Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zemsta nad nimi...

Pan Suavek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Srać na zemstę szkoły.

Jeżeli ktoś Ci dokucza (na razie takimi pierdołami) to najlepiej idź do wychowawcy i go poinformuj.

Później może być tylko gorzej. Powiesz dla pani czy tam pana, żeby nie rozmawiał/rozmawiała z nimi tak wprost, tylko obserwował/obserwowała sytuację na lekcji ;)

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widzę że solo jest najlepszym sposobem wg. was dlatego teraz jak to zrobić?

Jeden może mnie zlać, ale ten 2 to ciota... Myślę że jak jebnę temu słabszemu to ten 2 sie odczepi...

Opublikowano

Widzę że solo jest najlepszym sposobem wg. was dlatego teraz jak to zrobić?

Jeden może mnie zlać, ale ten 2 to ciota... Myślę że jak jebnę temu słabszemu to ten 2 sie odczepi...

Zły pomysł ;) Przemocą nic nie wskórasz.

Opublikowano

Weź jednego gnoja z zaskoczenia i wpierdol mu, tak samo drugiemu. Niech leszcz nie fika, ale tak go zjeb, żeby wiedział gdzie jego miejsce. Albo ew. ich zawstyć :P

@Nie skraż się pani, bo będą gadać, że jesteś ciota.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Weź go wypierdol przez okno. Ewentualnie wsadź żyletki do piórnika, itp... :D

Bynajmniej ja raz tak zrobiłem jak byłem w gimbie jak taki jeden mi wypierdolił plecak przez okno .

Byłem na tyle silny że zdołałem z zemsty go wypierdolić przez okno ( na parterze lekcje mieliśmy )

teraz to już nie te czasy :P

Albo poprostu upokorzyć ich jak podają rękę na przywitanie to im nie podawaj (jeśli się z nimi witasz) wtedy niezła beka jest .

Albo poprostu nie gadaj z nimi i nie siadaj (za, przed nimi ) wtedy dadzą i spokój i cię oleją .

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Bynajmniej ja raz tak zrobiłem jak byłem w gimbie jak taki jeden mi wypierdolił plecak przez okno .

Byłem na tyle silny że zdołałem z zemsty go wypierdolić przez okno ( na parterze lekcje mieliśmy )

teraz to już nie te czasy :P

Albo poprostu upokorzyć ich jak podają rękę na przywitanie to im nie podawaj (jeśli się z nimi witasz) wtedy niezła beka jest .

Albo poprostu nie gadaj z nimi i nie siadaj (za, przed nimi ) wtedy dadzą i spokój i cię oleją .

Ej no oni nikomu cześć nie dają....

Opublikowano

Jak ktoś Ci dokucza lub zaczepia to łapiesz go za kołnierz, podnosisz do ściany i mówisz mu że jak jeszcze kilka razy się takie coś powtórzy to skończy w drewnianym prostokącie bez wyjścia pod ziemią. Gdy mnie ktoś zaczepiał w miejscu publicznym to zawsze skutkowało.

Opublikowano

Ej no oni nikomu cześć nie dają....

Kolegów starszych nie masz bądź starszego brata ?

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Podejdź do niego, powiedz, żeby się ogarnął bo to się śmieszne nie robi.

Również chodzę do 3 klasy, ale od początku gimnazjum trzeba sobie wyrobić jakiś respekt ...

2iw0ill.jpg

More than Passion !

Opublikowano

wpierdol mam na drugie imię, nie pozwól im się bawić Tobą. Jak Ci coś wezmą do ręki przyładuj jednemu w twarz prostego bez ostrzeżenia to od razu się odczepią.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Nie bij ich bo naskarżą i to ty będziesz miał problemy, zgłoś to wychowawcy ale powiedz żeby patrzyła jak się zachowują , jak pani Ich przyłapie to oni nie będą mieli miło (chyba że to dzieci nauczyciela jakiegoś)

Ew. zrób im kebab z plecaka ( odwróć go wewnętrzną stroną za zewnątrz i go zamknij)

Opublikowano

Przemoc może być skuteczna ale jednak lepiej to zostawić na ostateczność.

Po pierwsze jeśli mają powód to trzeba coś wymyślić.

Jak robią bez powodu to ignoruj bo największą frajdę mają jak się wkurzasz.

Opublikowano

Jak masz kolegów zaufanych to najlepiej postrasz ich. No chyba że to jakieś pakery czy coś. Możesz też to zignorować. Albo jak wyrzucą ci piórnik przez okno to miej nadzieje że na kogoś spadnie i będą mieli przeyeb. Albo jak powiedział kolega 2xup zrób im kebaba z plecaka piórników lub zamień im okładki w książkach u nas w 3 gimbazjum od września do dzisiaj dwóch się nadal nie skapnęło że mają inne okładki.

Opublikowano

Podejdź do niego, zajeb mu liscia z całej siły, żeby nie wiedział gdzie jest. Jak będzie chciał się bić, wyryp go na glebę, przytrzymaj i mu wytłumacz, że jak nie przestanie to mu narypiesz.

skpUo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...