Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja mam pytanie ponieważ stawiam vps od początku i jak wgrać te pliki ?

chodzi mi oto że jak ściągne porty itd to wtedy rozpakować i włączyć i będzie działać ?

Opublikowano

Wszystko wgrane zrobiłem konto loguje się i chce stworzyć postać jednak jest black screen.

Liczę na pomoc.

sprawdź czy nie masz czasami pustego pliku uitooltip, sporo packerów nie daje rady go wypwakoać. w temacie dałem rozpakowane root.

Opublikowano (edytowane)

Dlaczego wywala błąd przy rozpakowywaniu clienta. Wstaw ktoś normalnego a nie z błędem

Edytowane przez kacper994
Opublikowano (edytowane)

Myslalem ze to bedzie cos pozadnego.

A tu wielka kicha

Terenzo wez sie postaraj i posklejaj to zeby miało rece i nogi.Ponad 190 stron i kazy ma jakis problem.U mnie Najlepsze jest to,ze po kazdym wyłaczeniu maszyny musze cała od nowa stawiac bo jest bład podczas logowania....

wez przykład od niesmialego.Jego pliki sa nie do zajeb.......

Edytowane przez colinmc55

81330142092000894794.png

Opublikowano

Ja mam teraz tylko jeden problem. Wczoraj zabiłem procesy game i db. Mógłby ktoś dać mi jakiś dl do nich i instrukcje gdzie je wrzucić ?

Procesy zabiłeś poprzez "kill PID_PROCESU" przynajmniej tak to rozumiem.

Wystarczy włączyć na nowo serwer i wszystko powinno być ok.

8910814572903361049127.png

Opublikowano

Myslalem ze to bedzie cos pozadnego.

A tu wielka kicha

Terenzo wez sie postaraj i posklejaj to zeby miało rece i nogi.Ponad 190 stron i kazy ma jakis problem.U mnie Najlepsze jest to,ze po kazdym wyłaczeniu maszyny musze cała od nowa stawiac bo jest bład podczas logowania....

wez przykład od niesmialego.Jego pliki sa nie do zajeb.......

Ponieważ musisz odpalać portmap.

r3ePj8E.png

Opublikowano
To jest ukryta treść, proszę

P.S bd jutro z rana ;-)

Ok.

Zobacz te dwa tematy:

Innego rozwiązania nie widzę, nie spotkałem się z tym błędem, jeśli ktoś wie jak w 100% naprawić ten błąd niech mu pomoże.

8910814572903361049127.png

Opublikowano

Siemmka Mam problem jak robię coś w navicacie i potem chce aby zapisało wpisuję w grze reload all i cofa mi ostatnie zmiany w navicacie i tak samo jest z reboot też mi coffa zmiany jakie wprowadzam to system ulepszeń . ;) mam pytanie dlaczego coffa?

Opublikowano (edytowane)

Siema ja mam problem mam postawionego vps'a na tych plikach wpisuje start działa łącze się z navicatem ale gdy chce sie zalogować ma serwer wyskakuje mi błąd podczas łączenia, root rozpakowałem poprzez Kamera archiver bo na twoim nie chce mi sie spakować o co chodzi ? czy źle spakowane czy musze mieć inną wersje freebsd ? a jaka jest najlepsza

Edytowane przez averq
Opublikowano

Nie mozecie upac na normalnych hostingach a nie na hostingu nie dosc ze jest 50kb/s to jeszcze 1 plik na 180min...

Mam dac 5€ za jakis Client ? Mnie rodzice z procy nie karmili.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...