Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy na wspólną grę

Czaka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kominiara za to jest ban radze uważać z tym nabijaniem expa bo wszystko jest widać w statystykach na profilu co za tym idzie jak wejdziecie na server który jest pod ochrona T4G i administracja cie sprawdzi zostaniesz zbanowany na 94 serverach objętych ochroną, w większości są to servery klanowe gdzie gra najwięcej graczy. Zostanie ci wtedy jedynie gra oficjalnych serverach co odradzam.

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

13Lat nick VolzersHD Sygnatura mojego klanu:

http://www.mpcforum.pl/uploads/monthly_01_2013/post-813612-0-09571400-1358616765.png

Dodajcie mnie również na skype : npiotrmaliszczak

Członek(CareIce): piotr.tarasiewicz60

Członek(TheBeściakPL) : saszaa1

------------------------------------------------------------------------------------

Na marginesie Mój klan przyjmie jednego aktywnego gracza :)

@edit Klan przyjmuje do kwietnia..

@edit2 Nie posiadamy własnego serwera !!!

@up gramy na cudzych serwerach ale i na pustawych z innymi klanami,

( na tych mało odwiedzanych )często gramy na mapach :

-Sharqi(Assault i Rush)

-Karkand(Rush)

-Oman(Assault)

post-813612-0-09571400-1358616765.png

...

Opublikowano

17lat , tylko gram na mapkach (Oman,Dailian,Dragon Valley)

Nick:WHYYYYYYYYY

Jeśli gram to już pojazdami , zdarzaja sie wyjatki :)

6 lvl , mam inne konta lecz przewaznie gram na tym koncie.

Opublikowano

Kominiara za to jest ban radze uważać z tym nabijaniem expa bo wszystko jest widać w statystykach na profilu co za tym idzie jak wejdziecie na server który jest pod ochrona T4G i administracja cie sprawdzi zostaniesz zbanowany na 94 serverach objętych ochroną, w większości są to servery klanowe gdzie gra najwięcej graczy. Zostanie ci wtedy jedynie gra oficjalnych serverach co odradzam.
Wiem glupi nie jestem ^^ wejde z jakims ziomkiem na serwer gdzie jest 0 osob (najlepiej z Azji lub Ameryki) i bede czaskac pkt do 40k co razem daje 60k expa na booscie do tego po 40k pkt robie restarta i tak w kolko.

To jest ktos chetny? Najlepiej teraz.

Opublikowano

lol spam sei robi z niepotrzebnymi komentarzami mod tematu powinien warna za posty nie do tematu dawać -.-

...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nick:Klimore lub KlimorePL

Snajper 12 lvl snajpa l9...

Inżynier 8 lvl broń pp-.... będę kupywał mp5.

Ogarnięty 15-latek.

Pisać PW.

Gram poprzez TS

soithe.png

Mój Mentor :

V for Vendetta ~

Opublikowano

nick w grze: Amitabh

klasa: recon

broń: M82A3

lvl: 29

pisać na PW

Gram TYLKO na mapach: Karkand(rush), Sharqi ruch, Basra, Mashtuur czasami Myanmar

Legenda
Opublikowano

Nick: BushPL

Klasa: Medyk

Lv: 12+

Dodatkowe informacje: Często oskarżany o używanie aima. Nie gram map na, której znajduje się dużo pojazdów typu oman.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Siemka chcial by ktos pograc oraz pogadac. dopiero zaczolem na nowym koncie bo mialem przerwe i zapomnialem pasow moje 1 konto. 24lv szturmowiec skype- (puca_pl). MAM 15 LAT ...

Opublikowano

mam 16 lat ,gram szturmem mam 12lvl biegam z m16a2. mój nick w grze to PL_arkovsky

jak cos to dodajcie do znajomych xD

Opublikowano

Dodajcie do znajomych na wspólna grę :)
Info w Sygnaturce

Gdy siadasz przed kompem, przy drzwiach do pokoju zastawiasz minę claymore, by nikt ci nie przeszkadzal

37be2935.png

Opublikowano

Chętnych do gry ze mną zapraszam na gg 9664810

50 post V - 10.11.2012; 100 post X; 200 post X; 300 post X; 400 post X; 500 post X

<Piszę poprawnie po polsku lecz czasem popełniam błędy ze względu na bardzo szybką pisownie bez patrzenia na klawiaturę za co z góry przepraszam >

Opublikowano

nick:gokal

klasa:mechanik

mam dużo play4free funds ok.3000-5000

i mam zamiar sobie kupić nową broń

kto chce ze mną pograć to w weekend albo kiedy bedę najlepiej w poniedziałek 14.00 albo kiedy indziej powiedz kiedy i godzinę i (ja na omanie gram)

zamiast Skype mam TS-a nazwa taka sama jak w bfp4f

Opublikowano

gram w grę

mam 17 lat

mam snajpera 12lv z Jtigerem

Gram dobrze w zależności od szczęścia, czasami staty 30/2 a czasami ledwo co 1/20

Gram na omanie, mashturr, shargi i karkand ten z flagami.

Kontakt tu na pw

Porozumiewanie w grze za pomocą czatu, nie będę gadać na ts czy ine skajpy bo się cała rodzina zleci do mnie.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...