Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT][DL]Darkorbit Remix 2.0 v8.1

Gryzak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was ,to znowu ja :D!

Chciałbym wam dzisiaj przedstawić nową wersję Darkorbit Remix 2.0

DL:

http://www.mediafire...qb8608i6ywfg20y

Skan:

https://www.virustot...sis/1351803127/

Co nowego?

-Zmieniony system Rank ,punkty rangi dostajemy teraz również za alieny ,range się trudniej nabija -_-

-Dodano Kubiki :D bez protów :( (Sam kubik bije po 20-22k)

-Dodano wrota Alfa :)

-LF-4 nie kupimy teraz w hangarze ,zdobywamy je z wrót :(

-Wrogie statki nie mają już kompletów LF4 ,tylko LF3

-Zmieniono Wygląd Awaryjnej Osłony i Bota w Boju.

-Białko dostajemy tylko z wrót -_-

-Zmieniono Admin Mode ,tzn. włączając admina mamy 10mln HP i bijemy po 16mln z X1 (Nie wlicza się ilość i typ dział na statku)

To chyba tyle :D

Teraz coś lepszego ,Nagroda za Alfe:

3000 pkt. Rangi

5000 RSB-75

20000 UCB-100

25% szansy na LF4

Tabela Rank :

0RP = szeregowy pilot kosmiczny

2500RP = pilot kosmiczny

4500RP = Szef pilot kosmiczny

8000RP = Szeregowu sierżant

12000RP = Sierżant

15000RP = Szef Sierżant

17500RP = Szeregowy podporucznik

21000RP = podporucznik

25000RP = Szef podporucznik

30000RP = Szeregowy kapitan

40000RP = kapitan

52500RP = Szef kapitan

70000RP = szeregowy major

77500RP = major

90000RP = szef major

120000RP = Szeregowy Pułkownik

150000RP = Pułkownik

200000RP = Szef Pułkownik

300000RP = Szeregowy Generał

500000RP = Generał

Sterowanie:

x1 amunicja -1

x2 amunicja -2

x3 amunicja -3

x4 amunicja -4

RSB - 5

Pełny ekran - F4

Sklep - H(działa tylko w bazie)

Zapisz grę - R

Naprawa - S

Skok - J

Zaznacz gracza/aliena - RMB/LMB

Odznacz gracza/aliena - Shift

Wyłącz auto rakiety - Spacja

Wyłącz/Włącz dźwięk - V

Wyłącz/Włącz efekty - O

Robot w boju - 8

Osłona awaryjna - 9

Kup niewidkę - F3

Funkcja admina - 9 (Numpad ,Num Lock musi być wyłączony)

Insert - Sprawdź ilość pkt. rangi o.O

Liczę na LiKe :D

@edit Dorzucam swój film/przegląd:

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak to przenies odrazu se ma ?

Chodzi ci o save? Jeśli tak to pobierasz rozpakowujesz i kopiujesz do Darkorbit Remix 2.0 - Data i cieszysz się full lf4:)

A wrót się nie składa one są już na x-1.

Opublikowano

dzieki a te wrota sa przez cały czas ??? :) od zrobienia ich

Tak wrota są cały czas. Nie wiem czy u was będzie tak samo ale ja po zrobieniu wrót muszę wyłączyć i włączyć grę ponieważ jak wskoczę znów do wrót to jest tylko tp na wyjście a fale się nie zaczynają. Ale po wyłączeniu i włączeniu gry są już fale.

Opublikowano

Ale mi chodziło gdzie mam skopiować rozpakowac na pulpit to wiem ale jak ?? :) do date skopiowac i tam wklejic ? :) zrob screeny dam ci lajka. :*

To jest oczywiste przecież po co Ci ss? Nie wiesz jak się rozpakowuje i kopiuje? To chyba nie forum dla Ciebie no ale ok. Co tu dużo pisać po prostu wypakowujesz ten plik który wrzuciłem(obojętnie gdzie go wypakujesz ważne żebyś go znalazł) kopiujesz oba te pliki wchodzisz w dysk(na którym zainstalowałeś grę) potem Darkorbit Remix 2.0 i później Data i tam wklejasz te 2 pliki. Proste prawda? Nie pisz posta pod postem używaj funkcji "EDYTUJ".

Opublikowano

Tak na marginesie ,nie wiem jak u was ,ale...

Jak komuś buguje wrota ,tzn. nie można ich od nowa robić po przejściu ,należy po prostu zrestartować grę :)

Opublikowano

Tak na marginesie ,nie wiem jak u was ,ale...

Jak komuś buguje wrota ,tzn. nie można ich od nowa robić po przejściu ,należy po prostu zrestartować grę :)

Pisałem własnie o tym już w tym temacie. I widzę że nie tylko ja mam taki problem.

Opublikowano

Pisałem własnie o tym już w tym temacie. I widzę że nie tylko ja mam taki problem.

To się buguje i nie ma na to rady :( ale jest sposób na odbugowanie :D

Po zrobieniu alfy lecisz do bazy ,zapisujesz grę ,wyłączasz ją i włączasz na nowo i BUM!!! Można znowu raz zrobić alfe i potem znowu od początku :)

Opublikowano

ja mam taki problem ze zainstalowałem włączam i pokazuje sie mój statek i nagle niebieski ekran i duzo licz oraz literek i resetuje mi kompa co moze byc przyczyną tego?

Opublikowano

ja mam taki problem ze zainstalowałem włączam i pokazuje sie mój statek i nagle niebieski ekran i duzo licz oraz literek i resetuje mi kompa co moze byc przyczyną tego?

BSoD. Za słaby komputer/coś z systemem.

Opublikowano

Polecam ci ,przełożyć system ,a jak nie pomoże ,polecam ci wywalić ten komp co masz przez okno i kupić sobie nowy ,bądź uprosić rodziców ^^

Opublikowano

Mhm.. Mam problemik.. Przy włączaniu wyskakuje mi: "Unexpected error occured when running the game." O co z tym chodzi ?

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

Siema gram krutko w DO i nie wiem co to jest ten remix ;p Nie wyskakujcie z głupimi tekstami:D Proszę tylko o wytłumaczenie co to jest.

10sfaxw.png

Opublikowano

Mhm.. Mam problemik.. Przy włączaniu wyskakuje mi: "Unexpected error occured when running the game." O co z tym chodzi ?

Mam to samo pomozcie dam LIKE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...