Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][WL][Tekkit]Kanciasty Hardcore v2

jinii

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: Arti15

Dlaczego ty: Od dluzszego czasu gram na serwerach tekkit . nie widzialem zeby od dluzszego czasu wyszedl jakis dobry serwer . Wiem ze h@ to ogar i serw nie padnie po 1 dniu . i chce grac na tym serwie

Coś o sobie: Jestem koksu mam wielka klate silka 4 ever mieszkam w tczewie . mam 180 cm . nazywam sie artur

Znajomośc ortografii: jo troche umiem ale mam dyslekcje

Zapoznałeś się z regulaminem?: jo

Opublikowano

Nick:MineQuattro

Dlaczego ty:Jestem miły nie grifuje nie szukam kłopotów.Lubie serwery tego typu czyli kwadratowa masakra z modami to mój ulubiony typ.Jak serw nie padnie po 2-3 dniach to chętnie będę nagrywał na yt bo nie mam co nagrywać.

Coś o sobie:Jestem niewielkim brunetem chodzę do 3 gimnazjum interesuję się grami komputerowymi i ogólnie komputerami

Znajomośc ortografii:9/10

Zapoznałeś się z regulaminem?:Tak zapoznałem

Opublikowano

@MrZoombie Jesteś już dodany jeśli o to chodzi xD dodałem cie już wczoraj bo wiedziałem ze raczej będziesz chcieć grac na sezonie 2 serwera :)

Konto masz już założone hasło jest takie samo jak na starej edycji serwera.

Opublikowano

yyy lol? każdego dodaje? hahaha dobre bardzo dobre nie dodaje każdego jeśli podanie jest solidnie napisane to dodaje, a jak na odwal się to nie dodaje proste?

Opublikowano

Nick: Li0nC

Dlaczego ty: Dlaczego nie? Lubie serwery z modami, zwykłe mnie już nie kręcą. Myślę że warto spróbować i tu:)

Coś o sobie: Mam 16 lat. Gram w MC od 1.8.1, mody ogarniam dobrze niektóre trochę gorzej. Jestem dość spokojnym ogarniętym graczem myślę że będę się nadawał:) Posiadam Mikrofon+słuchawki więc z komunikacjąą nie będzie problemu.

Znajomość ortografii: Dobra

Zapoznałeś się z regulaminem?: Tak

ps. czy da radę wejść bez konta premium? Z reguły grałem na serwach z paczkami więc nie wiem:(

Opublikowano

Nick: Engineer459

Dlaczego ty: Dlaczego Ja?

:) Nie mialem stycznosci z tekkitem i z ciekawosci musze poznac ten o to swiat :)

Lubie tryb o nazwie Hardcore wiec to jest 2 powod:)

Coś o sobie:Nazywam sie Wojciech. Mam 15 lat jak to już opisałem w poprzednim punkcie:) Lubię Piłkę Nożną

:)

Znajomośc ortografii: Very Good

Zapoznałeś się z regulaminem?: Tak:)

Opublikowano

Nick:kubusnr

Dlaczego ty:Bardzo chce pograć sobie na tekkicie.Wbijam często i ogarniam w miare maszynerie.Moge dużo pomagać.Postaram sie graczom w razie czego zdobywac itemy.

Coś o sobie:Mam na imię Kuba.Mam 13 lat.Lubie słuchać muzyke głównie dubstep.Dużo pływam.W wolnym czasie lubie grać na PS3 lub Nintendo.Mieszkam w Opolu.

Znajomośc ortografii:Nawet duża

Zapoznałeś się z regulaminem?:Oczywiście

Opublikowano

Nick:CrosRoad95

Dlaczego ty: Gralem juz na poprzedniej edycji servera, malo jest serverow tekkit w polsce szczegolnie takich ktore sa ogarniete. znam sie na tekkicie i nie jestem takim nobem jak niektore dzieci

Coś o sobie: chodze do gimnazjum lubie komputery telefony informatyke ;p lubie grac w minecrafta bf gothica i inne stare gry. nie lubie sie z nikim klocic, nie grifuje ( chyba ze ktos mi zgrifuje )

Znajomośc ortografii: 65%

Zapoznałeś się z regulaminem?:tak

Masz jakis fajny server z modami ? masz malo graczy ? napisz domnie a zagram :D

Opublikowano

Nick:KitKat123

Dlaczego ty:bo jestem czekoladowy i przyjazny tak że chce wam pomóc rozwijac serw

Coś o sobie: lubię pomagać i zdobywać przyjaciół

Znajomośc ortografii:nie jest perfekcyjna ale nie jest zła

Zapoznałeś się z regulaminem?:tak i możecie mnie przetestowac

Opublikowano

Wzór podania na wl:

Nick:SzokoladeX i Belvi

Dlaczego wy: Gdyż jesteśmy kumplami z reala i codziennie miło spędzamy czas chcielibyśmy także nakręcić serie na youtube z tego serwera:P

Coś o sobie: 2 kumpli któży kochają gry i tekkita;P

Znajomośc ortografii: Tak znamy:P

Zapoznałeś się z regulaminem?: Tak :P

Opublikowano

@ Li0nC Dodany.

@ Engineer45 9 Dodany.

@ kubusnr Dodany.

@ CrosRoad95 Nie dodany. Podanie do poprawy.

@ KitKat123 Nie dodany. Podanie do poprawy.

@ Sz okoladeX i Belvi Nie dodani. Dlaczego? niby znacie ortografie? to przeczytajcie dokładnie swoje podanie i poprawcie błąd jak błąd będzie poprawiony i w coś o sobie więcej napisane to was dodam.

PS: przepraszam ze musieliście tak długo czekać na dodanie do wl. ale miałem bardzo ważne sprawy do załatwienia.

Opublikowano

Nick: TurolekPL

Dlaczego ty: Podobał mi się ten serwer, dlatego chcę dołączyć teraz.

Coś o sobie: Mam na imię Tomek, mieszkam w Toruniu. Interesuję się sportem i komputerem. Ogólnie jestem chłopakiem miłym, pomocnym.

Znajomośc ortografii: 8/10

Zapoznałeś się z regulaminem?: Tak.

Opublikowano

Nick: Maciej7001

Dlaczego ty: Będę każdemu pomagał, nikogo nie przezwie. Chcę zagrać na serwerze Tekkit wkońcu

Coś o sobie: Mam 185CM Wzrostu nazywam się Maciek, mieszkam w Warszawie. Jestem miły, zabawny, pomocny, uczciwy !.

Znajomośc ortografii: Czasami popełniam błędy ponieważ jestem ''Dyslektykiem''

Zapoznałeś się z regulaminem?: Tak, Zapoznałem się !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...