Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy na wspólną grę

Czaka.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

JahLivePL - 28lv, wszystko

Rozpracowany - 22lv, wszystko

+Jahman+ - 14.v, wszystko

JahmanRange - 21lv, wszystko

Zakładam ten wątek do zbiórki na jutrzejsze(już dzisiejsze) MPC-owe granie. Czy godzina 17 wszystkim odpowiada? Ten, kto weźmie udział w jutrzejszych rozgrywkach proszony jest o polubienie tego postu. Jeżeli ktoś ma inny pomysł, proszę zacytować i odpowiedzieć. Można tak robić codziennie późnym wieczorem na kolejny dzień. Gramy na Omanie lub na Sharqi. Ale Większość wybiera Oman, więc wygrał.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

JahLivePL - 28lv, wszystko

Rozpracowany - 22lv, wszystko

+Jahman+ - 14.v, wszystko

JahmanRange - 21lv, wszystko

Zakładam ten wątek do zbiórki na jutrzejsze(już dzisiejsze) MPC-owe granie. Czy godzina 17 wszystkim odpowiada? Ten, kto weźmie udział w jutrzejszych rozgrywkach proszony jest o polubienie tego postu. Jeżeli ktoś ma inny pomysł, proszę zacytować i odpowiedzieć. Można tak robić codziennie późnym wieczorem na kolejny dzień. Gramy na Omanie lub na Sharqi. Ale Większość wybiera Oman, więc wygrał.

Może zrobimy jakieś wyzwanie, może walka na G3A4? :D

Opublikowano

Tylko ja gram mechanikiem. Ale będą zabawy typu zmiana pilota jeta w powietrzu itp. Tylko trzeba znaleźć pusty serwer do tego, ale nie będzie z tym problemu. Później można wejść na pełny i pograć normalnie.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Tylko ja gram mechanikiem. Ale będą zabawy typu zmiana pilota jeta w powietrzu itp. Tylko trzeba znaleźć pusty serwer do tego, ale nie będzie z tym problemu. Później można wejść na pełny i pograć normalnie.

Mi pasuję :) Zmiana pilota w powietrzu :O, tego jeszcze nie widziałem :D

A co z TS?

Opublikowano

Mi pasuję :) Zmiana pilota w powietrzu :O, tego jeszcze nie widziałem :D

A co z TS?

TS z MPC na mój kanał nr 60, chyba się nazywa SwordArtOnline.

Wbijam o 17 i niech ktoś tylko spróbuje nie przyjść. xD

436951440626370320491.png

Opublikowano

TS z MPC na mój kanał nr 60, chyba się nazywa SwordArtOnline.

Wbijam o 17 i niech ktoś tylko spróbuje nie przyjść. xD

@Kirito. Wczoraj byłem :P, ale nic nie słyszałem  :( Może mam coś źle skonfigurowane?

Opublikowano

Kto pierwszy wbija? Ja o 16:55 wbije na serwer i wy dołączycie? Czy ustalicie to na TS, a ja wbiję do Was? (Bo mnie na TS nie będzie. Na lumię nie ma tsa :( )

25hmxok.png

Opublikowano

Kto pierwszy wbija? Ja o 16:55 wbije na serwer i wy dołączycie? Czy ustalicie to na TS, a ja wbiję do Was? (Bo mnie na TS nie będzie. Na lumię nie ma tsa :( )

Jak wolisz, w sumie mogę odświeżyć l85 z a91 na double.

Opublikowano

Niestety nie pogram zbyt aktywnie. Mam ping 2300-5400 ms i nawet przesuwając mpc forum w dół mam lagi.

Przez to nawet RPG nie mogłem trafić. Z takimi statami z lamusami, to przy was miałbym 5/21 zamiast 21/5

2ivk9wl.jpg

25hmxok.png

Opublikowano

Niestety nie pogram zbyt aktywnie. Mam ping 2300-5400 ms i nawet przesuwając mpc forum w dół mam lagi.

Przez to nawet RPG nie mogłem trafić. Z takimi statami z lamusami, to przy was miałbym 5/21 zamiast 21/5

262571404917226389560.jpg

Widziałem Cię przez końcówkę rundy, Ja wszedłem Ty opuściłeś serwer xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam... mam 7 lvl medyka, szukam kogoś kto podszkoliłby mnie w lataniu śmigłowcem, byłoby super gdyby był dostęp do serwera z hasłem ponieważ zawsze gdy wbiję na pusty serwer żeby się pouczyć wbija ktoś ogarnięty na helikoperze i z mojej nauki nici... liczę na pomoc :)

Opublikowano

Witam... mam 7 lvl medyka, szukam kogoś kto podszkoliłby mnie w lataniu śmigłowcem, byłoby super gdyby był dostęp do serwera z hasłem ponieważ zawsze gdy wbiję na pusty serwer żeby się pouczyć wbija ktoś ogarnięty na helikoperze i z mojej nauki nici... liczę na pomoc :)

Dawaj teraz, wybieraj pusty serwer :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam szukam ludzi do wspólnej zabawy

Postacie:

Mechanik 13/14 lvl Songo9PL (Najczęściej gram na tym koncie)

- Snajper 15 lvl Wrobel1257

- Szturmowiec 17 lvl songo999

- Medyk 13 lvl KlodorkPL 

Teraz opowiem coś o sobie :D

Mam 16 lat gram w bf jakieś 2-3 lata z przerwami.Szukam ludzi do gry ponieważ jak każdy wie samemu szybko się nudzą gry.

Kontakt:

-Mpc

-Skype songo1257

- W grze 

Wymagania

- mikrofon

- ts3

- wiek min 14

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Siema. Mam na imię Oskar poszukuję osoby do wspólnej rozgrywki (mam 12 lat).

Na dzień dzisiejszy (tzn. 04.10.2014) posiadam 3 klasy i mam w planach zakupić jeszcze 1.

Klasy które posiadam to:

Medyk (postać którą gram najczęściej): http://battlefield.play4free.com/pl/profile/2263139649/1178143825

Szturmowiec: http://battlefield.play4free.com/pl/profile/2263139649/1182144772

Zwiadowca (tej klasy nie używam prawie w ogóle): http://battlefield.play4free.com/pl/profile/2263139649/1180886728

Kontakt: Skype - oki994     GG: 51316947

+ Wymagane mikro

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Poszukuje ludzi do gry (ogarniętych) wiek nie ważny. Wymagany TS3 + MICROFON  (pisać na priv podam adres) Posiadamy serwer w grze Nazywa się LOWPING. ZAPRASZAM.          

PLAY HARD      DIE HARD   

*Aimbotów wallhaków i innych hakerów nie przyjmujemy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Poszukuje ludzi do gry (ogarniętych) wiek nie ważny. Wymagany TS3 + MICROFON  (pisać na priv podam adres) Posiadamy serwer w grze Nazywa się LOWPING. ZAPRASZAM.          

PLAY HARD      DIE HARD   

*Aimbotów wallhaków i innych hakerów nie przyjmujemy.

Jestem chętny.

Opublikowano

Nick: MrBraszka.

Klasa: Szturmowiec(żadko zmieniam klasę, ale jeśli zmieniam mam bardzo podobne nicki np: MrBraszka47.)

Lvl: 5, ale ciągle rośnie.

Szukam osoby/osób do zagrania w BF P4F, żeby sobie postrzelać polatać itp.

TS: Można uzgodnić.

Steam: braszka4

Origin: KBraszka

Opublikowano

Da ktoś pobiegać sztrumowcem z stg77aug z najlepiej dobranymi do niego dodatkami ? Chciałbym go sprawdzić bo słyszałem że kosi :) 

Z góry dzięki :)

Opublikowano

Da ktoś pobiegać sztrumowcem z stg77aug z najlepiej dobranymi do niego dodatkami ? Chciałbym go sprawdzić bo słyszałem że kosi :)

Z góry dzięki

Ja Ci dam polatac augiem :) za 10 pln ? ok ??

x

Opublikowano

Ja Ci dam polatac augiem :) za 10 pln ? ok ??

hmmm nie chcę już wydawać kasy na tą grę ale moge w zamian dać pobiegać medykiem z pakietem lsata :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...