Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Assassin Craft [Dedyk] [Zapowiedz] [Modyfikacje] [RPG] [Launcher]

efee1500

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niech to będzie Angielska czcionka, jak nie umiecie angielskiego to się w szkole uczcie ... Ta Polska czcionka jest okropna.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

To nie liczy się od tego, że tobie nie pasuje losowanie na razie wygrywa Polska czcionka więc 99%, że ona wygra. A jakbyś chodził do takiej szkoły co ja to też byś nie znał Angielskiego.

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

@up Internet jest ogromny, choćby translator, znajdziesz tam pełno odpowiedzi na nurtujące cię pytania dotyczące angielskiego.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

Moja paczka modów:

Opublikowano

@up Internet jest ogromny, choćby translator, znajdziesz tam pełno odpowiedzi na nurtujące cię pytania dotyczące angielskiego.

To, że Tobie odpowiada czcionka angielska - nie zmienia faktu, iż jak na razie wychodzi na to, że polska czcionka ma szansę na wygraną. Jak chcesz angielską czcionkę, to możesz swój serwer założyć i rozwiążesz tym wszystkie problemy. Albo rzuć się na poduszkę i potraktuj ją parę razy drukarką. ; )

Opublikowano

Czy ja coś mówię o tym, że je*ne w ziemie jak nie będzie angielskiej? Jest to moja uwaga która według mnie powinna zostać zauważona, gdyż ta Polska, jest po prostu okropna.

31575197832728931761.jpg

Moja paczka modów:

Opublikowano

Zgadzam się z tym kjiasdafs, Polska czcionka to gówno, a w ankiecie głosowały pewnie dzieci poniżej 12 roku życia. Wydaje mi się, że każda starsza osoba poradzi sobie z angielską czcionką.

Opublikowano

Efee polska czcionka w Minecraft'cie to gówno zgadzam się ze wszystkimi, bo pojeba**e Dzieci neo nie umieją grać na angielskiej czcionce i napisach, ponieważ mojang dodał polska czcionkę ponad połowa tych dzieci neo nie wie co to jest workbench albo crafting table

Opublikowano

Efee polska czcionka w Minecraft'cie to gówno zgadzam się ze wszystkimi, bo pojeba**e Dzieci neo nie umieją grać na angielskiej czcionce i napisach, ponieważ mojang dodał polska czcionkę ponad połowa tych dzieci neo nie wie co to jest workbench albo crafting table

Kto napisał, że będzie polska czcionka? Moze byc angielska tylko spolszczona ;]

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Hmm ostatnio mówiłeś że do końca miesiąca napewnobędzie otwarty dzisiaj mamy 30 listopad i miesiąc się kończy a servera nie ma a ty jeszcze mówisz że prawie do świąt mamy czekać...

mca.png

Opublikowano

Cookies wiem ze to jest to samo podaje przykład

Ja:Masz Crafting table?

Neo:A co to jest?

Ja:A wiesz co to workbench?

Neo:nie

Opublikowano

efee mam pytanie dlaczego serw jest off? ;P

i crafting guide będzie bo będą zasypy pytań jak zrobić daną rzecz ...

2a32f1010caf9ce0767a1f2045c8a052.jpg
Opublikowano

Będzie Assassins Mod ?

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

tego to nie wiem

wiem że efee ma dodać crafting guide rei minimap optifine custom NPC a assasin mod to nie wiem

w razie pytań pisać na gg 45399574

Opublikowano

jeszcze nie wiadomo czy 14 grudnia

wszystko zależy czy będą txt packi 16x16 i czy fabulator będzie pisał

oraz czy efee załączy serwa ;P

i w ogóle zrobiliście sobie tutaj czat

mendy jedne ;P

pamiętajcie że w razie pytań można pisać do mnie lub efiego na GG ;P

moje to : 45399574

a efiego : 43672626

Opublikowano

Ja na razie piszę fabułę do serwera, więc macie na co czekać ;D. Staram się rozkręcić na jakichś ukrytych questach. Jest ich kilka, ale są też trudne do wykonania.

31575197832728931761.jpg

Moja paczka modów:

Opublikowano

Efee, mógł byś podać informacje typu :

Ile będzie slotów

Z jakiego hostingu serwerów korzystasz

Skład administracji ( bardziej rozbudowany )

Czy wyrobicie się przed świętami

Wstępna lista modów jakie napewno będą dodane.

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...