Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][WL][Tekkit]Kanciasty Hardcore v2

jinii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Engineer459

Dlaczego ty: Nigdy nie miałem styczności z tekkitem:) Lubie grać survival bez żadnych udziwnień typu factions itp

Ogólnie widzę ze serwer ogarnięty gdyż tu WL jest prawdziwa nie na wiekszości serwów gdzie zostaje dodany każdy

Coś o sobie: Nazywam się Wojciech,Moje hobby to piłka nożna. Nie znamy się więcej danych nie podam

^^

Znajomośc ortografii: Dobra:)

Zapoznałeś się z regulaminem?: Tak zapoznałem się

Nie zauważyłem że dodany jestem:)

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: ShiftGuardian123

Dlaczego ty: ponieważ ciągle szukam ogarniętego servera tekkit bez lagów itd. gram już w tekkit dobry rok i ciągle mi się nie nudzi. Grałem już na wielu serverach i ciągle zadziwiają mnie admini którzy maja po 13 lat i mam nadzieje ze na tym servie tak nie będzie

Coś o sobie: Nazywam się Maciej lubię słuchać chorej muzyki (dubstep,dub,drumbass itd) jestem dosyć ogarnięty jak na swój wiek nie wiem co tu napisać jeszcze hm- interesuje się koszykówka i sportami lekkoatletycznymi. mam wooden Pc i to tyle

:)

Znajomość ortografii: 6/10 ponieważ mam lekką dysleksję. ale poprawiam po sobie błędy

Zapoznałeś się z regulaminem?: tak zapoznałem się

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź

:)

Opublikowano

Nick: MalpiszonPL

Dlaczego ty: Świetnie ogarniam Tekkita, ale niestety nie ma aktualnie żadnego ogarniętego serwera na którym administracja ma +15 lat. Tak więc piszę podanie tu i liczę na przyjęcie.

Coś o sobie: Mam na imię Szymon. Mam 15 lat. Znam ortografię, jestem ogarnięty ( przynajmniej wg. mnie :D ) i potrafię przyznać się do błędu ( jeśli takowy popełnię ). Jestem wielkim fanem ComputerCrafta. Niestety nie wiem co jeszcze napisać. Jakby co można mnie zawsze o coś zapytać :D

Znajomośc ortografii: 9,9/10

Zapoznałeś się z regulaminem?: Tak.

Opublikowano

@xMagnet Dodany.

@Engineer459 Dodany.

@ShiftGuardian123 Dodany.

@MalpiszonPL Dodany.

PS: Administracja serwera jest pełnoletnia oraz nicki zostały zmienione.

Opublikowano

Nick:Alter

Dlaczego ty:Lubie grać na Tekkit jest to fajna paczka.W miare ogarniam ją i ja jestem ogarnięty.A serwer musi być super!

Coś o sobie:Nazywam się Kuba i lubię placki.

Znajomośc ortografii:Dobra

Zapoznałeś się z regulaminem?:Jasne

Opublikowano

@TheSuchy1992

Naprawdę jakby byli gracze to bym nie zamykał serwera ale niestety graczy brak.

Jeśli chcecie serwer z ogarniętą oraz pełnoletnią Administracją to jutro jest start mojego nowego serwera na mc 1.4.5 :)

Opublikowano

Nick:FreeXon

Dlaczego ty: (przepraszam ze bez polskich znakow ;p klawiaturka) Poniewaz, jestem kreatywny, oogarniety, Moja przygoda z tekkitem zaczela sie ok. 6 miesiecy tem znam sie z tekkitem dobrze

Coś o sobie: Mam na imie Kuba. Mieszkam w Poznaniu . Uwielbiam gry typu RPG oraz sandbox. Lubie sie dobrze pobawic na serwerach .

Znajomośc ortografii:miedzy 4/5 z jaezyka Polskiego w 1 gim i na 1 pol rocze w 2 gim

Zapoznałeś się z regulaminem?: yes

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...