Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eleris.pl [Dedyk]

Matesh2qq

Nowy temat.  

502 użytkowników zagłosowało

1. 1. Przeczyta?e? wiadomo???

• Tak.
      7
    • Tak.
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedni przychodzą drudzy odchodzą - wszystkim sie nie dogodzi... przyzwyczaiłem się do tego.

Co do zmian zastanawiam się aby zwiększyć drop dodań bonusów.

Apropo stalki to ty gosciu przez kilka tygodni nie wydropisz... bo tak jest stworzony serwer, a bronie 30 lev to nic takiego w porównaniu do broni 75 lev.

Po prostu z tego co widze i tak zle i tak nie dobrze... ciężko wam dogodzić.

Serwer jest w porządku administracja elastyczna a wy jak stare dziadki ciągle narzekacie

• Odpowiedzi 441
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Żeby mieć graczy trzeba im dogadzać a nie od starych dziadków wyzywać

Zbyt wysoka sygna. Maksymalnie 200px.

Coming

Opublikowano

Jedni przychodzą drudzy odchodzą - wszystkim sie nie dogodzi... przyzwyczaiłem się do tego.

Co do zmian zastanawiam się aby zwiększyć drop dodań bonusów.

Apropo stalki to ty gosciu przez kilka tygodni nie wydropisz... bo tak jest stworzony serwer, a bronie 30 lev to nic takiego w porównaniu do broni 75 lev.

Po prostu z tego co widze i tak zle i tak nie dobrze... ciężko wam dogodzić.

Serwer jest w porządku administracja elastyczna a wy jak stare dziadki ciągle narzekacie

Nie chodzi o to, czy dogodzicie, czy nie, nawet jak server bedzie najlepszy pod każdym względem, a nie będzie miał dobre zapowiedzi, reklamy, to itak na nim nikt nie zagra tak jak to jest w tym przypadku, server jest fajny, bugów też nie miał, team fajny, a graczy nie ma, bo mało ludzi się o nim dowiedziało, więc mało zagrało na starcie, a reszta spojrzała, że 100osób online i stwierdziła, że nie warto wchodzi, nie mówiąc o tych którzy wcale się nie dowiedzieli.

beztytuuacf.png

Opublikowano

Serwer potrzebuje dobrej reklamy na yt nic tak nie przyciągnie graczy jak dobry gameplay. Dopiero wystartował a już ledwo 100 graczy jest... ;]

sygnaturaob.png
Opublikowano

Włożył kase chce ją odzyskać bo serwer nie wypalił.

I próbuje przyciągnąć graczy

Zbyt wysoka sygna. Maksymalnie 200px.

Coming

Opublikowano

Czyżbym miała racje?

Ddos poleciał, serw off przez prawie cały dzień i teraz tylko jedno pytanie.

Co dalej?

Opublikowano

Podziękujcie Yao za to ze zachował się jak dzieciak i chciał wszystko pousuwać... Serwer ma przerwe techniczną (przestrzegam innych nie bierzcie tego typa na administratora technicznego)

Opublikowano

Dla niewtajemniczonych moge dac kilka ss z rozmowy na gg ile mu szans dawałem aby w koncu wziął się do roboty... przez 4 dni po starcie nie miałem z nim kontaktu potem dałem mu ostatnią szanse zeby coś zrobił a on nic... wiec postanowiłem zmienić Technika. Dziś limit mu się wyczerpał.

Opublikowano

Co do serwera przemysle czy jest sens wszystko naprawiać co zepsuł YAO czy po prostu podziękować mu ładnie i zwinąc żagle... bo szczerze tyle kaski władowałem w ten serwer a on to zepsuł.

Opublikowano

Obcych osób, yao zepsuł.. Najlepiej zwalić winę na kogoś innego. Gdyby w Teamie była inna atmosfera to inaczej by się pracowało, Cyborg. Masz hajs i wymagasz, ok, ale my też jesteśmy ludźmi, a yao miał pracować po nocach, spać godzinę dziennie, a jak był chory to nawet tej godziny nie miał bo było ciągłe dzwonienie. Chciałeś serwer na gwałt to teraz masz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...