Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT][DL]Darkorbit Remix 2.0 v8.1

Gryzak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gryzak czy jest jaka kolwiek możliwość zainstalowania Save od kogoś... ?

Tryb Admina mi niestety ale jakoś na tej wersji nie działa. :(

image.png

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

da się, kopiujesz save do folderu "Data", a admin mode włączasz klawiszem 9 na klawiaturze numerycznej.

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Jak by tak było to bym chyba nie pisał nie ?...

Poprostu save nie wczytuję... wczytuję jako zwykły normalny save Remixa.

Klawisz 9 wgl nie działa... ^_^

I zauważyłem że jeśli ma się Full Screen i kliknie się na "Esc" to gra się cała zawiesi.. -.- Chyba że to tylko u mnie :P

Dobra opanowałem już Admin Mode miałem Num Locka włączonego teraz zostaje tylko pytanie co z tym Save.. ?

image.png

Opublikowano

ehh chodzi mi o gryzaka co dfodal te gre moze ta byc jego autorstwem mianowicie te zmiany ;D

Nie ponieważ autor tej wersji zabezpieczył sobie grę ,przekładając source z gmk na dll :(

Tak w ogóle to jak chcecie włączyć admin mode to mówiłem ,wcześniej num lk wyłączyć!!!

Opublikowano

a wiesz skad wziac source do tego darkorbit remix bo nie moglem znalezc ;/

Wystarczy wpisać w google Dark Orbit remix... Ja znalazłem w 2min

Opublikowano

Może ktoś dać link do innej wersji Darkorbit Remix ? -.- iż ta działa bardzo dennie.

Albo coś uzbieram to się wyłącza lub crashuje wkur wia mnie to już za przeproszeniem.

Jeśli dajecie na mpcforum sprawdźcie pierw czy to dobrze działa ^_^...

Mam sposób by gra działała poprawnie jeśli macie system np: Windows 7 jak ja uruchamiacie plik Darkorbit Remix przez prawa Administratora.

Dzięki temu sposobowi mogę normalnie grać w Darkorbit Remix oraz myślę że wy też będziecie mogli :)

Testowałem ten sposób na wersji V 2.0 Jak będę miał czas przetestuję na. tej... :)

Wszystko sprawnie działa przetestowałem na wersji "Darkorbit Remix 2.0 - v8.1"

Nie pogardzę likiem za pomoc którą wam oferuje poprzez napisanie jak to uruchomić :)

image.png

Opublikowano

Depczun chyba nie czytałeś tego co napisałem nad tobą... Proszę przeczytaj to się dowiesz jak uruchomić poprawnie !!!...

I jeśli ci to pomoże nie obrażę się za like... ;>

image.png

Opublikowano

No sam nie grałem ale coś mnie wciągneło po filmiku a wgl. trwają jeszcze prace nad tą grą będą nowe wersje ? czy to jest ostatnia wersja ?

@EDIT

Idzie jakoś zdobyć design do dronów ? bo widze boty latają z designami pozatym widze gryzak na filmiku też masz designy jak zdobyć ?

Opublikowano

W pierwsze wersji zmieniało się kolor gdzieś na klawiaturze numerycznej chyba: 2, 4 i 8

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

No sam nie grałem ale coś mnie wciągneło po filmiku a wgl. trwają jeszcze prace nad tą grą będą nowe wersje ? czy to jest ostatnia wersja ?

@EDIT

Idzie jakoś zdobyć design do dronów ? bo widze boty latają z designami pozatym widze gryzak na filmiku też masz designy jak zdobyć ?

W każdej wersji ,tak i teraz designy dronów zmieniasz na klawiaturze numerycznej 2 ,4 ,6, 8 z wyłączonym num lk

Tak ,mam nadzieję że będą nowe wersję ,sprawdzam czy nie ma update średnio co 2 dni ;)

Opublikowano

Gryzak po ile siepiesz na tym remixie?

po ~40k z białki a co ?

Opublikowano

Ziomuś jak sam to robiłeś to jesteś prze zajebisty master jak z kimś to i tak jesteś :D

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Mam problem :/ Jak wciskam R żeby zapisać łapie laga i wyskakuje kominikat że nie odpowiada a po chwili gra się wyłącza :/

Opublikowano

no robie alfa i dostalem tylko lf4 bialka tez ak wyskocze z alfy?

Wyskakujesz portem, jest na środku mapy...

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Failed to initialize drawing surfaces.

Please check that your graphics card meets the minimum requirements and that your drivers are up-to-date.

If your graphics card has little memory,try switching your computer to a lower resolution

czyli na pl :

Nie udało się zainicjować powierzchni rysunku.

Proszę sprawdzić, czy twoja karta graficzna spełnia minimalne wymagania, a sterowniki są up-to-date.

Jeśli twoja karta graficzna ma mało pamięci, włącz komputer do niższej rozdzielczości

O co chodzi ? ..

PAŻAŁSTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...