Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HTML w profilu (i nie tylko)

KDKJ

...  

43 użytkowników zagłosowało

1. 1. HTML dla... (ankieta informacyjna, nic nie narzucaj?ca administracji)

• Wszystkich
      6
    • Adminów i GMów
      3
    • Adminów + GMów + Elity + VIP
      13
    • jw. + black / blue / gold ew. ranga funkcyjna
      11
    • Nikogo
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli krystian mówisz ,mając moda WWW nie miałeś możliwości HTML , przepraszam , zwracam honor

zawsze przy takich sprawach byłem albo wszyscy albo nikt

przepraszam krystiana jak go uraziłem swoją wypowiedzią

Miałem via www czyli teoretycznie powinienem mieć html i php a nie miałem nic... Jak napisał Rockets... Ranga zmienia. Zanim dostał moda to był zajebisty, ale od czasu kida a tym bardziej moda jest inny...

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja osobiście nie mam nic do Kasia, już nawet nie chodzi o ten głupi html, tylko o brak równości.

Dziękuję.

Opublikowano

Wkurwiacie mnie tym HTML.Weźcie wypierdolcie ten cały HTML i niech nikt nie ma go po co to wg daje ? tylko i wyłącznie kolorek i takie inne bajery na profilu.A nie robicie kurwa spiny jak o jedzenie.

@Ps A co do kasia to to murzyn jest on i tak się cieszy ze wszystkiego xD

Opublikowano

Ale czemu oni maja miec html, a inni modzi nie? Czy to im pomaga w pracy? Nie.

To czemu nie mozna tez innym dac tego html`a?

Czemu nie możesz mieć? Bo i tak byś nie umiał z niego korzystać.

Przecież on nie ma bladego pojęcia o tworzeniu grafiki...proszę Cię.

Dla mnie dostęp do HTML jest zbędny. Bo co jakieś przeźroczyste tła, dopisywanie sobie ilości wyświetleń czy lajków.

BZDURA. DO KOSZA <- HTML.

Dobrze, że Ty masz pojęcie o tworzeniu grafiki.

Zrób mi takie "menu" jakie on ma w sygnie w bbcode.

Nie ma sprawy :)

Miałem via www czyli teoretycznie powinienem mieć html i php a nie miałem nic... Jak napisał Rockets... Ranga zmienia. Zanim dostał moda to był zajebisty, ale od czasu kida a tym bardziej moda jest inny...

Powiedział co wiedział.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

:O

Widzę, że komuś e-penis zmalał bo nie ma HTML'a :O

Sracie się jakby ktoś Wam co najmniej pieniądze ukradł lub jakieś jedzenie, co to ma wgl być?

BTW. widzę, że ranga zaś robi swoje, przewraca w dupie i przepala się mózg...

w83od2.jpg

Opublikowano

Czemu nie możesz mieć? Bo i tak byś nie umiał z niego korzystać.

Bez urazy Kaś, ale nie oceniaj ludzi przez pryzmat tego czy potrafią to czy nie. To tak samo jakby powiedzieć, że nie możesz zrobić servera np w silku, bo nie umiesz. Co to zmienia? Nic...

Mam wrażenie, że powoli zaczynasz się robić arogancki. Wrzuć na luz i zacznij normalnie się zachowywać ;).

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Bez urazy Kaś, ale nie oceniaj ludzi przez pryzmat tego czy potrafią to czy nie. To tak samo jakby powiedzieć, że nie możesz zrobić servera np w silku, bo nie umiesz. Co to zmienia? Nic...

Mam wrażenie, że powoli zaczynasz się robić arogancki. Wrzuć na luz i zacznij normalnie się zachowywać ;).

Jestem spokojny i opanowany, denerwuje mnie lekko to co tutaj piszą. Ale popieram Pieca. Wyłączam się już z rozmowy w tym temacie, jeśli ktoś chce pogadać to pw. I tak administracja zdecyduje.

PS Ace, tutaj źle ująłem. Chodziło mi że moderatorzy walczą o HTML w profilu, a i tak by nie umieli tego wykorzystać. Nie chciałem tego kierować do jednej osoby, źle wyszło.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ok, teraz napiszę coś będąc bezstronnym.

Dostęp do HTML powinni według mnie mieć tylko i wyłącznie administratorzy. Dlaczego? Jakby nie patrzeć, to tylko oni mają prawo "grzebać" w forum, tylko oni mogą edytować dowolną rzecz na forum, więc tym samym tylko im powinno przysługiwać prawo zmieniania HTML. Rozumiem waszą złość, wiele z nas chciałoby mieć "inny" profil, lecz niestety (albo i na szczęście) nie może tak być. Pomyślcie też na tym, 90% użytkowników nie umiało by z tego korzystać, a ci którzy by umieli, powsadzali by w swoje profile tyle bajerów że forum zaczęło by mulić niemiłosiernie. Nie mam nic do Kasia, być może trochę go poniosło, ale w to nie wnikam. Szkoda, że my, użytkownicy tego samego forum, potrafimy kłócić się o takie bzdury jak to że profil jednej osoby jest bardziej przeźroczysty od drugiej. Potrafimy się tylko nawzajem hejtować, taka jest prawda. Gdzie ta społeczność z lat 2007, 2008 (proszę nie kierować się moją datą rejestracji)? Wszyscy potrafiliśmy sobie nawzajem pomagać, cieszyliśmy się z tego że drugiej osobie się "powodzi", byliśmy jak rodzina. Możemy spróbować aby było (chociaż) podobnie jak kiedyś. Gdybyśmy tylko nie spierali się o takie błahostki. Najlepiej aby GM zamknął ten temat, zanim ktoś wypowie o jedno słowo za dużo...

Game Over

Opublikowano

Beka z was xD jak dla mnie najlepiej żeby dostęp do html mieli: vip + admin + glob + elita , moderatorom WWW zabrać żeby była równość w team'ie (po co spiny jak te ? w końcu jesteście po 1 stronie barykady) dlaczego nie każdym moderatorom? bo był by syf , lagi i szpan na "słit" profilek a to chyba nie o to chodzi w tym forum....

Bywalec
Opublikowano

Ok, teraz napiszę coś będąc bezstronnym.

Dostęp do HTML powinni według mnie mieć tylko i wyłącznie administratorzy. Dlaczego? Jakby nie patrzeć, to tylko oni mają prawo "grzebać" w forum, tylko oni mogą edytować dowolną rzecz na forum, więc tym samym tylko im powinno przysługiwać prawo zmieniania HTML. Rozumiem waszą złość, wiele z nas chciałoby mieć "inny" profil, lecz niestety (albo i na szczęście) nie może tak być. Pomyślcie też na tym, 90% użytkowników nie umiało by z tego korzystać, a ci którzy by umieli, powsadzali by w swoje profile tyle bajerów że forum zaczęło by mulić niemiłosiernie. Nie mam nic do Kasia, być może trochę go poniosło, ale w to nie wnikam. Szkoda, że my, użytkownicy tego samego forum, potrafimy kłócić się o takie bzdury jak to że profil jednej osoby jest bardziej przeźroczysty od drugiej. Potrafimy się tylko nawzajem hejtować, taka jest prawda. Gdzie ta społeczność z lat 2007, 2008 (proszę nie kierować się moją datą rejestracji)? Wszyscy potrafiliśmy sobie nawzajem pomagać, cieszyliśmy się z tego że drugiej osobie się "powodzi", byliśmy jak rodzina. Możemy spróbować aby było (chociaż) podobnie jak kiedyś. Gdybyśmy tylko nie spierali się o takie błahostki. Najlepiej aby GM zamknął ten temat, zanim ktoś wypowie o jedno słowo za dużo...

+1

Opublikowano

Nie rozumiem jednej rzeczy ,dlaczego robicie taka wielka spine o wyglad profil? Ja rozumiem , ze moze fajnie wygladac itd ale to nie przeszkadza chyba w przegladaniu forum. Fajny bajerek ofc zgadzam sie ale nie robmy jakiejs paranoi ;)

Opublikowano

Nie robimy paranoji tylko chodzi o to, ze kas jest moderatorem i ma html, a ja np. tez jestem moderatorem i tego nie mam. Mimo tego ze mamy te same rangi.

469811415538581269916.jpeg

Opublikowano

Nie rozumiem jednej rzeczy ,dlaczego robicie taka wielka spine o wyglad profil? Ja rozumiem , ze moze fajnie wygladac itd ale to nie przeszkadza chyba w przegladaniu forum. Fajny bajerek ofc zgadzam sie ale nie robmy jakiejs paranoi ;)

Jeżeli nie przeszkadza to czemu nie dacie wszystkim?

Opublikowano

Wcale nie. Nawet jak by dali to i tak bym nic nie zmieniał i o to możesz być pewny.

Opublikowano

Jeżeli nie przeszkadza to czemu nie dacie wszystkim?

Może np. dlatego że 90% forum nie umiałoby się tym posługiwać i robiło by ze swojego profilu "burdel", a MPC zamulało by niemiłosiernie?

Game Over

Opublikowano

Kurwa nie mogę już.

Wypierd*lcie ten html, niech mają go tylko GM+ i spokój gwarantowany...

Opublikowano

Rozumiem że komuś to przeszkadza bo tez ma moda i tej opcji nie ma

dla świętego spokoju bym to wywalił żeby żadna grupa html'a nie miała

Mnie osobiście to nie przeszkadza ale jak ma być taki hejt na osobę które ma html to aż szkoda patrzeć.

Ogarnijcie sie trochę postawcie sie na miejscu Kasia macie moda www macie html'a i ciekawe czy fajnie by wam było jak by na was najeżdżali

@Tak jak pisałem wywalcie to bo sie robią jaja jak z autoplay'em

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Zostawcie mu to, co wam kurwa to przeszkadza? I tak sie ograniczył, miał drugie tyle bajerów -.-

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Żal dupę ściska innych i tyle. Usuńcie wszystkim i nie będzie problemów...te społeczeństwo...

Godna postawa, tak powinno być.

Ludzie, oni mają racje, nikt nie umie się tym posługiwać a oni to mają bo mają takie umiejętności?

No komprendo?

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...