Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy na wspólną grę

Czaka.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

aha.... czaka wiesz ze 15min po twoim temacie właśnie chciałem ten sam załozyć?-__-

tak tak wiem sorry za spam ;)

YAY

Opublikowano

NIck w grze: WyjazdLeszczu (tak, wiem, kreatywny)

Szukam osoby, która tylko i wyłącznie bawi się zabawkami w górze, tylko samoloty i heli, żadnej piechoty, mapy tylko Oman lub Dalian, TS3 lub Skype, pisać PM Tutaj

Opublikowano

Siema mam 18 lat gram od 18 do 20 a w weekendy prawie dzień. Nie rozmawiam przez skype ani żadne inne komunikatory głosowe. mechanik lvl 13, snajper 9, i medyk też 9, większość gram nim (biegam z Pechenegiem i scattergunem)

Zapraszam do wspólnej gry xD

Nick: Adrias123

Podoba ci się ? kliknij ''Lubię To"

Opublikowano

Medyk 16lvl ( dziś 17) Z mg36. Mam mikro, mój wiek to 18lat (urodzinki tydzień po sylwku :P ) Kontakt na gg lub forum

Opublikowano

Snajper lvl 28 nick NakAru21 . Mam 17 lat i z chęcią bym z kimś Kto WIE JAK GRAĆ (I GRA DOBRZE ) pogadał podczas miłej rozgrywki .Ktoś chce to pw

Opublikowano

Szukam kogos do expa Gram jak jestem dostepny w grze xD moj nick UpalonyDzony dodawac do znajomych (chodzi mi o exp na heli)

Opublikowano

Zapraszam na gry

Nick:Klimore

Snajper, Mam broń Saiga-12 i L96A1 i M95.

10 lvl prawie 11 :/ trochę mały

mam kanał TS więc można grać w grupie.

i Skype piasć na PW zapraszam

Opublikowano

Nick: Mareczuczek, zwiadowca 4lvl. Gram od 2dni w to ale sporo przegrałem w MW3, battlefielda 1942 oraz 2 itp więc nie lamię tyle że kwiestia wbicia lvla i kupienia broni. Mogę gadać na ts bezproblemowo, lat 18, ogarnięty co i jak w grze. Zapraszać

Opublikowano

Nick w grze: Taizoo

Poziom: 7 malutki ;c

Zwiadowca

Podaje tutaj kanał TS Battlefield play4free: 5.187.48.132:9974 lub s1.magicts.pl:9974 (nie jest to mój serwer tylko z tej strony go podałem: xxx)

ZAPRASZAM WSZYSTKICH, KTÓRZY CHCĄ POGRAĆ! NIECH WCHODZĄ NA TEN SERWER TS I RESZTĘ OBGADAMY JUŻ ;)

Opublikowano

Szukam dowolnej klasy do wspolnego expa na flagach. Chetni pisac na pw.

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

Moleras[medic] 25medyk mg36 +dodatki :) obojetna mapa (nie mam punktow rozlozonych na heli/samoloty), 20lat. gram od konca 2011/poczatku 2012 . zainteresowani pisac na pw :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...