Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Miyoshi.

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Smok i napis są dobrze wtopione, lecz render z prawej strony tak dziwnie odstaje, nadrabia to troche, że jest pod kolor tła, ale widać, że zero wtopienia. Praca ogólnie taka jednolity kolor. Szczerze, to masz lepsze prace :)

2ufgk6u.png

Opublikowano

Smok i napis są dobrze wtopione, lecz render z prawej strony tak dziwnie odstaje, nadrabia to troche, że jest pod kolor tła, ale widać, że zero wtopienia. Praca ogólnie taka jednolity kolor. Szczerze, to masz lepsze prace :)

Ten diabeł po prawej to jest stock. ;f Znaczy razem z tym tłem. Tylko to było krótsze i troszkę przedłużałam samo tło. ^^ Smok render.

Opublikowano

23704787552360260938.png

Gdyby nie ten napis praca bylaby super.

Fajne tlo. Bardzo pomyslowa praca. ;3

TO JE Z TUTA . ;F

No, ta praca z jackiem mi się podoba. Moje kolork, i te manipulacja (patrz lewy/prawy kąt). Tylko napis niestety ssie . ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Według mnie źle umiejscowiony napis i pysk ma zbyt rozświetlony, a w lewy dolny róg to już się patrzec nie da, bo oczy bolą xD Niezły pomysł ogólnie miałaś na to.

Opublikowano

1361714966-U477327.png

Prawa strona - nakurwiona pixel artem, świateło świetne, ogólnie efekt fajny, napis ssie ^^ - Nie dodawaj najlepiej, chyba że na upartego to w kolorystyce pracy musi być :x

Opublikowano

1362056047-U477327.png

O matko, wywal ten napis, strasznie wygląda. W ogóle nie pasuje. Co do pracy, to robione ze stocka o ile się nie myle. Dodałaś tekstury/brushe i wygląda to ciekawie. Lecz mi nie podchodzi taki typ prac. Ale widać prosta i dobrze wyglądająca.

2ufgk6u.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sygnatura z tutka Valky'ego. :)

1362836174-U477327.png

Ciekawie. Wtopienie jest okej. Tło nie jest za najlepsze, bo efektów tam nie ma żadnych fajnych. Ale praca ogólem ciekawa :)

2ufgk6u.png

Opublikowano

1362836174-U477327.png

Hmm..

Tekstura z tyłu nie pasuję mi kolorystycznie pod render, mogłaś zmniejszyć krycie/ przyciemnić

Linie te po prawej trochę dziwnie wyglądają gdy są nałożone na postać.

Łuk z renderu było trzeba wymazać całkowicie bo odstaję od reszty.

Ps. chyba o wiele lepiej by wyglądało to tło z dymu ( kolorystycznie).

Pozdrawiam :)

1363095337-U286162.png

Opublikowano

1362836174-U477327.png

Hmm..

Tekstura z tyłu nie pasuję mi kolorystycznie pod render, mogłaś zmniejszyć krycie/ przyciemnić

Linie te po prawej trochę dziwnie wyglądają gdy są nałożone na postać.

Łuk z renderu było trzeba wymazać całkowicie bo odstaję od reszty.

Ps. chyba o wiele lepiej by wyglądało to tło z dymu ( kolorystycznie).

Pozdrawiam :)

Te linie po prawej są nałożone na postać. :D Wiem, że ta praca jest dość niedokończona, bo była w sumie robiona w przelocie. :) Ale mam zapisane .psd, więc będę się nią jeszcze bawić tylko poczekam na jakieś rady. :)

Opublikowano

1362836174-U477327.png
Moja rada? Baw się tym sama.
Nie rób prac z tutków, dość słabych tutków(Valky taka prawda). Tło by pasowało gdybyś zmieniła kolory na brązowy lub jakiś ciemny pomarańcz.
Te linie nie pasują moim zdaniem do tego renderu.

NateRobinson_zps5c418c8c.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Najlepiej do gustu przypadła mi v1. Lecz napis bym wywalił i zostawił bez napisu. Od lewej strony ładne wtopienie, ale od prawej dziwnie odstaje. Światło ładne, ogólnie efekt ciekawy :)

2ufgk6u.png

Opublikowano

Jak dla mnie kiepsie prace.

Napisy zupelnie nie pasuja,duzo swiatla...

Wyglada to jakby bylo robione na odwal sie.

Nie było robione na odwal się oraz nie widzę tutaj jakiś ogromnych ilości światła. ;> Serio. W pierwszej wersji rzeczywiście jest więcej niż w pozostałych dwóch, ale w v2 i v3 jest tyle, żeby dodać 'to coś'. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...