Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][WL][Tekkit]Kanciasty Hardcore v2

jinii

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: xSasuke

Dlaczego ty: Nie będę się wywodził , bo dostanę warna za spam . Więc wolę krótko i treściwie . Ponieważ lubię szukać nowych ciekawych rzeczy , a uważam , że ten serwer może Mi coś "nowego" dać . Nie jestem typem , który będzie biegał za kimś z mieczem albo patykiem i groził , że go zabije bo jest pvp ... Wydaję mi się , że to powinno wystarczyć .

Coś o sobie: Wysoki brunet , szare oczy . Interesuję się DUBstepem i wszelakimi jego odmianami (DRUMstep , ChillStep , RootStep itd.) Jestem dosyć opanowanym , ale i czasami bardzo dziecinnym 18-latkiem .

Znajomośc ortografii: W skali do 10 , mogę raczej określić Ją na 9,9/10 . (PS. "Znajomośc"? )

Zapoznałeś się z regulaminem?: Nie . Zapoznam się dopiero gdy będę mógł wejść na serwer . Nie widzę sensu zapoznawania się z regulaminem , skoro nie wiem czy wejdę na serw .

Opublikowano

Nick: CaiwK

Dlaczego ty: Długo już nie było żadnego dostępnego tekkita, a ostatnio grałem może w wakacje na 2 serwerach. Zwykłe stały się nudne a na tekkicie można robić coś więcej a zawsze lubiłem sobie pomajstrować. Dobrze, że h@ dał wl, przynajmniej będzie mniej botków na serwerze. Co prawda byłem i jestem pomocny, ale moja cierpliwość też ma granice kiedy ktoś mnie się pyta o elementarne rzeczy.

Coś o sobie: Robert, student 1 roku budownictwa w Bydgoszczy, gdzie też mieszkam. Na zainteresowania w sumie mam mało czasu, jak już to lubię pograć na keyboardzie, pobawić się modelarstwem kartonowym. Słucham właściwie każdego gatunku muzyki, co mi wpadnie w ucho.

Znajomośc ortografii:Nie wiem, nie mi to oceniać ale w grze na serwerach jakoś nikt nigdy mnie nie zbluzgał za orty ;D

Zapoznałeś się z regulaminem?:Przejrzałem, choć tak naprawdę zasady gry są takie same na wszystkich serwerach.

Opublikowano

Nick: Oxygeny (Chyba mnie pamiętacie

<3 )

Dlaczego ty: Ponieważ lubię minecrafta , lubię pograć w ogarniętym teamie , Długo nie było tekkita a pograłbym sobie . Znam bardzo dobrze Team Administracji i oni są zajebiści , ogarnięci . Grałem z nimi bardzo długo a zwłaszcza z BiggeYeah.

Coś o sobie: Mam na imię Eryk , chodzę do 1 gim i jestem ogarniętą osobą . Interesuje się informatyką , a w wolnym czasie lubię pograć w piłkę lub pojeździć na łyżwach.

Znajomość ortografii:Nigdy nikt mnie za orty nie wyzywał więc chyba git ;p .

Zapoznałeś się z regulaminem?: Tak Przeczytałem i dostosuje się do Regulaminu :P.

Opublikowano

Nick:Mroczny666

Dlaczego ty:Ponieważ Długo Szukam Takiego Zajebistego Serwera I Chce poznać Innych

Coś o sobie:Mam Na Imie Dominik Lubie Żelki I Spiewać Grać w piłke I w MC

Znajomośc ortografii:8/10

Zapoznałeś się z regulaminem?Tak

Opublikowano

Podanie na moderatora

Nick: Pepe

:D

Dlaczego ty: Ponieważ jestem ogarniętym moderatorem, nie rozładowywuje swojego napięcia na graczach czy też na nich nie leczę kompleksów *jeśli takowe posiadam* Jestem często obecnym graczem na aktualny czas od 11 do 21

;) Za około tydzień jestem do dyspozycji od 15 do 21 :)

Znajomośc komend: 100%

Znajomość ortografii: 100%

Znajomość angielskiego: Bardzo dobrze

Czy jesteś gotów wesprzeć serwer finansowo?: Tak od 6,15zł do 11,24 czy jakoś tak

:)

+

Podanie na WL

Nick: Pepe

Dlaczego ty: Wyżej

Coś o sobie: Mam na imię kamil, mam 15 lat w tym tygodniu 16 strzeli, interesuje się informatyką oraz piłką nożną. Jestem emerytowanym technikiem serwerowym mc oraz na aktualną chwilę zajmuje się webmasteringiem

:)

Znajomośc ortografii: 100%

Zapoznałeś się z regulaminem?: Tak

Opublikowano

Nick: McFudzu

Dlaczego ty: No bo lubię serwery tego typu. :D

Coś o sobie: Mam na imię Norbert mam 15 lat interesuję się piłką nożną oraz informatyką. :D

Znajomość ortografii: 95 %

Zapoznałeś się z regulaminem?: Tak :P

Opublikowano

Nick: MineKDM

Dlaczego ty:Ponieważ lubię takie servery. Nie znam za bardzo tekkita,ale myślę ,że mi sie spodoba.Nie przeklinam.Nie grefiuje. Lubie grać z innymi.Mam mikro i skypa/ts3

Coś o sobie:Mam na imię Darek.Chodzę do 1 gimnazjum.Lubie gry oraz sport.Gram od wersji 1.5.Mam własny server.

Znajomość ort.: 9/10/

Zapoznałeś się z regulaminem:Tak :)

Opublikowano

Nick:Mroczny666

Dlaczego ty:Ponieważ lubię serwery typu survival , można poczuć dreszczyk emocji ; )

Coś o sobie::Lubię grać w MC. A w ''realu'' uwielbiam grać w piłkę nożną. Miałem kilka serwerów Hamachi ale nie wypaliły :P, po prostu za mało graczy na nim grało. Aha i mam na imię Dominik :)

Znajomość ortografii:8/10

Zapoznałeś się z regulaminem?:No Jasne Że Tak ^_^

Opublikowano

@CrosRoad95 Dodany.

@Pepe Dodany. A co do moderatora to się zobaczy jakie będzie twoje zachowanie itp. na serwie.

@McFudzu Nie dodany.

@MineKDM Dodany.

@Mroczny666 Nie dodany. za mało w dlaczego ja oraz masz za mało lat.

Opublikowano

Nick:Lime06

Dlaczego ty: (przepraszam ze bez polskich znakow ;p klawiaturka) Poniewaz, jestem kreatywny, oogarniety, przeszedlem mutacje, prowadzilem kilka serwerow tego typu. Moja przygoda z tekkitem zaczela sie ok. 2 miesiecy temu :P

Coś o sobie: Mam na imie Kacper. Mieszkam w Katowicach ;d. Uwielbiam gry typu RPG oraz sandbox. Lubie sie dobrze pobawic na serwerach ;d. MineQuattro cos o mnie moze powiedziec bo gral u mnie na serwerze

xD. Pozdrawiam :)

Znajomośc ortografii:sir, yes, sir

Zapoznałeś się z regulaminem?: sir, yes ,sir

Opublikowano

Nick:alek100pl

Dlaczego ty:lubie grac na serverach tekkit a tym bardziej tekkit + hardcore

Coś o sobie:lubie grac w noge, w minecraft gram 1,5 roku

Znajomośc ortografii:tia

Zapoznałeś się z regulaminem?:tak

Opublikowano

Nick:LanoMC

Dlaczego ty:hmmm może dlatego że jestem ogarnięty i nie przeklinam.Znam sie na tekkicie.Lubię pomagać innym.Znam zasady kwadrarowej więc problemów nie będzie

:).

Coś o sobie:Mam na imię Patryk oraz mam 11 Lat.Chodzę do 5 klasy podstawówki , lubię grać na tekkicie i ogólnie w gry typu minecraft.Tekki to dla mnie nic nowego ciekawa modyfikacja (paczka) która nam zmienia grę z poziomu super na zarąbistą.Moja przygoda z minecraftem zaczeęła się na wersji minecraft'a beta 1.8.1 . Jestem miły lubię pomagać nawet byłem kiedyś adminem na tekkicie (lecz dzieci neo opanowały go

-.-) i straciłem posade.Z grubsza to tyle o mnie więcej nie będę pisał.

Znajomośc ortografii:9/10

Zapoznałeś się z regulaminem?:Tak

Opublikowano

Nick:TheNevq

Dlaczego ty:Nie Gralem na serverach tego typu chcialbym sprobowac czegos nowego.

Coś o sobie:Lat 16 Mieszkam niedaleko łodzi mam psa kota i chomika lubie gry komputerowe ogólem gram w minecrafta league of legends vindictusa i inne gry tego typu lubie komputery i gry komputerowe

Znajomośc ortografii:znam

Zapoznałeś się z regulaminem?:tak

Opublikowano

Nick:QsyOwnik

Dlaczego ty:Ponieważ lubię mniejsze serwery na których spotyka się miłych ludzi. i oczywiście przez tekkita.

Coś o sobie:Mam 14 lat , gram w klubie piłkarskim , interesuje się sportem i grami video ;p

Znajomośc ortografii:czasami potrafię walnąć byka gdy się śpieszę, poza tym ok

Zapoznałeś się z regulaminem?:Tak
Opublikowano

Nick:GavinoFree

Dlaczego ty:sporo czasu gram na tekkit .Znam sie na modach jak i na pluginach.Zawsze chciałem zagrać na jakimś serwerze z modami typu tekkit.Często gram w minecrafta.

Coś o sobie:Nazywam sie Dawid chodzę do 2gim lubię grać w piłkę nożna,siatkówkę i zajmuję się Grafiką komputerową.

Znajomośc ortografii:60%

Zapoznałeś się z regulaminem?:Oczywiście ^^

Opublikowano

Nick:SrCortix

Dlaczego ty:Bo Lubie serwery Hardcore+Tekkit

Coś o sobie: Mieszkam W Warszawie

Znajomośc ortografii: Bardzo duza

Zapoznałeś się z regulaminem?: Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...