Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HTML w profilu (i nie tylko)

KDKJ

...  

43 użytkowników zagłosowało

1. 1. HTML dla... (ankieta informacyjna, nic nie narzucaj?ca administracji)

• Wszystkich
      6
    • Adminów i GMów
      3
    • Adminów + GMów + Elity + VIP
      13
    • jw. + black / blue / gold ew. ranga funkcyjna
      11
    • Nikogo
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mimo, iż problem został "rozwiązany" to jak widać, nie na długo... Z tego co wiem to HTMLa miały mieć rangi: Admin, GM, VIP, Elita

Więc mam pytanie. Kaś ma za jaką rangę? Z tego co wiem to MMT, gold, mod i champion nie mają HTMLa...

Czyżby znowu równi i równiejsi? Albo tak jak ustalacie, albo dajcie wszystkim bo co jak co, ale to jest nieuczciwe wobec innych...

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hah. Moderator WWW może mieć HTML, nikomu to jakoś nie przeszkadza. Zostało to nadane przy tworzeniu rangi.

PS uwzględnij możliwość w ankiecie "niech zostanie jak jest"

PS2 to nie "nieuczciwość wobec innych" tylko ja wybrałem dział www i mam taką możliwość, proste.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Mimo, iż problem został "rozwiązany" to jak widać, nie na długo... Z tego co wiem to HTMLa miały mieć rangi: Admin, GM, VIP, Elita

Więc mam pytanie. Kaś ma za jaką rangę? Z tego co wiem to MMT, gold, mod i champion nie mają HTMLa...

Czyżby znowu równi i równiejsi? Albo tak jak ustalacie, albo dajcie wszystkim bo co jak co, ale to jest nieuczciwe wobec innych...

Modzi www mogą mieć html'a

dlaczego? nie wiem

Jak dla mnie powinno sie wywalić tego html'a bo jak dla mnie to szpeci profil

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

@Top

Bo wiesz WWW moderuje się inaczej niż inne działy xD

No bo sie inaczej moderuje bo jakoś muszą sobie gdzieś zapisać regułki żeby nie zapomnieli xD

@Top tak jak pisałem dla mnie mogą to wywalić lub zostawić mi to nie przeszkadza.

Nawet jak bym miał możliwość html'a to i tak bym jej nie używał

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

HTML dla nikogo, precz z komuną!

Albo wszyscy, albo nikt.

btw. moderuję dział mc, chcę:

- darmowe premium minecraft

- kubek do kawy z minecraft'a

- podkładkę do myszki z minecraft'a

wtedy będzie mi się wygodniej moderowało, serio.

Opublikowano

@Top

Bo wiesz WWW moderuje się inaczej niż inne działy xD

Niekoniecznie, moderujesz żeby nie zapomnieć regułek, grasz w lola żeby nie zapomnieć gry x:D

Opublikowano

Ja jestem osobiście za tym, żeby html był od rangi Moderatora wzwyż a jeżeli takiej możliwości nie ma to Admini, GM, VIP, Elita ;)

Opublikowano

Gawno prawda. Modowi WWW nie potrzebny jest HTML bo czym sobie zasłużył a inni modzi nie ?

Jestem za tym aby wywalić Moderatorom WWW html i dać tylko VIP, Elita, Admin, Global.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Ja jestem osobiście za tym, żeby html był od rangi Moderatora wzwyż a jeżeli takiej możliwości nie ma to Admini, GM, VIP, Elita ;)

Dokładnie, dla modów.

Gawno prawda. Modowi WWW nie potrzebny jest HTML bo czym sobie zasłużył a inni modzi nie ?

Jestem za tym aby wywalić Moderatorom WWW html i dać tylko VIP, Elita, Admin, Global.

Bo on ma taką specjalizację, tak jak ja znam się na konsolach tak on na formułkach i tym zasłużył.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Bo moderuje ten dział? Będę stać za tym murem.

Opublikowano

Bo moderuje ten dział? Będę stać za tym murem.

Do moderowania działu nie potrzebny jest HTML a jak tak to modom metina lub minecrafta bardziej się przyda bo mają 15x więcej roboty.

Opublikowano

Albo wszyscy modzi , albo wcale.Tak powinno być tylko że to jest MPC i tutaj różnie bywa. Zawsze będą równi i równiejsi.

Kaś plujesz się bo niby jesteś modem www i musisz to mieć ,ale w czym to ci pomaga w modowaniu ?Jarasz się tym syfem jak małe dziecko.Modzi Metina to nawet Servera nie mogli mieć.

Opublikowano

A jeżeli już mod WWW ma mieć HTML to tylko w tematach w dziale WWW... Po co to w profilu lub sygnie?

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Albo wszyscy modzi , albo wcale.Tak powinno być tylko że to jest MPC i tutaj różnie bywa. Zawsze będą równi i równiejsi.

Kaś plujesz się bo niby jesteś modem www i musisz to mieć ,ale w czym to ci pomaga w modowaniu ?Jarasz się tym syfem jak małe dziecko.Modzi Metina to nawet Servera nie mogli mieć.

Nie mogli, widzisz już mogą. Pluje się? Nie sądze, syf to może dla Ciebie.

@down: z pewnością

Opublikowano

HTML u Kasia = E-penis Kaś lv-up

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

Nie mogli, widzisz już mogą. Pluje się? Nie sądze, syf to może dla Ciebie.

Dla mnie tak, a Ty widzę że bez tego żyć nie będziesz mógł jak Ci to odbiorą.Mężczyzna XXI wieku kurwa jarający się takim czymś.Szkoda Mi Ciebie ,a nawet żal.

Jesteś po prostu kolejnym Modem który leci na takie pierdołki. Mam nadzieję że długo się nie utrzymasz

Opublikowano

Dla mnie tak, a Ty widzę że bez tego żyć nie będziesz mógł jak Ci to odbiorą.Mężczyzna XXI wieku kurwa jarający się takim czymś.Szkoda Mi Ciebie ,a nawet żal.

Jesteś po prostu kolejnym Modem który leci na takie pierdołki. Mam nadzieję że długo się nie utrzymasz

Mężczyzna XXI wieku który siedzi w internecie i ma sapy o coś co jest wirtualne. :-) Żyć mogę, ale nie widzę powodu dla którego mogą mi to zabrać.

+1 dla pana.

Ale po kiego im HTML, lepiej wam usunąć a dać modom metina/minecrafta bo zapierniczają 15 razy więcej od modów WWW którzy tylko dodają "homoseksualne" rzeczy na profil/sygny i gawno z tego mają.

Dodałem coś homoseksualnego?

Opublikowano

HTML u Kasia = E-penis Kaś lv-up

+1 dla pana.

Ale po kiego im HTML, lepiej wam usunąć a dać modom metina/minecrafta bo zapierniczają 15 razy więcej od modów WWW którzy tylko dodają "homoseksualne" rzeczy na profil/sygny i gawno z tego mają.

Opublikowano

Mężczyzna XXI wieku który siedzi w internecie i ma sapy o coś co jest wirtualne. :-) Żyć mogę, ale nie widzę powodu dla którego mogą mi to zabrać.

Yyy Ty też sapiesz o coś wirtualnego ;)

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

Lepsze to niż siedzieć tak jak Ty non stop i bronić Tych twoich przyjebanych przywilejów, przez które myślisz że jesteś lepszy od innych modów.

Zawsze będę Walczył o równość ;) W czym Ty jesteś lepszy ?

Opublikowano

Moderator to moderator, nie ważne jakiego działu czy mc, czy metina, czy www - jedna ranga więc albo dla wszystkich modów albo dla gm+. Jeśli jeszcze jesteśmy przy tym temacie to VIP'a dostaje się najczęściej za długie bycie moderatorem więc dlaczego dopiero po tym stażu będzie można mieć html? Jestem za daniem html dla Mod +

@Down Czy ktoś powiedział, że ja chce?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...