Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT][DL]Darkorbit Remix 2.0 v8.1

Gryzak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam bład taki co zrobić ?

http://iv.pl/images/...72716298054.jpg

Spróbuj użyć CCleaner'a i wyczyść rejestr systemu ,może pomoże :P

Failed to initialize drawing surfaces.

Please check that your graphics card meets the minimum requirements and that your drivers are up-to-date.

If your graphics card has little memory,try switching your computer to a lower resolution

czyli na pl :

Nie udało się zainicjować powierzchni rysunku.

Proszę sprawdzić, czy twoja karta graficzna spełnia minimalne wymagania, a sterowniki są up-to-date.

Jeśli twoja karta graficzna ma mało pamięci, włącz komputer do niższej rozdzielczości

O co chodzi ? ..

Czytaj ,co pisze masz za słabą kartę graficzną , ew. nieaktualne sterowniki -_-

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem :/ Jak wciskam R żeby zapisać łapie laga i wyskakuje kominikat że nie odpowiada a po chwili gra się wyłącza :/

A jaki masz windows ?

1372773027-U369116.png

Sygnatura by . Gentleman .

Opublikowano

Wiem jak pozbyć się tego błędu co miało kilka osób. Wystarczy, że zainstalowaną grę dodacie do archiwum i się wam uruchomi. Jednak mi po włączeniu i kliknięciu start gra się wyłącza i wyskakuje raport o błędach..

jak to do archiwum mozesz mi to wyjasnic

Opublikowano

Fajnie już ściągam

i mam pytanie do tych co grają czy są lagi ?

2sgruiim7hp9.png

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

prawym przyciskiem mysze i URUCHOM JAKO ADMINISTRATIR

hmm ok tylko mam problem gdy tak robie to mam tylko otwórz pisze wiec nie ma tam otworz jako np. :/

Opublikowano

Fajnie już ściągam

i mam pytanie do tych co grają czy są lagi ?

Jak Już wspomnieli to jest gra typu "Offline"

Nie wymaga internetu ,gra się tam z sztuczną inteligencją czyli komputerem :P

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

ktoś da odpowiedź na pytanko z unexpected error a tak poza tym w najbliższym czasie nie będzie nowej wersji ponieważ autor napisał że dysk na którym miał dane popsuł się i zaczyna od początku pytanie czy mu się będzie chciało

Opublikowano

Kiedy poprawnie będzie działać zapisywanie gry? Mi za każdym razem jak chce zapisać to się wiechnie gra.

reklama

Opublikowano

Kiedy poprawnie będzie działać zapisywanie gry? Mi za każdym razem jak chce zapisać to się wiechnie gra.

To uruchom grę jako administrator ,bo zapisywanie gry tak jak jej większość funkcji bez tej opcji uruchomienia nie działa poprawnie.

Opublikowano

Kiedy następna wersja nie moge się doczekać??

Nie wiadomo ,ale chyba nie będzie ,bo krążą pogłoski ,że autorowi dysk z sourcem gry siadł i teraz od nowa będzie robił.

Opublikowano

@OffTopic

Mi najbardziej podobała by się wersja gdzie:

-dodali PET

-nowe designy

-nowe wrota

-pochylenie statków

-alieny uber

Tak ,mnie też :D

Opublikowano

Mam problem. wyskakuje mi komunikat, w którym pisze: unexpected error when runnuing the game. Co mam zrobic?

Odpalić jako administrator ,jeśli nie pomoże ,usuń grę i wszystkie jej poprzednie wersje i wtedy zainstaluj.Zawsze uruchamiaj jako administrator.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...