Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NosMPC

Kubaman

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wystawiłem postać na allegro nie było nicku, a i tak doszli do mnie i odrazu pernament ban i ty piszesz, ze sie nie interesuja ? heh.

Opublikowano

Witam. Tutaj Vertmar

Trochę mnie denerwuje ostatnie 5-10 postów. Powiedzcie mi czy ktoś poza Klausem wypowiada się na temat serwera? ja tu widzę tylko ,, ty dzieciaku '' itd. Takie pogawędki proszę na pw lub chat nosMPC...

Raporty poleciały...

Proszę o ogarnięcie się, naprawdę...

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

Każda osoba, która została tutaj zgłoszona dostała warna, więc nie opłaca się Wam tutaj spamić.

Ja mogę umówić się z Kubą, żeby np. zrobić podpięty, zamknięty temat i wstawiać tam tylko aktualizację.

TO nie problem B)

469811415538581269916.jpeg

Opublikowano

Harukimiso dobrze mówi. Zrobić nowy temat, który będzie zamknięty i tylko za zgodą twórców NosMPC będzie on otwierany aby dodać jakieś nowości. Ja jestem za :)

@Off topic albo i topic

99nos (albo nos99, nie pamiętam) też został zniszczony. Była pogawędka o nim i że jego twórcy dostali jakąś tam kare. Ja jednak myślę, że z NosMPC będzie spokojnie :) Czekam niecierpliwie i zapisujcie mnie w kolejkę do bety jeżeli jakaś kolejka będzie ;p

Opublikowano

@Harukimiso

Tak, harukimiso. Zamknij temat, wszystkich w klatkach jeszcze nałóż blokade na pisanie postów. Bo to oczywiście nie jest forum gdzie ludzie rozmawiają.-.-

Myślisz że jak jesteś modem to ci wszystko wolno? I tak napier**lasz tymi % jak leci, mnie za tego posta pewnie znowu z 10% dasz -.- Weź się ogarnij. Przez dzieci które się kłócą wszyscy będą mieć zakas pisania o serwerze? Zastanów się czasem -.- Łaske nam robisz że tematu nie zamknąłeś i wszystkim bana nie dałeś?

Nigdzie nam się nie opłaca nawet pisać. Za każdy post dajesz %... Idź się zastanów co robisz -.-

@ludzie

Zrozumcie że to nie jest tak, że za sam serwer goście dostaną wyrok, bo w prawie polskim nie jest napisane: "Kto tworzy serwery nostale zosataje poddany karze .... "

99nos ukradło pliki z globala i na nich zarabiali, a Krael i Kubaman zrobili swoje bazując na grze nostale -.- Myślcie czasem co wygadujecie. To jest jakbym miał dostać kare grzyny bo kupiłem sobie taki sam długopis jaki ma kolega -.-

@topic

Kubaman, zrób jakąś prostą stronę w html i tam pisz wszystkie aktualizację. Tutaj szerzy sie spam przez dzieci które najeżdzają na siebie bo myślą że są w internecie anonimowi -.-

Opublikowano

@Harukimiso

Tak, harukimiso. Zamknij temat, wszystkich w klatkach jeszcze nałóż blokade na pisanie postów. Bo to oczywiście nie jest forum gdzie ludzie rozmawiają. -.-

Myślisz że jak jesteś modem to ci wszystko wolno? I tak napier**lasz tymi % jak leci, mnie za tego posta pewnie znowu z 10% dasz -.- Weź się ogarnij. Przez dzieci które się kłócą wszyscy będą mieć zakas pisania o serwerze? Zastanów się czasem -.- Łaske nam robisz że tematu nie zamknąłeś i wszystkim bana nie dałeś?

Nigdzie nam się nie opłaca nawet pisać. Za każdy post dajesz %... Idź się zastanów co robisz -.-

@ludzie

Zrozumcie że to nie jest tak, że za sam serwer goście dostaną wyrok, bo w prawie polskim nie jest napisane: "Kto tworzy serwery nostale zosataje poddany karze .... "

99nos ukradło pliki z globala i na nich zarabiali, a Krael i Kubaman zrobili swoje bazując na grze nostale -.- Myślcie czasem co wygadujecie. To jest jakbym miał dostać kare grzyny bo kupiłem sobie taki sam długopis jaki ma kolega -.-

@topic

Kubaman, zrób jakąś prostą stronę w html i tam pisz wszystkie aktualizację. Tutaj szerzy sie spam przez dzieci które najeżdzają na siebie bo myślą że są w internecie anonimowi -.-

Kurde nie wiesz o czym piszesz znowu jak 99nos mogli kraść pliki nostale to jest niewykonalne prawie, tworcy tego tematu tak samo kradną pliki robiąc skrypty i bazy danych sami czy tez nie ;)

Opublikowano

Kurde nie wiesz o czym piszesz znowu jak 99nos mogli kraść pliki nostale to jest niewykonalne prawie, tworcy tego tematu tak samo kradną pliki robiąc skrypty i bazy danych sami czy tez nie ;)

Prawie niewykonalne. Ale możliwe. Mogli mieć dostęp do bazy.

Opublikowano

Nie nie ludzie, chyba się nie zrozumieliśmy. Była umowa - brak spamu albo temat zostanie zamknięty i znowu będzie 0 informacji.

Róbcie jak uważacie. Harukimiso rozważę twoją propozycję

testpng_xehpqse.png

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Po 1 ja się nie jaram po 2 nie jestem dzieciaczkiem ;) bo ktoś tam nieźle pierd*li bez sensu a ciekawe ile ma lat , wiem tylko że tu dużo ma mniej niż 18lat więc po co jedziecie po innych?.

Pewnie warna dostane ale już za późno no ale dopisze:

Harukimiso - Ten zamknięty temat to całkiem dobry pomysł ;).

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

@topic

znowu all dostanie warna ogar już a co do serva to jest niemożliwe że ktoś kradnie pliki z nostale omg to być no real

4kbucl.png
Opublikowano

Graty :)) Chętnie zagram, jakby coś to mogę pomóc jak się w czymś nie ogarniecie ;pp

P.S. Żyje ;pp

Aktualna Postać: Mag 42lvl+ 36job, New Finesia, NosTalePL

Stare Postacie: Hanatsu 57lv, Hatsue 59lv, zabojca55 69lv, zabojca56 62lv

Opublikowano

mała wskazówka aczkolwiek nie wiem czy wam się spodoba : zacznijcie rb mpc ale nie wszystkich od razu tylko tych najważniejszych (mimi topp tipp kamienie dusz itp)

Hejooooo !!!

Byłem tu ale mnie już nie ma

:D

Opublikowano

mała wskazówka aczkolwiek nie wiem czy wam się spodoba : zacznijcie rb mpc ale nie wszystkich od razu tylko tych najważniejszych (mimi topp tipp kamienie dusz itp)

po pierwsze i najważniejsze npc po drugie również ważne nie wiesz co się dzieje na serverze nie pisz wejdź na czat po trzecie i najistotniejsze dobrze że tu dajesz wskazówki :D

4kbucl.png
Opublikowano

po pierwsze i najważniejsze npc po drugie również ważne nie wiesz co się dzieje na serverze nie pisz wejdź na czat po trzecie i najistotniejsze dobrze że tu dajesz wskazówki :D

po 1. zrobiłem literówkę chyba każdy może (co nie?)

po 2. wskazówki mogę chyba dawać a zresztą co cię to obchodzi nie ty robisz server ..

po 3. mam nadzieję że wskazówki są przydatne

Hejooooo !!!

Byłem tu ale mnie już nie ma

:D

Opublikowano

Dawno się nie odzywałem tutaj...

Wasze wskazówki nam nic nie dają bo i tak to robimy

Co do strony Kubaman aktualnie ją pisze, ale musiałem mu podać pewien skrypt i teraz go patrzy

Aktualnie na serwerze nie ma żadnych nowinek

Nadal pracujemy nad level system :)

Wkrótce pojawią się informacje co mamy na serwerze, jak przebiega proces włączania serwera itd

Co do praw autorskich jest z tym trudna sprawa :F

Fakt widać, że nie możecie się doczekać bety ale nie piszcie "KIEDY BETA?" bo to nie jest takie łatwe!

Tyle...

sygnaturk_xsnqsxw.jpg

Starasz się starasz i tak nic z tego nie wyjdzie

Opublikowano

Jezeli skille w systemie SP będą działać to zwracam honor ;) Zycze powodzenia, jak dla mnie i tak jesteście za słabi zeby dac rade takiemu projektowi :)

Opublikowano

ja tam w nich wierze może zrobią NosMPC wiem że jest dużo takich osób które nie wierzą bo było już kilka fake ale widze że ciągle robicie ten system lvl i nw co o tym myśleć

4kbucl.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...