Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Assassin Craft [Dedyk] [Zapowiedz] [Modyfikacje] [RPG] [Launcher]

efee1500

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up

Zgadzam się ! A zwłaszcza z mdoami, żeby gracze mogli się oswoić. Na serwerze na pewno będzie zawalony chat pytaniami. W sumie, to warto poczekać jeszcze te 2 tygodnie, ponieważ będzie dopracowany serwer ! Bardzo mnie interesują questy, zwłaszcza, że mają być ukryte niektóre.

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam nadzieje że do 2 tyg wystartuje serw.

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

@up2

Nie trzeba bo na 101% Z tymi modami co będą nie będzie działał x ray .

@topic

Już nie mogę się doczekąć ... Tak jak niektórzy wyżej prosił bym o podanie nazwy modów które będą na serwerze żebym mógł się oswoić i dobrze wystartować .

Opublikowano

Dodajcie może jakieś zabawy typu zabawa w chowanego jakaś tam mapa będzie i ten co będzie krył to będzie miał dobry enchant na diax mieczu i tego co zabije to tak jakby zaklepał, a jak ktoś go zabiję to 2 raz musi kryć. Jak jest smart moving to można fajne kryjówki znaleźć.

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

@up

Działa po co kłamiesz.

cooltext1062421582.png

Opublikowano

dodaj i jeszcze jakieś ciekawe

aha w razie czego do listy modów dodajcie Balkon's Weapon ;D

2a32f1010caf9ce0767a1f2045c8a052.jpg
Opublikowano

Nie dodawaj Twilight Forest

cooltext1062421582.png

Opublikowano

Jeśli serwer wypali i będzie taki jak w opisie to good. Co do tego lasu, lepiej żeby go nie było, nie chcę drugiego fantasy tylko piękne RPG. A co do czcionki - kto pisał że nie można dodać tym samym sposobem (grubszą niż ta polska) polskich znaków? Ja już się przyzwyczaiłem do tej PL czcionki i na niej gram, bo wolę grać po polsku. "A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają." Mam nadzieję że nie będzie minimapy. Myślę, że warto byłoby zrobić jakieś proste podania na gracza, może w jakiś sposób powstrzymałoby to nieogarniętych ludzi. Czekamy i zobaczymy co z tym serwerem dalej będzie.

Wejdź, narysuj coś! - http://weavesilk.com/

Opublikowano

Kiedy Start Serwera ? W okolicach 14 Grudnia ? I też jestem za tym, żeby nie dodawać Twilight Forest.

Opublikowano

launcher wygląda na ładny może dodaj jeszcze gdzię obok taki fajny napis Assassin Craft i jak na to się kliknie to się przeglądarka otwiera i wchodzi na strone serwa

post-497834-0-28366200-1354978026.png

Opublikowano

xxx

cooltext1062421582.png

Opublikowano

nie polecam już pół roku temu dałem wszystkie punkty na jedną grę i o tej pory nie wygrałem a pisze że biorę udział w konkursie :/

2a32f1010caf9ce0767a1f2045c8a052.jpg
Opublikowano

@up

Bo to jest loteria i jak nie wygrasz to nadal masz szansę na wygraną to jest jak rzuty karny w piłce nożnej słabsza drużyna może wygrać z lepsza tu chodzi i fuksa. Jakoś Vertez wygrał.

cooltext1062421582.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...