Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT][DL]Darkorbit Remix 2.0 v8.1

Gryzak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@topic nie wiem o co chodzi z tym błędem... :(

możliwe że to coś od gry ,możecie spróbować ją z reinstalować i wyrzucić wszystkie pliki ,jeśli macie inne wersje gry.

Możecie też spróbować oczyścić Rejestr Systemu CCleaner'em ,jak nie pomoże to nie wiem :)

Opublikowano

Nowa wersja, fajnie. Tylko głupie jest to, że się punktów rangi nie zbiera teraz przez zabijanie graczy -.-.

Może zrobić ktoś spis wszystkich wersji Darkorbit Remix? bo się to wszystko miesza :D.

sygnaturk_xsnqsxw.jpg

Starasz się starasz i tak nic z tego nie wyjdzie

Opublikowano

Nowa wersja, fajnie. Tylko głupie jest to, że się punktów rangi nie zbiera teraz przez zabijanie graczy -.-.

Może zrobić ktoś spis wszystkich wersji Darkorbit Remix? bo się to wszystko miesza :D.

Wybacz ,ale mylisz się ,za zabicie Gracza (Bota) Są punkty rangi ...

Poza tym wersji remixa jest więcej niż kiedykolwiek było ,jak mi się będzie chciało to zrobię spis...

Opublikowano

Wybacz ,ale mylisz się ,za zabicie Gracza (Bota) Są punkty rangi ...

Poza tym wersji remixa jest więcej niż kiedykolwiek było ,jak mi się będzie chciało to zrobię spis...

Po przeczytaniu changelogu myślałem, że się teraz tylko za aliena dostaje...

@TOPIC:

Też mam taki sam błąd :/

sygnaturk_xsnqsxw.jpg

Starasz się starasz i tak nic z tego nie wyjdzie

Opublikowano

Mhm.. Wyczytałem, że może to być spowodowane jakąś grafiką, dźwiękiem itd. Więc może jeśli by podmienić pliki grafiki i dźwięki z pierwszej wersji może zadziała, ale nwm wgl. czy tak można :/Nie mogę sprawdzić po pierwsza wersja nie chce mi się zainstalować ...

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

Jak wczytac zapisana gre?

Zanim wyjdziesz z gry ,naciskasz "R" ,potem jak chcesz grać dalej to po prostu włączasz grę i dajesz "start Game" :)

Opublikowano

Ok znalazłem na necie(angielskich filmikach), że trzeba usunąć wszystkie wersje DO remix jesli mialy w PROGRAM FILES plik x86 - nie wiem o jaki chodzi ale sprobujcie usunac i powiedzcie czy dziala bo mi nie ;(

Opublikowano

Gryzak i nadal mi nie wczytuje i na dodatek jak robie Alfe to w saimonach mi sie gra zacina jak mnie walną saimony o co kaman?

CO JE GRANE ?

Opublikowano

a jak się włącza admina ?? ^^:)

Musisz wyłączyć Num Lk i nacisnąć 9 (Numpad)

proste :)

Opublikowano

e fuck mam problem

o wirusach wspominać nie będę, ale przy odpalaniu gry mam jakiś felerny błąd : unexpaced error ocured when running the game.

Opublikowano

Jak wejść w wrota ?

Na mapie rodzimej X-1 masz dodatkowy portal ,to wrota alfa ,innych nie ma :)

@edit

Zapraszam wszystkich do obejrzenia filmu!

Opublikowano

Gryzak dlaczego nie wczytuje mi SAVE?

Jeszcze gra mi sie wiesza jak wyskoczy na mnie 2 gosci i we wrotach alfa na saimonach jak dostane 1 salwe to mi sie zacina gra

CO JE GRANE ?

Opublikowano

Gryzak dlaczego nie wczytuje mi SAVE?

Jeszcze gra mi sie wiesza jak wyskoczy na mnie 2 gosci i we wrotach alfa na saimonach jak dostane 1 salwe to mi sie zacina gra

Powiem ci tak ,gra ci się zacina ,ponieważ możesz mieć zbyt słaby komputer ,co do problemu z savem chodzi ci o oryginalny save czy o ściągnięty?

Opublikowano

Wiem jak pozbyć się tego błędu co miało kilka osób. Wystarczy, że zainstalowaną grę dodacie do archiwum i się wam uruchomi. Jednak mi po włączeniu i kliknięciu start gra się wyłącza i wyskakuje raport o błędach..

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

sciagniety

a mozesz mi podac swojego save?

Dam ci rade.

Nie ściągasz save ,tylko grasz na tym co jest z początku tylko robisz tak.

wciskasz F11 i 9numpad (wyłącz wcześniej num lk)

To ci da większe wynagrodzenie za alieny ,10mln HP i będziesz cisnął pare mln :)

Liczę że ci się to przyda :)

Opublikowano

ej a mam pytanie do autora ;p moglbys zrobic statki w 3d ?? z obrotami full jak i dronami w 3d obrotowymi jak i formacje rownierz by sie przydaly wiem ze to nie lada zadanie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...