Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HTML w profilu (i nie tylko)

KDKJ

...  

43 użytkowników zagłosowało

1. 1. HTML dla... (ankieta informacyjna, nic nie narzucaj?ca administracji)

• Wszystkich
      6
    • Adminów i GMów
      3
    • Adminów + GMów + Elity + VIP
      13
    • jw. + black / blue / gold ew. ranga funkcyjna
      11
    • Nikogo
      10

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajnie by było gdyby modzi nie wypowiadali się na temat nadania mod+ bo wiadomo, że wy chcecie :)

Ja nie chce :P na co to komu, i tak nie znam się na html czy tam nie potrafię tego zrobić, jestem za nadaniem html'a wszystkim albo nikomu.

Opublikowano

Moderator to moderator, nie ważne jakiego działu czy mc, czy metina, czy www - jedna ranga więc albo dla wszystkich modów albo dla gm+. Jeśli jeszcze jesteśmy przy tym temacie to VIP'a dostaje się najczęściej za długie bycie moderatorem więc dlaczego dopiero po tym stażu będzie można mieć html? Jestem za daniem html dla Mod +

A dlaczego nie? Każdy bd. chciał być modem bo bd. mógł sobie zrobić "słit" profil = E-Penis lvl up

Dlatego jestem za VIPem bo po okresie kidowania bd. się opierdalać bo mają to co chcieli, HTML

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Fajnie by było gdyby modzi nie wypowiadali się na temat nadania mod+ bo wiadomo, że wy chcecie :)

Nie chodzi o to, że my chcemy tylko o to, że albo wszyscy albo nikt. Nie ma tutaj zazdrości, czy czegoś w tym stylu z mojej strony, ale jesteśmy po prostu nierówno traktowani (przykład: głupi html, jeden ma a drugi nie i robią się spory ;)) Pewnie każdy moderator wkłada dużo pracy w funkcjonowanie forum, więc myślę, że danie html Moderatorom+ to nic złego...

Opublikowano

Jeżeliby się chciało dać każdemu to powstałby istny chaos. Wklejali by to membersi do sygnatur, przez co forum by laggowało. Jestem za zostawieniem tego tak, jak jest.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Jeżeliby się chciało dać każdemu to powstałby istny chaos. Wklejali by to membersi do sygnatur, przez co forum by laggowało. Jestem za zostawieniem tego tak, jak jest.

Też nad tym myślałem, ale nie uwzględniłem tego w moim poście, także HTML dla nikogo, albo w ew. dla rang zasłużonych typu elita i vip.

Opublikowano

Dla każdego? Nie ma mowy. Jak by to w ogóle wyglądało. Poza tym nie zacinałoby to forum? Niech HTML będzie tylko dla adminów, albo tak jak jest obecnie.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Rangę moderatora www tworzyłem ja i to jeszcze z pomocą Larrona, i jak dobrze pamiętam a wręcz jestem pewien, html nie było tam dostępne. Widocznie ktoś to zmienił. Po co? Nie wiem. Ale chyba po to by były spiny na forum, i brak równości.

Już wiemy dlaczego ostatnio tak długo była cisza na forum. Tzw cisza przed burzą:D

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Ale o czym my gadamy, kaś jest jednym z równiejszych, a tak zawsze było że niektórzy mają więcej.

Moja opinia:

Ja jestem osobiście za tym, żeby html był od rangi Moderatora wzwyż a jeżeli takiej możliwości nie ma to Admini, GM, VIP, Elita ;)

+ Wszystkim, albo nikomu.

Opublikowano

Rangę moderatora www tworzyłem ja i to jeszcze z pomocą Larrona, i jak dobrze pamiętam a wręcz jestem pewien, html nie było tam dostępne. Widocznie ktoś to zmienił. Po co? Nie wiem. Ale chyba po to by były spiny na forum, i brak równości.

Już wiemy dlaczego ostatnio tak długo była cisza na forum. Tzw cisza przed burzą :D

Te spiny są pod jednym względem fajne, a pod innym złe. Fajne, ponieważ mogę się z tego pośmiać, a złe, bo jest wielki spam i hejt.

Co do HTML dla Kaś, to jest nie fair. Kiedyś jeżeli jakiś mod dostawał HTML-a, kablowano na niego, to od razu ktoś mu go zabierał.

Nie wiem po co ten ogień, jak i tak nie ma on sensu.

Pogadajcie z jakimś ogarniętym GMem w tej sprawie, który nie ma np. z kasiem żadnego powiązania .

9368_gold.png

Opublikowano

Skoro Kaś ma htmla w profilu bo jest modem WWW, to ja powinienem mieć możliwość konsoli na profilu. Hę, anyone add this option? : >

Nie no, robicie spiny niepotrzebnie jak zwykle. Samemu mi to przeszkadza bo tego nie mam, ale co my na to poradzimy?

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Te spiny są pod jednym względem fajne, a pod innym złe. Fajne, ponieważ mogę się z tego pośmiać, a złe, bo jest wielki spam i hejt.

Co do HTML dla Kaś, to jest nie fair. Kiedyś jeżeli jakiś mod dostawał HTML-a, kablowano na niego, to od razu ktoś mu go zabierał.

Nie wiem po co ten ogień, jak i tak nie ma on sensu.

Pogadajcie z jakimś ogarniętym GMem w tej sprawie, który nie ma np. z kasiem żadnego powiązania .

Nie ma takich xD nie no żartuje. Matzar miał, Larron miał i nie było spiny. Kaś ma i wielka spina.

Przeszukaj sugestie lub ew. kosz... Były sugestie, a raczej skargi na Matzara...

Nie wiesz, nie pisz.

Sugestia =/= spinie, krystianie. Czytanie ze zrozumieniem.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nie ma takich xD nie no żartuje. Matzar miał, Larron miał i nie było spiny. Kaś ma i wielka spina.

Przeszukaj sugestie lub ew. kosz... Były sugestie, a raczej skargi na Matzara...

Nie wiesz, nie pisz.

- - -

To sobie ku*wa znajdź ten temat i zobacz czy nie było spiny... Tak po za tym: TY zacząłeś spine (ja tylko podałem sugestię) a po drugie imiona piszemy dużymi literami, ale nie wnikam, jak Cię wychowano

Opublikowano

Ja pierdole xD

Weźcie wypieprzcie w kosmos ten cały HTML i będzie po problemie.

Popcorn_02_Stephen_Colbert.gif

Ma ktoś trochę soli?

Opublikowano

Odróżniasz Miał od Ma ?Bo chyba nie

Już wiemy dlaczego ostatnio tak długo była cisza na forum. Tzw cisza przed burzą :D

Też mi się wydaje że to jakaś prowokacja.Lub Kaś po prostu wylizał dobrze dupsko jakiemuś GMowi z ACP

Opublikowano

Bo Matzar zasłużył a ty nie.

;-)

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Matazar ma vipa, z tego co wiem vip może.

Opublikowano

I po co kłótnia o html ? Daje to tylko ładniejszy wygląd profilu. Skoro wam to przeszkadza to nie wchodźcie na jego profil. A niech kierzek do usunie. Będzie spokój

Opublikowano

Bijcie się o ten HTML, przecież on jest niezbędny. Potrzebny do życia, tak jak to forum. Szkoda słów na takie coś, nie wiem nawet jak to nazwać. Zazdrość robi swoje. Dla sprostowania, kokosz nie dodawał tej rangi, kurwa! Anonymous, jesteś świeży, Matzar miał ze mną Moda WWW, miał HTML, Syrians też ma HTML, jakoś wam to nie przeszkadza, że on też może to wykorzystać.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

I po co kłótnia o html ? Daje to tylko ładniejszy wygląd profilu. Skoro wam to przeszkadza to nie wchodźcie na jego profil.

Popieram w 100% :)

Opublikowano

I po co kłótnia o html ? Daje to tylko ładniejszy wygląd profilu. Skoro wam to przeszkadza to nie wchodźcie na jego profil. A niech kierzek do usunie. Będzie spokój

Tylko? Spójrz na jego sygne - zawiera html; zapewne w tematach też ma html...

/edit

@up

A czemu dalszej części nie zacytowałeś? Bo Tb ona nie pasuje?

Opublikowano

To napisz do admina i niech to zablokuje. Robicie problem o nic. Dopóki mało osób o tym wiedziało to nic nie było

Opublikowano

/edit

@up

A czemu dalszej części nie zacytowałeś? Bo Tb ona nie pasuje?

W pokoju i kuchni też? Dowiedz się zanim napiszesz.

Opublikowano

Ja pierdole ! Co wy tak się o to ciśnieniujecie ? Bez tego nie możecie przeglądać forum ?

A no zapomniałem, Jest to najważniejsza rzecz na tym forum. Masz HTML = + 20 do lansu ...

Widzę, że dla was najważniejszy tutaj jest HTML, liczba wyświetleń i lajki ...

a chuj z przyjemnością, muszę być bardziej zajebisty niż inni i nie daj boże, aby ktoś miał więcej niż ja

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...