Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NosMPC

Kubaman

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mogę się doczekać serwera! jak beta, to ja się zapisuję. A Ty Kubaman łap like. Ty mi mówiłeś, że próbujesz zrobićwłasnego priva, jak graliśmy razem w Nostale SE :)

4021_19_03_09_12_29_23.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 600 700 800 900 1000

Opublikowano

Ja mam kilka pytań odnośnie serwera:

1. Ktoś już o to pytał - macie zrobione jakiekolwiek skille czy to base attack czy cokolwiek innego?

2. Wykupujecie host na serwer żeby był całą dobę dostępny czy tylko na hamachi?

Sugestia - trochę dużo zabawy byście mieli ale może ... o ile by wam to wszystko wypaliło, czego życzę.

Dalibyście zrobić avatarki przy potworkach jak to było przed wprowadzeniem Aktu 5? Wiem, że tychże avatarków z A5 nie ma więc tam mogłoby się bez tego obejść.

Jakby startowała beta test to o ile będzie taka możliwość - trzymajcie mi miejsce :*

Opublikowano

Dawno nie zaglądałem do działu i widzę, że dużo rzeczy się pozmieniało ^_^

Powodzenia z serwerem. Mam nadzieję, że wszystko wypali. Moim zdaniem wpuszczanie obcych na serwer to będzie dobry pomysł, ponieważ obcokrajowcy bardzo często kupują przedmioty itp. z IS'u ^_^

Jeszcze raz życzę wam powodzenia !

Potwierdzam na obcokrajowcach sobie zarobicie :D

Bo na polakach już trochę lipa , Niemcy , Hiszpania - ci lubią wydawać kaskę.

a Polacy będą sobie grać^^a wgl po co blokować ip? ja lubie np. z Anglikami grać - mniej dzieci idzie się dogadać.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Polakom jakieś itemy dodatkowe na start ! :D

Ogólnie zgadzam się z @up ale żeby rynek nie był uzależniony od obcokrajowców -.- tzn że np niemiec wyznacza ceny nb,..

Opublikowano

Zgadzam się z @up itemy dla polaków! :D Im więcej obcokrajowców, tym więcej zarobicie :P

4021_19_03_09_12_29_23.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 600 700 800 900 1000

Opublikowano

No nie dość że więcej zarobią to będzie kogo lać :D Polacy na obcokrajowców :D

Demony - all Polacy

Anioły - all obcokrajowcy

nieźle by było :D pewnie więcej by było ich ale i tak byśmy im skroili dupy :D

Oczywiście tak sobie żartuje :)

Ale co do takich konkursów z Pvp np. Polska na Niemcy fajnie by było kiedyś takie coś zobaczyć.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

@up

jedyny mecz który Polska wygrałaby z Niemcami :D

Chodźbym miał zdechnąć z głodu, walczyłbym do końca!

Dobry pomysł. Można coś takiego potem zrobić.

Opublikowano

O czym wy w ogolę dyskutujecie? hahha, jeżeli oni zaczną zarabiać (troszkę większe pieniądze niż parę set złoty) na plikach firmy gameforge odrazu przyciągnie to ich uwagę wytoczą wam proces i jesteście pozamiatani...

Opublikowano

Ale się sracie ludzie już polacy vs niemcy pogrzało was coś jesteście ostro podjarani wejdz jeden z drugim przynajmniej raz na czat i zobaczy oco chodzi najlepiej dużo mówić a potem server off po tyg nie mówie że tak będzie ale może być (prawa autorskie)

NAAA ZIEMIE LUDZIE

4kbucl.png
Opublikowano

@DavMine dokładnie to jest banda dzieciaków, które się jarają Bóg wie czym... Wypowiedz tego typka u góry "idź spać dzieciaku" mnie niezłe rozśmieszyła. Nawet nie macie pojęcia o podstawach takiego przedsięwzięcia. Przedstawię to wam w prostszy sposób żeby cała ta gówniarzeria zrozumiała ;) Gra ktoś aktualnie na jakimś prywatnym serwerze Nostale? No raczej, że nie bo nie istnieją ! lub są w fazie tworzenia albo już poupadały :) Tym bardziej niewierze w to, ze jakiś dwóch kolesi (jeden bodajże ma 14 lat) uruchomi serwer, tak aby działał w miarę poprawnie. Pozdrawiam, Raymid

Co do pomysłu stworzenia prywatnego Nostale to jest strzał w dziesiątkę ponieważ przy odpowiedniej wiedzy, pracy, ekipie można zarobić naprawdę niezłe pieniądze na tego typu prywatnym servie ponieważ na rynku jest duzy popyt wśród dzieciaków (które trwonią kasę na gry)

na Nostale :) Tyle, ze firma gameforge lubi bronić swoich dochodów i odrazu staraliby się zamknąć jak najszybciej ten server.

Opublikowano

Ehh.. Czasem Metin2 także nie należy do GameForge? I jakoś właściciele serverów dziennie zarabiają kupe kasy :) ( piszę o tych "Dobrej jakości" serverach ). Za chwilę ktoś mnie hejtnie że ktoś wykupił prawa do plików czy coś w tym rodzaju.. Może i pliki tak, ale is? Is, podatek który jest nijak odprowadzany itd. Do każdego servera prywatnego z itemshopem można było by się dobrać... Co do NMPC... Gratulacje:) Jeśli projekt faktycznie wejdzie w życie to będzie miło w niego pograć. Może jako tako się zbytnio nie interesuje NT, ale to tylko dla tego że wbijanie job'a jest baardzo monotonne ;<... Miejmy nadzieję że tutaj wbiję job'a nie męcząc się przez tydzień by wbić z sp1 na sp2 ;P

Zbieram like ;x

Opublikowano

@Nie na temat do kolegi wyżej :

wbijanie profy wcale nie jest monotonne tylko trzeba jak najszybciej dobić 55lv i na lodzie maksymalna profejsa to kwestia chwili ;)

Opublikowano

@DavMine dokładnie to jest banda dzieciaków, które się jarają Bóg wie czym... Wypowiedz tego typka u góry "idź spać dzieciaku" mnie niezłe rozśmieszyła. Nawet nie macie pojęcia o podstawach takiego przedsięwzięcia. Przedstawię to wam w prostszy sposób żeby cała ta gówniarzeria zrozumiała ;) Gra ktoś aktualnie na jakimś prywatnym serwerze Nostale? No raczej, że nie bo nie istnieją ! lub są w fazie tworzenia albo już poupadały :) Tym bardziej niewierze w to, ze jakiś dwóch kolesi (jeden bodajże ma 14 lat) uruchomi serwer, tak aby działał w miarę poprawnie. Pozdrawiam, Raymid

Co do pomysłu stworzenia prywatnego Nostale to jest strzał w dziesiątkę ponieważ przy odpowiedniej wiedzy, pracy, ekipie można zarobić naprawdę niezłe pieniądze na tego typu prywatnym servie ponieważ na rynku jest duzy popyt wśród dzieciaków (które trwonią kasę na gry)

na Nostale :) Tyle, ze firma gameforge lubi bronić swoich dochodów i odrazu staraliby się zamknąć jak najszybciej ten server.

Napisał 13 Letni dzieciaczek :)

Powtórzę, idź spać..

Uważaj bo będą mieli proces w sądzie..

Czekam na to, i się chyba nie doczekam.

Ps. Dziękuję za warna :**

lucyfergif.gif

Opublikowano

@up

ahh ten 13 letni dzieciaczek jak to powiedziałeś/aś może i ma trochę racji ponieważ GameForge nie oda za free taką grę jak nostale to przecież jest kupa kasy w NM troszkę reali :D nie pójdzie spać bo nie było jeszcze dobranocki ogar może server postoi z 2 tyg ale mam nadzieje że dłużej bo sam na niego czekam

4kbucl.png
Opublikowano

Napisał 13 Letni dzieciaczek :)

Powtórzę, idź spać..

Uważaj bo będą mieli proces w sądzie..

Czekam na to, i się chyba nie doczekam.

OFFTOP@

Skąd ty mistrzu wiesz, ze ja mam 13 lat ? Patrząc na twoje posty jesteś zasranym gówniarzem, i to o czym piszesz to musze Ci powiedziec, ze masz zerowe pojęcie.

PS.Mieszkam obok Ciebie.

Opublikowano

Ludzie...Ten temat nie jest do dyskusji. Zapraszam na chat, tam możecie spamić ile chcecie.

@topic

Prawdopodobnie jest już trochę NPC zrobione, bo Kubaman coś tam pisał, że idzie robić NPC a to było dwa dni temu lub jeden dzień.

W każdym razie- nadzieja zawsze umiera ostatnia ;)

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Hmm o ile się nie myle w polsce możesz robić sobie serwerów ile chcesz :) Kto Ci się z Polskiego Gameforge zainteresuje ? Hah ! Oni mają teraz pełno bugów . To jest dobra pora na wystawienie serwera :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...