Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Miyoshi.

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogolnie 1 praca jest mega, swietny napis i zajedwabiste tlo dobrane do renderu. Druga pracka hmm.. Napis dalbym na mieczu i troche rozjasnil lewa strone. Mozesz podeslac psd i materialy na pw?

Tak podeślę Ci to z czego robiłam, mam nadzieję, że nic nie pomylę. ;P Ale to jak do domu wrócę. I nie wiem czy mam ten render na kompie, ale postaram się wszystko znaleźć. ;p

1-sza wygląda dosyć amatorsko. Nie mówię broń boże w złych intencjach ale te tekstury zawalające wszystko z wierzchu psują wszystko.

Źle jest umiejscowiony render, bo pierwsze co rzuca się w oczy to szyja, nie twarz.

Ceni się jednak, że starasz się pracować w B&W. Wbrew pozorom to wymaga sporych umiejętności :)

Wygląda amatorsko, bo jestem amatorem. :D Dopiero uczę się czegoś 'ponad przeciętnego'. :P Ja generalnie jestem zadowolona z tej pracy. Zrobiłam ją też w innej wersji kolorystycznej, wrzucę jak będę w domu.

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

93502724094680439903.png

Napis ;c. Czcionka dobrze dobrana jednak jest w zlym miejscu.

W tej pracy dominuje straszna pustka, nicość.

79419302167857381323.png

Tutaj jest lepiej, jednakże napis również do mnie nie przemawia.

Ciemność po lewej nieciekawie ma się do jasności po prawej, takie przejścia nie są zbyt korzystne.

Oprocz tego fajne kolorki.

| nie rozmawiaj z hejterami. banuj ich. | KLIK | GRAFIKA | TEKSTY |

Opublikowano

Monia, Ty wiesz, co o niej myślę :D Jest mega, tylko zmieniłbym napis ten pod spodem. Lekkie krycie i powinno być ok :) Nawet możesz go "wygumkować", napisz jak nie wiesz jak (a wiem, że nie wiesz xD)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jakoś nigdy nie byłem fanem C4D, fajerwerków itp. itd. dlatego ta praca mi się bardzo podoba. Jedno słowo - estetyczna :)

Ja też zdecydowanie wolę prace proste, ale mające TO COŚ. ;) Chociaż nie twierdzę, że niektóre z c4d są brzydkie, bo czasami tworzą takie cuda, że aż ciężko wzrok oderwać. Szkoda tylko, że ja tak nie umiem. ;)

Opublikowano

Jeśli chcesz się nauczyć dobrze sygny robić to ja bym zaczął na twoim miejscu od zmiany wielkości rendera. W większości prac render a właściwie głowa zajmuje pół sygny, niby takie prace jakiś taki klimat posiadają ale zasłaniając sobie pół sygny dobrze bg nie nauczysz się robić -.-

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

71165086484630730061.png

Prosta praca lecz ma urok, słodkie oczka *.*

Nie pasuje mi ramka, bo napis jako tako jest okej.

| nie rozmawiaj z hejterami. banuj ich. | KLIK | GRAFIKA | TEKSTY |

Opublikowano

Cała słodkość pracy polega na ciekawym doborze materiałów- gratuluję :)

Mogłabyś pokazać stock'a? Jak nie publicznie to podeślij na pw. :D

Napis mógł być trochę mniejszy, a ramka całkowicie biała, choć nie jest najgorzej ;)

Opublikowano

Cała słodkość pracy polega na ciekawym doborze materiałów- gratuluję :)

Mogłabyś pokazać stock'a? Jak nie publicznie to podeślij na pw. :D

Napis mógł być trochę mniejszy, a ramka całkowicie biała, choć nie jest najgorzej ;)

Dziękuję za miłe słowa. :) Też mi się ta praca wyjątkowo podoba. A robiłam ją 15 minut. :P

Link do stocka dam Ci na pw. :)

Opublikowano

Nie baw się w stocki bo tak naprawdę wtedy w prace jest zerowy wkład, jeżeli dopiero się uczysz.

Danie kilku efektów, zmienienie kilku suwaków i dodanie napisów, no cóż, nie wiadomo wtedy jak oceniać. Mogę tylko i wyłącznie oceniać wtedy podpisy w tych pracach.

Przerzuć się na rendery, seriously.

Opublikowano

Nie baw się w stocki bo tak naprawdę wtedy w prace jest zerowy wkład, jeżeli dopiero się uczysz.

Danie kilku efektów, zmienienie kilku suwaków i dodanie napisów, no cóż, nie wiadomo wtedy jak oceniać. Mogę tylko i wyłącznie oceniać wtedy podpisy w tych pracach.

Przerzuć się na rendery, seriously.

Robię prace i takie i takie. :) Uczę się cały czas komponować rendery z c4d i texturami, ale czasami po prostu wolę użyć stocka. :)

Dzięki za radę.

Opublikowano

Trzymam to samo zdanie, co Wredna. Rób pracę z renderów, są o wiele ciekawsze, zwłaszcza jak doda się kilka c4d, ustawi krycia textur, napisy pasujące i praca ma klimat ;) Sama widziałaś na pw :P

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Trzymam to samo zdanie, co Wredna. Rób pracę z renderów, są o wiele ciekawsze, zwłaszcza jak doda się kilka c4d, ustawi krycia textur, napisy pasujące i praca ma klimat ;) Sama widziałaś na pw :P

Wiem, że są ciekawsze, ale ten lisek mnie po prostu oczarował. <3

Opublikowano

Moniczko, to już wiem :D

Też czekam na rendery, ciekawe, jak Ci wychodzą takie prace :)

Przewiń do góry, tam są rendery. xD:D Ale brzydkie tamte prace są. Cały czas myślę nad nową, ale nic mi wyjść nie chce. ;<

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie znam się na grafice, ale nie lubie małych sygnatur. Te jednak mają klimat i są "wyostrzone", a nie jakieś przesłodzone/rozmyte

8/10 :)

Opublikowano

Jeszcze ta konkursowa.

;)

37419752085775592009.png

To samo co hrabia, zepsuaś swój rispekt.

Jak oglądam to w nocy, to aż mnie gały bolą od tej jasności z prawej strony. C4D do dupy, to samo ta moja tekstura, co Ci ją dałem z prawej strony - ssie ;x Na mordzie chyba mu zostało coś po C4D, albo taki render był.

Te 2 wcześniejsze są dobre, ciekawy klimat.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...