Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HTML w profilu (i nie tylko)

KDKJ

...  

43 użytkowników zagłosowało

1. 1. HTML dla... (ankieta informacyjna, nic nie narzucaj?ca administracji)

• Wszystkich
      6
    • Adminów i GMów
      3
    • Adminów + GMów + Elity + VIP
      13
    • jw. + black / blue / gold ew. ranga funkcyjna
      11
    • Nikogo
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię, to na człowieka, potem znów na świnię i na człowieka, ale nikt już nie mógł się połapać, kto jest kim."

Witamy w Polsce. Taka smutna rzeczywistość - zawsze Ci ważniejsi będą mieli więcej, lepiej itd. Według mnie fajnym urozmaiceniem dla zwykłego usera byłaby możliwość bardziej zaawansowanej edycji profilu i dostosowania go do własnych potrzeb. I tak moderatorzy i każdy wyżej mają swoje osobne przywileje. To chociaż tym niech się podzielą z nami. ;) Nie przeszkadza mi to w jakiś szczególny sposób, ale nie obraziłabym się jakbyśmy MY zwykli mogli używać html.

A i dla jasności - nie przeszkadza mi to, ze Kaś może a inni nie. Fakt - każdy inny mod może być tym faktem zniesmaczony, bo to jednak jakiś przejaw dyskryminacji. ;> Ale wykłócać się o to nie będę. ;)

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię, to na człowieka, potem znów na świnię i na człowieka, ale nikt już nie mógł się połapać, kto jest kim."

Witamy w Polsce. Taka smutna rzeczywistość - zawsze Ci ważniejsi będą mieli więcej, lepiej itd. Według mnie fajnym urozmaiceniem dla zwykłego usera byłaby możliwość bardziej zaawansowanej edycji profilu i dostosowania go do własnych potrzeb. I tak moderatorzy i każdy wyżej mają swoje osobne przywileje. To chociaż tym niech się podzielą z nami. ;) Nie przeszkadza mi to w jakiś szczególny sposób, ale nie obraziłabym się jakbyśmy MY zwykli mogli używać html.

Oczywiście z ograniczeniami, żeby nie zawalać profilu śniegiem zlatującym z gory ekranu itd.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

ja pindole o co wy sie plujecie? dlaczego ten temat jeszcze wisi? ...

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Oczywiście z ograniczeniami, żeby nie zawalać profilu śniegiem zlatującym z gory ekranu itd.

Heheh, no tak. ;>

ja pindole o co wy sie plujecie? dlaczego ten temat jeszcze wisi? ...

Ja się nie pluję. Po prostu uważam to za fajne urozmaicenie nudnego profilu, ale żeby od razu robić zadymę z tego powodu? Zdecydowanie nie. :D Ale jak umożliwią to, chociażby w małym stopniu to się ucieszę. ;)

Opublikowano

Spamicie, z tego co widzę to 60% postów w tym temacie to spam, skoro nie potraficie rozmawiać to zamykam ten temat. Cieszcie się, że nie ponadawałem warnów.

Za pomocą spamu i burdelu nic nie osiągniecie na tym forum.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...