Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tavia.eu [Dedyk] [Medium]

Tavia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kronos weź już zamknij pysk, to że się napniesz tutaj nie znaczy że w szkole nie będziesz dalej chodził jak pionek.

• Odpowiedzi 904
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No co ty niepowiesz moze polecisz mi dobra ksiazke do 2 klasy gim co ;] kutasie postrzepiony

OGARNIJ, MYŚLISZ, ŻE JESTEŚ FAJNY BO UMIESZ BLUŹNIĆ? MYŚLISZ, ŻE ZABŁYŚNIESZ? TO SIE DO KURWY MYLISZ I ZAMKNIJ MORDE. dziekuje dobranoc
Opublikowano
Numer Licencji : TEU001MPL

Na chuj dajecie takie informacje, skoro to zwykły pic na wodę ?

screenshot_10.jpg

Opublikowano

Zgłoszony już jesteś, tak więc powiem Ci, wypierdalaj bo gimbów nikt nie toleruje ^^

eh .. kolejny mysli ze kozak w necie nie bd pisal chodz sie nazywo spotkac bo nie jestem dzieckiem ale uwazaj do kogo piszesz czy jest "gimbusem" ;] bo sie przeliczyc mozesz

Opublikowano

Nie no nie ma sie co oszukiwac, dzisiaj nie wystartuje. Stronka znowu nie dziala:/

Działa !

Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna

Opublikowano

@PomocKronosMT2 teraz przemówię do Ciebie, jako ogół użytkownikó MPCForum przeglądających ten temat. O Wielki dorosły człowieku podaj nam nick jaki zamierzasz mieć w grze:) O nic więcej nie prosze! Spełnij moją wolę!

"TwojaStara" prosze ;]

Opublikowano

Oj dzieciaczki, wiedzieliście że wiosenne ubranie w IS kosztuje 40 zł ? To chyba wysokość waszego kieszonkowego ... Proszę skończcie z tym spamem bo to serio się robi nudne. Jestem przekonany, że serwer ruszy przed świętami, a do tego czasu możecie ruszyć dupy z domu i wyjść gdzieś ze znajomymi. Zaistniejcie w społeczności gimnazjalnej

“Zwycięzca to ktoś taki, kto jest świadom talentów, które dostał od Boga i zaharowuje się by te talenty przerobić na umiejętności, których użyje do osiągnięcia wyznaczonych sobie celów”

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...