Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tryb kariery/Ultimate Team - pomoc w budowaniu drużyny

Legenda.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elko ;) Temat ten może nam pomóc w karierze jako menedżer, a również w FIFA Ultimate Team, jeśli nie wiemy, kogo mamy kupić/sprzedać, co zrobić, jaką grać formacją itp.

Dla FIFA Ultimate Team:

Wzór, do którego należy się stosować:

Skład: Tutaj link do składu ze strony
Ilość monet: 200000 Coins
W czym potrzebuję pomocy: Kogo mogę sprzedać, kogo mogę kupić, jaką grać formacją, kto ma strzelać wolne

Czysty wzór:

Skład:
Ilość monet:
W czym potrzebuję pomocy:

Dla trybu single player:

Wzór, do którego należy się stosować:

Drużyna: Arsenal F.C
Skład: Hart, Sagna, Kompany, Hummels, Gibbs, Cazorla, Götze, Wilshere, Neymar, Rooney, Ronaldo
Budżet: 28 mln Euro
W czym potrzebuję pomocy: Kogo mogę sprzedać, kogo mogę kupić, jaką grać formacją, kto ma strzelać wolne.

Czysty wzór:

Drużyna:
Skład:
Budżet:
W czym potrzebuję pomocy:

Odpowiedź udzielamy, podając nick osoby, do której się zwracamy:

@TheJeron78: Może kup Lucasa, jest młody, dobrze się rozwija i rozgrywa.

Pamiętajcie ! Linki wychodzące poza forum dajemy w "code".

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Anżi Machaczkała

Sorki, że bez wzoru, ale ja gram na PS3 i nie mam dostępu w obecnej chwili do konsoli :)

Szukam Pomocnika max wiek 28lat ew.29 SUM 76-82

Cena Odstępnego MAX 18 000 000 $

Z góry Thx za pomoc i pozdrawiam :D

Opublikowano

@BlackKrzysiek

2 sezony temu kupiłem gracza James Rodriguez z Fc Porto

po 2 sezonach awansował bodajże z 84 na 89 i chyba był wart coś koło 18 mln

mg7k04q.jpg

Opublikowano
Anżi Machaczkała

Sorki, że bez wzoru, ale ja gram na PS3 i nie mam dostępu w obecnej chwili do konsoli

Szukam Pomocnika max wiek 28lat ew.29 SUM 76-82

Cena Odstępnego MAX 18 000 000 $

Z góry Thx za pomoc i pozdrawiam

Marvin Martin, Kagawa, Thiago Neves, Jeremy Menez (ofensywni). Jeśli chodzi o defensywnych, to Antonio Mavuba i M'Vila ;)

Opublikowano

Drużyna: BvB

Skład: Weidenfeller, Piszczek, Hummels, Subotic/Thiago Silva, Schmelzer, Gundogan, Kehl, Blaszczykowski, Goetze/Lucas, Reus, Lewandowski.

Budżet: 50mln euro.

W czym potrzebuję pomocy: Poszukuje dobrego prawego bądź lewego obrońcy. Gram formacja 4-2-3-1

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Skład: Weidenfeller, Piszczek, Hummels, Subotic/Thiago Silva, Schmelzer, Gundogan, Kehl, Blaszczykowski, Goetze/Lucas, Reus, Lewandowski.

W czym potrzebuję pomocy: Poszukuje dobrego prawego bądź lewego obrońcy. Gram formacja 4-2-3-1

Jeśli chodzi o prawą stronę, to ja bym na Twoim miejscu ściągnął Sagne. Ma znakomite dośrodkowania i jest niedrogi. Ewentualnie van der Wiela. Na lewą Enrique. Za resztę po przedłużałbym kontrakty zawodników ;)

Opublikowano

Prawa strona, tak jak kolega wyżej Sagna.

Lewa strona Sergio Ramos, Arbeloa (ktorys z nich, zapomniałem kto gdzie gra),

skpUo.png

Opublikowano

Drużyna:Atletico Madrid

Skład:Podstawowa 11

Budżet:25mln

W czym potrzebuję pomocy: Zagrałem już kilka meczy Atletico, nie idzie mi za dobrze. Chciałbym kogoś zmienić w drużynie. Po prosze też o dobrą formację. ;-)

Opublikowano
Po prosze też o dobrą formację. ;-)

Dla mnie najlepsza jest 4-3-3 lub 4-1-3-1.

Co do wzmocnień - najważniejsza jest skuteczność, więc ja ściągnąłbym Moussa Sow (napastnik kompletny) ;)

Opublikowano

Drużyna:Atletico Madrid

Skład:Podstawowa 11

Budżet:25mln

W czym potrzebuję pomocy: Zagrałem już kilka meczy Atletico, nie idzie mi za dobrze. Chciałbym kogoś zmienić w drużynie. Po prosze też o dobrą formację. ;-)

Mi się bardzo dobrze gra formacją 4-3-1-2 ;) Gram drużną Bolton ( Udało mi się awansować do Barclays PL ) i bardzo dobrze sprawuje sie ta formacja ;) Na ŚPO ustaw zawodnika który potrafi strzelać z daleka ;)

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Drużyna:Legia Warszawa

Skład:Borodin, Choto, Astiz, Komorowski, Wawrzyniak, Rybus, Vrdoljak, Manu, Radović, Hubnik, Ljuboja

Budżet:5 mln $

W czym potrzebuję pomocy:Pomocnik skrzydłowy i napastnik.

Opublikowano

Drużyna:Legia Warszawa

Skład:Borodin, Choto, Astiz, Komorowski, Wawrzyniak, Rybus, Vrdoljak, Manu, Radović, Hubnik, Ljuboja

Budżet:5 mln $

W czym potrzebuję pomocy:Pomocnik skrzydłowy i napastnik.

Co do skrzydła/pomocy to zdecydowanie Traore. Ma on bardzo dobre przyśpieszenie i prędkość biegu. Również dobrze uderza oraz drybluje ;)

Opublikowano

Drużyna:Wisła Kraków

Skład:Carlo Cudicini,Walker,Lamey,Garguła,Bogulski,Flechter,Sobota,Rundvens,Ljuboja.

Budżet:20mln $

W czym potrzebuję pomocy:Potrzebuje kogoś podobnego do Gotze.Musi być mały i dobry drybling oraz niezły strzał z daleka.

I jeszcze od was rada czy warto kupić Nuno Gomesa i zamienić go na Ljuboje ?

1355923763-U786880.png
Opublikowano

Jeśli nie przeszkadzają Ci gwiazdy w takim klubie, to ściągaj Hondę. Super drybling, szybkość, strzały z daleka i wyśmienite rzuty wolne.

I jeszcze od was rada czy warto kupić Nuno Gomesa i zamienić go na Ljuboje ?

Jeśli Ljuboja gra słabo to tak. Lecz jeśli strzela, to nie ma sensu. Chyba, że przeszkadza Ci wiek :P

Opublikowano

Ja też bez wzoru, ale właśnie mam taki problem, że nie wiem jaką drużynę wybrać. Grałem Chelsea, ale miałem kasę na dużą ilość graczy, więc teraz chciałbym jakiegoś słabszego zespołu, gdzieś tak w przedziale budżetowym 5 - 10 mln (Albo nawet mniej, zawsze będzie trudniej :D). Może być obojętnie jaka liga. Z góry dzięki.

Opublikowano

Weź jakiś zespół z drugiej lub trzeciej ligi angielskiej, popatrz tam jaki mają budżet transferowy ;d I będą emocje bo musiał byś awansować aż do Barclays PL ;d

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Tylko, że T-Mobile Ekstraklaas bez patcha to dno. Ja także sugeruję 4 ligę angielską. Awansujesz, wygrywasz puchary, mistrzostwa, LM, robisz potęgę ;)

Z bardziej znanych, którymi się miło gra to Athletico Madryt oraz SSC Napoli.

Opublikowano

Drużyna: FCB

Skład: Hart; Alves, Pique, Puyol, Alba; Balotelli, Xavi, Fabregas, Busquets, VIla; Messi

Budżet: ok. 50mln

W czym potrzebuję pomocy: Dobrego zawodnika do wolnych, kogoś ze specjalną techniką :x Niedługo będę mieć okienko transferowe i nie wiem kogo kupić, a Messi czy Czawi jakoś nie specjalnie dobrze strzelają :c

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Zdecydowanie Honda. Uwierz mi, nie będziesz żałował. Na 4 rzuty wolne 2 zamieniam nim na bramki. Dzisiaj z +20m wsadził mi samo okno (nie wolny, z gry). Super szybkość, drybling, strzały. Super zawodnik :)

Opublikowano

Zdecydowanie Honda. Uwierz mi, nie będziesz żałował. Na 4 rzuty wolne 2 zamieniam nim na bramki. Dzisiaj z +20m wsadził mi samo okno (nie wolny, z gry). Super szybkość, drybling, strzały. Super zawodnik :)

Dokładniejsze info o nim, gdzie gra? :P Nie wiem czy kupie dobrego.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Keisuke Honda, lat 25, napastnik/pomocnik/skrzydłowy, CSKA Moskwa, Japonia, OVR 85

Opublikowano

Chcę jeszcze kogoś szybkiego na prawe skrzydło który reprezentuje swoją kadrę.Tylko nie Koseckiego.

I kogo polecacie na zmiennika Garguły ?Bo jakoś wolno biega i każdy odbiera mu piłkę.

I tu największy problem:

Nie wiem kogo wybrać do rzutów wolnych.Ljuboja może troszkę w wolnych lepszy od Soboty,ale strzelają tak samo.

I jeszcze kogo polecacie na bramę.Mam na bramie rezerwowego totemthamu i źle się spisuje.Zawsze traci po 2-3 bramki,ale to z z podbeskidziem!I to takie że nie reaguje na strzały.

Najlepiej żeby bramkarz był z ligi angielskiej albo holenderskiej.

1355923763-U786880.png
Opublikowano

Bramkarz: Akinfeev

Skrzydło: Traore

Wolne: Ktoś, kto ma najwięcej podkręcenia ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...