Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zemsta nad nimi...

Pan Suavek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

taką lufe mu wypierdol zeby zęby z podłogi zbierał

Tak ;) Poleci i powie, że "Jan Kowalski się bije, albo wybił mi zęby" i nagana murowana ;)

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam od paru dni dwaj tacy wkurwiają mnie w szkole wywalając piórnik, zeszyt, czy inne rzeczy jakie mam za okno,

jak się na nich zemścić?

Wywalenie im czegoś za okno jest rzeczą prawie nie możliwą, bo trzymają plecaki przy sobie, nawet w czasie lekcji...

HaHa, ale problem.

To ty tez trzymaj ciagle przy sobie X_x

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Może chce żebyś mu opierdolił pento ? :)

Jakim musisz być leszczem żeby Cię tępili ? Już widzę jak im strzelisz po ryju jak o porady pytasz na MPC forum xD Skoro raz się dajesz w oczach innych bd takim którym można pomiatać więc wiesz.... 8S

Opublikowano

Jeżeli jest to grupa na Ciebie jednego to zemsta może być nie skuteczna... Jeżeli Ci tak robią to znaczy, że jesteś łatwym ogniwem i musisz im udowodnić, że jednak się mylą...

Wydaje mi się, że chyba nikt nie jest Ci w stanie podać idealnego rozwiązania, bo nikt nie zna jak sytuacja wygląda dokładnie...

A ludzi którzy piszą wpierdoool, tuba i po sprawie, farbą mu na drzwi to nie słuchaj bo to może jedynie zaostrzyć sytuacje...

Lepiej tego unikać i mieć tak zwany święty spokój... Może spróbuj słowami przekonać go do zaprzestania... niekoniecznie musi to być typu zostaw mnie w spokoju...

tylko coś bardziej ambitnego, wpasowanego w sytuacje...

I jeszcze jedna rzecz mnie nurtuje.. jeżeli oni pilnują dobrze swoich dobytków to ty nie możesz również tak postąpić ?

1329848632-U118767.png

by vilax

Opublikowano

Dam mu w ryj, i zaraz znów mnie będzie wkurwiał.

To mu napierdol porządnie, tak żeby krew poszła.

Kiedyś nikt sie nie zastanawiał tylko napierdalał, a teraz... żeby na MPC się pytać o takie rzeczy? Wstyd.

Opublikowano

HaHa, ale problem.

To ty tez trzymaj ciagle przy sobie X_x

Jeżeli jest to grupa na Ciebie jednego to zemsta może być nie skuteczna... Jeżeli Ci tak robią to znaczy, że jesteś łatwym ogniwem i musisz im udowodnić, że jednak się mylą...

Wydaje mi się, że chyba nikt nie jest Ci w stanie podać idealnego rozwiązania, bo nikt nie zna jak sytuacja wygląda dokładnie...

A ludzi którzy piszą wpierdoool, tuba i po sprawie, farbą mu na drzwi to nie słuchaj bo to może jedynie zaostrzyć sytuacje...

Lepiej tego unikać i mieć tak zwany święty spokój... Może spróbuj słowami przekonać go do zaprzestania... niekoniecznie musi to być typu zostaw mnie w spokoju...

tylko coś bardziej ambitnego, wpasowanego w sytuacje...

I jeszcze jedna rzecz mnie nurtuje.. jeżeli oni pilnują dobrze swoich dobytków to ty nie możesz również tak postąpić ?

Pojawiło się 2 razy pytanie czemu ja nie mogę pilnować swoich rzeczy., hmmm...

Z plecakiem do tablicy nie pójdę, bo mnie pani za Downa weźmie tak jak ich ;]

Jeden z nich jest swego rodzaju trollem który żeruje na nieszczęściu innych,

w celu osiągnięcia swojego szczęścia.

Opublikowano

Człowieku, nie przejmuj się gimbazą...

Jak nie chcesz powiedzieć wychowawczyni to ściągaj starszych kolegów (jak takowych masz) i jazda ;)

Obrona kolegami też nie jest za fajna, ale można ich poprosić o pomoc w realizowaniu jakiegoś niecnego planu.

Zależy jeszcze jak daleko chcesz się posunąć? Tak w skali 1-10?

Mam dobry pomysł - zapewne ci kolesie mają fb, nk albo inny społecznościowy badziew? Weź jakieś zdjęcie, przerób (nie za dużo, nie za mało - najlepiej dodaj jakieś niezbyt pochlebne szczegóły/napis), wydrukuj i przyklej w szkole na drzwiach od sali, albo na tablicy ogłoszeń. Niby banalne, ale napewno im mina zrzednie. ;f

Opublikowano

Jak nic z tym teraz szybko nie zrobisz będziesz miał przerąbane.... Solo albo weź powiedz rodzicą ze cie męczą ;p

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...