Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zemsta nad nimi...

Pan Suavek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od paru dni dwaj tacy wkurwiają mnie w szkole wywalając piórnik, zeszyt, czy inne rzeczy jakie mam za okno,

jak się na nich zemścić?

Wywalenie im czegoś za okno jest rzeczą prawie nie możliwą, bo trzymają plecaki przy sobie, nawet w czasie lekcji...

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziecinada, zemsta jeszcze bardziej podsyci sytuację.

Lepiej wytłumacz im, że albo przestaną, albo będą z tego konsekwencje adekwatne do czynu, w tym przypadku byłby to telefon do rodzica i zaproszenie na rozmowę wraz z pedagog.

Opublikowano

Lepiej wytłumacz im, że albo przestaną, albo będą z tego konsekwencje adekwatne do czynu, w tym przypadku byłby to telefon do rodzica i zaproszenie na rozmowę wraz z pedagog.

dziecinadą to jest powiedzenie im tego co napisałeś, przecież wiadomo, że nie posłuchają.

jesteś nerdem i znęcają się nad tobą koledzy, normalne w gimbazie ;f

Opublikowano

Dziecinada, zemsta jeszcze bardziej podsyci sytuację.

Powiedz pani.

Zgłoś to wychowawcy - wg. mnie najlepsze rozwiązanie ;)

Już raz poszedłem do pani, i później cała gimbaza wkurwiona na mnie była bo kapuję...

Nie chcę by się sytuacja powtórzyła, muszę coś zrobić co by ich zjebało z nóg....

Do rodziców też dzwonić nie będę, bo nic nie wskóram ;D

Opublikowano

Człowieku, nie przejmuj się gimbazą...

Jak nie chcesz powiedzieć wychowawczyni to ściągaj starszych kolegów (jak takowych masz) i jazda ;)

Opublikowano

Natomiast taka zemsta nie jest dobrym pomysłem, bo mimo, iż oni mówią, żebyś nie szedł nikomu tego powiedzieć, to oni właśnie to by zrobili, a Ty miałbyś przerąbane.

Opublikowano

Już raz poszedłem do pani, i później cała gimbaza wkurwiona na mnie była bo kapuję...

Nie chcę by się sytuacja powtórzyła, muszę coś zrobić co by ich zjebało z nóg....

Do rodziców też dzwonić nie będę, bo nic nie wskóram ;D

przejmowanie się opinią w gimnazjum jest samobójstwem. Przecie tam każdy hejtuje, nie ma zaufania w XXI w. wśród młodzieży, elo.

Opublikowano

Człowieku, nie przejmuj się gimbazą...

Jak nie chcesz powiedzieć wychowawczyni to ściągaj starszych kolegów (jak takowych masz) i jazda ;)

Mój rocznik jest najstarszy :D

Bywalec
Opublikowano

napewno nikomu sie nie skarż bo cała szkoła cie za to znienawidzi. Jesli ci co dokuczają co zwykłe cioty, ktore chcą zabłysnąc u ziomali to poprostu daj mu w pysk i napewno sie odczepi. Uwierz ze tak miałem, koleś chciał sie popisać przed dziewczynami ale jak go obiłem troche to nic sie nie odzywał

.

Opublikowano

No nie, ale on dostał nie raz wpierdal i nadal wkurwia

to widocznie nie umiesz dobrze "wpierdolić"...

Opublikowano

napewno nikomu sie nie skarż bo cała szkoła cie za to znienawidzi. Jesli ci co dokuczają co zwykłe cioty, ktore chcą zabłysnąc u ziomali to poprostu daj mu w pysk i napewno sie odczepi. Uwierz ze tak miałem, koleś chciał sie popisać przed dziewczynami ale jak go obiłem troche to nic sie nie odzywał

No tak tylko że ich 2 jest przydałaby się jeszcze 2 osoba .

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Jak zfrajerzysz - spierdolisz

Zaczniesz się bić, też możliwe że spierdolisz bo albo wykorzystają to przeciw Tobie, albo wpadną w 2 ;/

Najeb im budapren//gluta to kurtki > rękawy lub w buty i bd beka kręcona ;DD

Tak z 1-1,5 min. przed założeniem ich ;)

Albo wpadnij w nich z kumplami po szkole i po problemie ;D

1358504244-U713459.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...