Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Miyoshi.

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No cześć. ^^

Poddaję moje prace ocenie. Powiedzmy, że dopiero teraz "na poważnie" zabrałam się za grafikę, bo wcześniej nie miałam po prostu czasu. To są próbki. Niestety nie mam nic innego, bo mam problem z c4d. ;f Ale uczę się uczę. :)

EDIT: 24.02.2013

Niestety musiałam usunąć kilkanaście prac z galerii, ponieważ hosting wygasł, a nie wrzuciłam plików na host MPC. A stare prace pochłonął format, wybaczcie. :c

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widzę lubisz Billa, masz u mnie +

Jednak chyba nie bardzo zdajesz sobie sprawę z tego, że za bardzo bawisz się mieszaniem warstw i masz burzę kolorów.

Nie podświetlaj renderów i nie smuż tak mocno. Załatw sobie paczkę grafiki jakąś z teksturkami, nadrobisz trochę zaległości z c4d. :)

Życzę powodzenia w grafice, bo jak na początki to widzę, że patrzysz na to, czy wychodzi ci estetycznie.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Widzę lubisz Billa, masz u mnie +

Jednak chyba nie bardzo zdajesz sobie sprawę z tego, że za bardzo bawisz się mieszaniem warstw i masz burzę kolorów.

Nie podświetlaj renderów i nie smuż tak mocno. Załatw sobie paczkę grafiki jakąś z teksturkami, nadrobisz trochę zaległości z c4d. :)

Życzę powodzenia w grafice, bo jak na początki to widzę, że patrzysz na to, czy wychodzi ci estetycznie.

Lubię i się tego nie wstydzę. ;) Ma chłopak charyzmę i swój styl. A do tego naprawdę ciekawy głos. A co do tematu. Właśnie wiem, że czasami zdarzy mi się przedobrzyć, ale staram się panować nad tym. Lubię jak się na pracy coś dzieje. Już mi minęła faza na same akcje kolorystyczne. Chciałabym się czegoś nauczyć nowego, ale nie od razu Kraków zbudowano. :)

Opublikowano

Hmm, to może zacznę od tego, że na twoich pracach jest brak wtopienia, a jeśli jest to okropnie wyglądające, brak światła, brak głębi, napisy do kosza, a co najważniejsze - NIGDY nie rób w ten sposób tła. :x Spróbuj je utworzyć za pomocą stocków + C4D lub samego C4D, to zależy od twojego pomysłu. Jak dla mnie nie jest źle, ale to tło odstrasza. ;x

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Ah, dziękuję za uwagę. Ale kiedy ja mam problem z c4d, a jakoś mi się to specjalnie nie podoba w ogóle. ;f Tak się nauczyłam i teraz tak robię. xD Masz rację, że z tym wtopieniem nie zawsze wychodzi. Aczkolwiek jestem zadowolona z pracy, którą obecnie mam w sygnaturze. Wyszła chyba najlepiej. ;f

Opublikowano

27809754631756448275.png

Ta mi się podoba, ramke mogłaś wyjebać zmniejszyć o ciut światło na jej środkowej części ciała, i ten piorun po prawej wygumkować, ponieważ on tam nie pasuje - tak to praca super ;)

1358504244-U713459.png

Opublikowano

Zastanawiałam się właśnie czy dać ramkę czy nie, ale zdecydowałam, bo ona zamyka mi całą kompozycję. A o tym piorunie zapomniałam zupełnie. :) Dziękuję za ocenę. I o dziwo - nawet napis w miarę wyszedł.

Opublikowano

No mi też się to rozmycie nie podoba, ale smużąc zapomniałam o tym kosmyku. ;f A co do napisu - taki był efekt. Nie lubię jak rzuca się w oczy. Dziękuję za ocenę. :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zamiast render wtopic to go rozmazalas.

napis kompletnie nie pasuje, wywal go.

To biale cos moglas pociagnac po skosie dalej, aby pozniej na tym skombinowac jakis napis.

Ogolnie praca wieje nuda.

| nie rozmawiaj z hejterami. banuj ich. | KLIK | GRAFIKA | TEKSTY |

Opublikowano

Zamiast render wtopic to go rozmazalas.

napis kompletnie nie pasuje, wywal go.

To biale cos moglas pociagnac po skosie dalej, aby pozniej na tym skombinowac jakis napis.

Ogolnie praca wieje nuda.

No właśnie to wtopienie mnie przeraża! Ja mam z tym cholerny problem. Nigdy mi nie wychodzi dobrze. -.-

Opublikowano

02426521671337213064.png

Hmmm ...

Szczerze? najgorsza praca w Twojej galerii..

- Te kolory są strasznie mdłe

- Rozmazanie renderu to nie wtopienie :P

- Zaokrąglone rogi ? Dawno tego na mpc nie widziałem - nie lubię tego stylu ale nie czepiam się, bo o gustach się nie dyskutuję :D

- Zastanawia mnie co to jest ta szara "krecha" ?:P

- Napis : dobry z niego jest tylko dobór czcionki :P

Pracuj dalej i staraj się nie spadać z poziomu, na który doszłaś :)

Pozdrawiam Wrocławiankę :) ... moje rodzinne miasto^^

1363095337-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...