorszym serwerze zawsze kilka osob kupi SM. Na takich grach jak Lineage2 gracz zostal nagrodzony przez Administracje za duzy wklad.. w ciagu roku wydal tys zloty ponad byl graczem ktory wydal najwiecej kasy na gre.

Blad ten popelniasz nie tylko Ty a wiele ludzi stawiajacych serwer Metina.. zamiast kupc vps wszystko wytestowac ,wpuscic te 20 osob by wytestowaly wszystko to pewnie kupiles Dedyka czas Cie pogonil i teraz masz cudowny start.. Ledwo serwer wystartowal a juz kilku gaczy zostalo zbanowanych..

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

I jak tam, ile macie bananów? Bo ja już mam next level na tym serwerze - zbieram mandarynki...

Po ch.. wbijać na taki serwer, nie dość, że hard to jeszcze jakieś śmieszne bugi, administracja chyba też walczyła o pierwsze zalogowanie sie na serwer bo wcześniej najwidoczniej tego nie robiła, na szczęscie ja nawet clienta nie sciągnąłem i dobrze ;D

Opublikowano

Sygnatury Tavia.eu

logo1.png

logo2.png

Dla przyszłych i obecnych Moderatorów

logo3.png

Dla osób, które chcą spróbować siły w Team GM

logo.png

START 24.08.2013

Opublikowano

Mam pytanko gdzie można zdobyć dodania bonów od 1-4 oraz zmianki, 5bon? Z gory dzieki za odp

1-4 zmianki i dodania, z mobów, metinów, bossów, szkatułek, misji.

5 bon - szkatułki, misje.

82398773732626369279.png

i haters

Opublikowano

Bardzo słabo lecą matowe lody dla Biologa... przez 20 minut z rękawicą wydropiłem jeden, skończyłem grę tutaj bo nie chcę spędzić 2 dni na wydropieniu czegoś co można mieć na innym hardziej w 10 minut

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...