Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][WL][Tekkit]Kanciasty Hardcore v2

jinii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: boyaka18

Dlaczego ty: Ponieważ jestem pomysłowym i kreatywnym graczem

Coś o sobie: Mam na imię SylweKK moje hobby to piłka nożna

Znajomośc ortografii: 9/10

Zapoznałeś się z regulaminem?: TAK

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick:Adamus

Dlaczego ty:Poniewaz lubie serwery tekkit bardzo lubie walczyc

Coś o sobie:Nazywam sie Grzegorz mam psa kota .Mam rowniez skype nagrywam na YT.Bardzo chcialbym nagrywać również na tym serwerze

Znajomosc ortografi:10/10

Zapoznałes/aś się z regulaminem:Oczywiscie i popieram go bardzo.

Camper_THC to ty z PROcrafta co byles adminem??? o siema stary to ja tam gralem 24/7h :)

Opublikowano

@Adamus Dodany. Podanie nie za dobrze napisane ale dodaje cię dlatego bo cie znam i tak to ja byłem HeadAdminem na ProCraft :)

Opublikowano

Nick: 667663 (Bo w liczbach jest siła)

Dlaczego ty: Jestem ogarniętym graczem, nie zabijam bez powodu. Myślę, że mam poczucie humoru, oraz jestem przyjazny. Chciałbym pograć sobie na jakimś dobrym serwerze z modami lub Tekkit. Zwykłe serwery MC są już nudne, a patrząc na wszystkie serwery Survival Games, płakać się chce.

Coś o sobie: Mam na imię Piotrek, jestem w wieku lat 15. Mieszkam na Śląsku.

Tak... Ten od górników. Lubię jeździć na rowerze, oraz jestem w miare dobrym pływakiem.

Znajomośc ortografii: Powiedzmy że 9/10, gdyż zawsze może wkraść się jakiś byk.

Zapoznałeś się z regulaminem?: Tak, myślę że jest to rzecz obowiązkowa.

,,Bo bez adrenaliny życie jest nudne" ~Ja.

4tx441.jpg

Opublikowano

Nick:Zakrzack

Dlaczego ty:Hmm bardzo lubię grać na tekkicie i ten serwer wydaje mi się być fajnym. Ogarniam grę. Nie czepiam się ludzi bez powodu.

Coś o sobie: Interesuję się komputerami i chodzę do 1 klasy technikum. Umiem dobrze pływać, zająłem 4 miejsce w moim mieście na dystansie 50 metrów pod wodą. Lubię jeździć skuterem, simson sr50 lecz nie mam karty motorowerowej ^^. W minecraft gram od wersji 1.2.0_02 Alpha a na tekkicie od jakichś 2. miesięcy.

Znajomość ortografii:Bardzo dobra i często poprawiam innych...

Zapoznałeś się z regulaminem?: Oczywiście

Zakus :)

Opublikowano

Nick: RainbowDirty

Dlaczego ty: Dlaczego ja ? Bo jestem dziewczyną i mam cycki <3. Ale tak na poważnie, to chciałabym pojawić się na tym serwerze, ponieważ wolę pograć sobie z osobami, które są dodawane poprzez wl. Moim zdaniem taka selekcja umożliwia dodanie ogarniętych, ciekawych (?) ludzików ^^.

Coś o sobie: Meh, nie lubię o sobie opowiadać xD. Interesuję się wszystkim co związane z kulturą azjatycką.

Lubię sobie popykać w różnie gierki typu mc, lol. Jestem skłonna do poznawania nowych osóbek poprzez granie na ''majnkraftowych'' serwerach :).

Znajomośc ortografii: 11/10 ^^

Zapoznałeś się z regulaminem?: Taak, przeczytałam dwa razy :).

Opublikowano

Nick:DeavissMC

Dlaczego ty:Bo tak. Lubię pograć na tekkicie. Długo szukałem takiego serwera :)Wbijam często i ogarniam w miare maszynerie. Lubie tryb o nazwie Hardcore.

Coś o sobie:Chodzę do 3Gim. Gram w minecrafta, lola. :). Lubię pograć z miłymi osobami, jestem ogarnięty.

Znajomośc ortografii:9+/10

Zapoznałeś się z regulaminem?:Mhm

@down Poprawione:)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

@DeavissMC Nie dodany. Za mało napisane w Dlaczego ty oraz Coś o sobie i nie ogarniam po co pisać w coś o sobie swój wiek skoro jest on napisany wyżej.

Opublikowano

Nick:Xeess

Dlaczego ty:A dlaczego nie? Lubie serwery z modami, tekkita wyuczyłem się dosyć dobrze. Potrafie się zachować adekwatnie do sytuacji. Poprostu chce zagrać. ;D

Coś o sobie:Mam 17 lat. Chodze do 2 klasy LO. Ogólnie to nie grałem chwile w mc ale coś mnie dzisiaj podkorciło. Lubie grać szczególnie na PS3 (teraz FC3) ;D Co tu więcej - lubie grać w siatkówke, czasami sie ponapierdalać z kolegami na rękawice. To tyle.

Znajomośc ortografii:Bardzo dobra.

Zapoznałeś się z regulaminem?Tak, tym w prezentacji.

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

@up Poprawiłem, mógłbyś sprawdzić? z góry dzięki, czekam // Nie traktujcie jako spamu.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

jednak tutaj jest wh prawdziwa a nie jak na innych serverach że każdy zostanie dodany

przepraszam pana jinni i wyrazy szacunku xD widać że server jest ogarnięty przez dobry team

Nick: xMagnet

Dlaczego ty: Krótko i treściwie . Ponieważ lubię szukać nowych ciekawych rzeczy uważam że ten serwer może Mi coś "nowego" dać a nie jak inne pseudo servery gdzie admin ma 11 lat i nie ogarnia . Nie jestem typem , który będzie biegał lub prosił o cokolwiek ... Wydaję mi się , że to powinno wystarczyć .

Coś o sobie: Wysoki brunet , niebieskie oczy . Interesuję się porządnym bassem (techno,dupstep itp) Jestem dosyć opanowanym ,ale jak ktoś mnie wkurwi to powiem co o nim sadze bo jestem szczery i nie lubię dziecinnych próśb (''proszę dajcie dzień bo zaraz zginę" albo "dajcie mi jedzenie" (bo sam nie umie je zdobyć)

Znajomośc ortografii: W skali do 10 , mogę raczej określić Ją na 9,9/10 . (PS. "Znajomość"? ) oczywiście każdy zrobi nieraz błąd zdarza sie ;p .Ja zawsze poprawiam po sobie błędy

Zapoznałeś się z regulaminem?: Nie . Zapoznam się dopiero gdy będę mógł wejść na serwer . Nie widzę sensu zapoznawania się z regulaminem , skoro nie wiem czy wejdę na serw .

rageguydajdiaxa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...