Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Kupić broń za 20zł lub 0zł wartą 120zł ? Zaoszczędzasz 100zł!

-Hoster-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hello, tak sobie ostatnio siedze i myślę i wymysliłem że w bardzo prosty sposób można mieć broń za 20zł a nie za 120zł !

Jeżeli jesteś maniakiem telefonów z pewnością masz gdzieś tam w szufladzie stare karty do telefonu :) ( Muszą być aktywne, połaczenia przychodzące muszą być aktywne ) sposób za 0 zł :)

Jak nie mamy to pędzimy do sklepu i kupujemy 4 startery kart o wartości po 5 zł w np. pulsie, play'u, orange. - Sposób za 20zł

Gdy mamy już karty wydzwaniamy je gdzie sie da, do koleżanki, rodziców, dziewczyny czy znajomych, wykorzystujemy pięniądze na kartach w obojętnie jaki sposób np. sms-y premium.

Następnie wchodzimy na strone combata i logujemy się.

Klikamy charge NX i wybieramy sposób płatności na Tokens Ads.

Klikamy zakładka po prawej stronie "Więcej" i wybieramy "Na Telefon" zaznaczamy "Płatne"

Każdy sposób robimy przeważnie tak samo, wsadzamy z 4 kart jedną do Telefonu, na stronie robimy pierwszą reklamę, wpisujemy swój numer, przychodzi Ci PIN i wpisujemy go na stronie. Pierwsza reklama zrobiona, robimy następną i następną ażzrobimy wszystkie jakie istnieją w zakładce premium.

Podkreślam że kart do telefonu potem można uratować wypisując się, więcej w sms'e zwrotnym, jeżeli komuś nie zależy wyrzuca je :) Ja Osobiście z jednej karty wyciągnełem 3,5 k x 4 = 14k!!!! a Ty ile ? :D W taki oto banalny sposób można nabyć broń na premament, podkreślam że nie każdy musi kupywać kartę więc wyniesie go to 0 zł a prema ma :) Po co wydawać kase na NX, lepiej juz dać biednym, lub na cele charytatywne.

UWAGA!!

Pięniądze z niektórych reklam mogą dochodzić na konto do 72 godzin, więc warto przeczekać ten czas, przeważnie na drugi dzień już są, reszta jest dawana natychmiastowo.

Pomyślcie Sobie, za Perma dajesz 120zł przeważnie lub więcej, a tutaj masz max za 20zł, gdybyś w taki sposób miał zarobić nx za 120zł to masz 6 permów! Czyż nie opłacalny biznes ?

Warto się pospieszyć póki Nexon zrobił promocje na Bronie!!!!

Wszystko jest robione legalnie, więc nie ma co się bać!!!!!!!!!!!

a

Kopiowanie tutka i rozpowszechnianie go po innych forach jest zabronione bez zgody Autora!

//

Do moderatora, proszę dopisać na Permament w tytule.

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Właśnie na taki tutek czekałem! Dzięki Ci bardzo. Masz Likea. A nie powinno to być przypadkiem w poradnikach? I czy musi być kilka kart, ile się zarobi na 1 karcie dziennie.

Opublikowano

O jeja ale żeś mi tu pomógł wiedziałem jak i 99% społeczności tego forum jak to robić i ten tutek jest wgl nie potrzebny

Opublikowano

O jeja ale żeś mi tu pomógł wiedziałem jak i 99% społeczności tego forum jak to robić i ten tutek jest wgl nie potrzebny

Jesteś na 100% pewny że każdy o tym wie ? Nie sądze Kolego :)

Właśnie na taki tutek czekałem! Dzięki Ci bardzo. Masz Likea. A nie powinno to być przypadkiem w poradnikach? I czy musi być kilka kart, ile się zarobi na 1 karcie dziennie.

No właśnie przez moją nie uwagę dodałem go tutaj, Prosze Moderatorów o przeniesienie go do działu Tutoriali, dziękuje. Karta jest Użyteczna tylko raz, później nadaje się do wyrzucenia, więcej z niej nie wyciśniesz :P Pozdrawiam.

╮(︿)╭

Opublikowano

Dla mnie to Fake, bo reklamy są na IP, a nie na numer telefonu... Jak wypełnisz już raz to drugi raz tych samych reklam nie będziesz miał.

Opublikowano

Dla mnie to Fake, bo reklamy są na IP, a nie na numer telefonu... Jak wypełnisz już raz to drugi raz tych samych reklam nie będziesz miał.

Następny ... Wiem co robie kolego, reklamy nie są na IP bo gdyby były i by mi nie działało to bym tego tutaj nie wstawiał, prosta logika. Reklamy na IP są te darmowe a nie płatne na telefon, próbowałeś w ogóle to zrobić że piszesz ? :P Ty raczej piszesz o reklamach darmowych, z tym się zgodze, ale te płatne sa na numer telefonu komórkowego a nie na IP, w moim tutku chodzi o reklamy tylko i wyłącznie płatne na telefon pozdrawiam.

╮(︿)╭

Opublikowano

Ja już zrobiłem dawno reklamy na komórki i nie mam nowych. Jeśli tak mówisz pokaż Translaction Logs z Charge od Nexon'a. To wtedy uznam, że to nie fake.

Opublikowano

Jak sobie życzysz :)

1354957378-U261690.png

Jak widać wciąż mam pełno reklam płatnych.

1354957554-U261690.png

╮(︿)╭

Opublikowano

Dobrze zrobiłeś, ale już nie masz tych reklam. Pozostają ci te niewypłacalne...

Mam ciągle te same reklamy i bez przerwy moge z nich korzystać, wystarczy że będe miał nową kartę sim. Nagrałbym Ci wideo, ale mam zbyt słabego neta aby wrzucać to na youtube.

Można zrobić testa na jakimś nooob acc i na starej karcie, tylko musiałbyś kartę skołować, podasz mi piny które do Ciebie przyjdą i ja zrobie tak że nx będą, oczywiście zatrzymasz je dla Siebie. To jest jednyne wyjście aby udowodnić Ci że mój sposób działa.

╮(︿)╭

Opublikowano

Ja już robiłem reklamy te na telefon, jak widać mam je nadal.

Nie mam pojęcia jak mogę udowodnić, ale można powiedzieć że Ten Tutorial można potraktować jako działający dla Osób ze zmiennym IP, lecz ja wciągu dnia bez restartowania IP moge robić je bez przerwy.

1354958875-U261690.png

1354958936-U261690.png

1354959021-U261690.png

Pozdrawiam.

╮(︿)╭

Opublikowano

@up no to ja też spróbuje ;P jak mama przyjdzie z kartą to napisze czy można czy nie ;D

Hehe tylko nie rób tego na mamy karcie a szczególnie jak jest na abonament, bo Cię zabije :D Warto kupić nową kartę za 5 zł.

╮(︿)╭

Opublikowano

1. Sposób znam bo sam nim jechałem odkąd wszedł TokenAds...ale jak ty niby chcesz kupić broń na perma tymi swoimi '3.3k nx x 4 konta'? o.O

A skoro mówicie o tym IP, to tak, przyznam rację Piecowi bo niektóre reklamy będą "U have filled this offer". Co nie oznacza, że nie da się wyciągnąć tyle samo nxów, zresztą zawsze można skorzystać z innych komputerów i internetów ;D

Opublikowano

1. Sposób znam bo sam nim jechałem odkąd wszedł TokenAds...ale jak ty niby chcesz kupić broń na perma tymi swoimi '3.3k nx x 4 konta'? o.O

A skoro mówicie o tym IP, to tak, przyznam rację Piecowi bo niektóre reklamy będą "U have filled this offer". Co nie oznacza, że nie da się wyciągnąć tyle samo nxów, zresztą zawsze można skorzystać z innych komputerów i internetów ;D

Nexon robi teraz wyprzedaże i z pewnością będą jeszcze w święta, teraz na sam przykład masz m416 CQB na perma za 12k z groszami, a Ty z jednej karty wyciągniesz około 3,5k nx policz sobie razy cztery i masz :) masz 14 tysiecy NX z 4 kart sim. Co do działania, to mi działa bez problemowo i zawsze moge robić te same reklamy nawet w ciągu dnia bez restartowania IP, wystarczy że będe miał karty sim. Kumplowi też normalnie działa. Wyżej masz ss i to jest dowód ile z jednej karty sim można wyciągnąć. Pamiętajcie, można samemu się przekonać, 20zł to nie dużo a Sam będziesz wiedział hehe :D

╮(︿)╭

Opublikowano

tylko że nie masz 100% pewności że te nx dojdą, a jak nie będziesz miał kasy na koncie to nie anulujesz tej prenumeraty

signature.jpg

|

sizy.tk |

Opublikowano

Wziąłem kartę od mamy gdzie jest 0zł wypełniam te reklamy i nci nie dochodzi ;/

Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW

Opublikowano

tylko że nie masz 100% pewności że te nx dojdą, a jak nie będziesz miał kasy na koncie to nie anulujesz tej prenumeraty

NX dochodzą, może zdarzyć się jedna reklama trefna że nie dojdzie, bardzo możliwe. W dzień którym robiłem to nie miałem jeszcze nx, na następny dzień się loguje i patrze są. Wyczytałem że do 72 godzin powinny przyjśc wszystkie NX.

zrobiłem 4 ankiety płatne i nic nie przybyło pin wszystko wpisałem

Musisz poczekać troche.

╮(︿)╭

Opublikowano

Nexon robi teraz wyprzedaże i z pewnością będą jeszcze w święta, teraz na sam przykład masz m416 CQB na perma za 12k z groszami, a Ty z jednej karty wyciągniesz około 3,5k nx policz sobie razy cztery i masz :) masz 14 tysiecy NX z 4 kart sim. Co do działania, to mi działa bez problemowo i zawsze moge robić te same reklamy nawet w ciągu dnia bez restartowania IP, wystarczy że będe miał karty sim. Kumplowi też normalnie działa. Wyżej masz ss i to jest dowód ile z jednej karty sim można wyciągnąć. Pamiętajcie, można samemu się przekonać, 20zł to nie dużo a Sam będziesz wiedział hehe :D

A, Tobie chodzi o to żeby na jednym koncie robić te same reklamy 4 simami? Bez jaj. Drugi raz za tę samą reklamę chyba nie dojdzie już?:O

Opublikowano

Skoro reklamy są na IP,a ja mam dwa komputery w domu,macie kolegów,można w pracy.Są bramki proxy by IP zmienić...o IP bym się nie martwił

xxx Zapraszam do subskrypcji :)

_SniiP_IgoR_

Nie reklamujemy kanalow yt w sygnach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...