Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pliki the best, ja zrobie na nich serwer i postaram sie sam pousuwac bugi...

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam.

Dobra wgrałem pliki z pomocą Terenzo....

Ale teraz tak raz mi pisze 'Zostaniesz połączony' a raz loguje normalnie..

'Zostaniesz połączony' jest jak zrobię reset serwera...

pomoże mi ktoś z tym... ?

Wynagrodzę wy wybrany sposób :]

24874563890076977448.png

Opublikowano

Da radę ktoś sprawdzić czy dobrze mam root'y zrobione http://speedy.sh/qM5Ve/pack.7z scan https://www.virustotal.com/file/3f5176dafa9f41f914e2b0836132b9989a6a5aeb41b00b68be77ad88263e6d99/analysis/1353161000/ . Pytam dlatego bo wszystko dobrze zrobiłem w plikach serwerowych ale w kliencie mam zostaniesz połączony z serwerem ;/ Proszę o szybką odpowiedź nagrodzę like

Opublikowano

Da radę ktoś sprawdzić czy dobrze mam root'y zrobione http://speedy.sh/qM5Ve/pack.7z scan https://www.virustot...sis/1353161000/ . Pytam dlatego bo wszystko dobrze zrobiłem w plikach serwerowych ale w kliencie mam zostaniesz połączony z serwerem ;/ Proszę o szybką odpowiedź nagrodzę like

ja zrobilem ta, usun game i wgraj znowu plik game ...

tez mialem zostaniesz polaczony, usunelem plik game i wgralem znowu chmody 777 i podzialalo

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

Nie działa renifer i kilka pieczęci,nie da się wogóle na nie wsiąść,założyć .

Skrzynia Olimpijska albo nie ma dodanego dropu albo ma buga bo klikając na nią,nie znika ani nic z niej nie dropi.

BDrwh.png?1

Sygnaturka by FructoN.

FructoN jest tylko jeden.

Opublikowano

ja zrobilem ta, usun game i wgraj znowu plik game ...

tez mialem zostaniesz polaczony, usunelem plik game i wgralem znowu chmody 777 i podzialalo

Folder game to co mamy w folderze mt2 usunąć i jeszcze raz wgrać ?

24874563890076977448.png

Opublikowano

Charon mi dziala wszystko na plikach niesmialego , tylko nie wiem dlaczego ale nie widze mobow w katakumbach

tez mam na takiniesmialy...

tez nie widze mobow w katakumbach... wgl. nie widze posagu zeby na kolejne pietro przejsc :/

mam nadzieje ze v2 bedzie sprawniejsze ;p ale te pliki i tak na razie na MPC wymiatają ;dd ogarnac kilka latwych bugow + IQ+60 i good

Opublikowano

Folder game to co mamy w folderze mt2 usunąć i jeszcze raz wgrać ?

tak.

@fructon

wiem, terenzo juz o tym zostal powiadomiony o skrzyniach i pieczeciach.. wszystko w swoim czasie i v2 będzie.(mam takową nadzieję)

Opublikowano (edytowane)

@Charon =) ale game jako folder czy game z folderu mt2 ?

@edit w serverinfo ip z końcówką 100 dla mnie ?

Edytowane przez gtforce323
Opublikowano (edytowane)

@Charon =) ale game jako folder czy game z folderu mt2 ?

folder ? -,- niee... game z folderu mt2.

@EDITTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

@up

tak, .100 dla cb.

Edytowane przez Charon =)

Opublikowano

Mogłbyś dodać system petów xD

hehe, nom ;dd może na przyszłych plikach v2 terenzo pomyśli nad tym.. może je doda, akurat fajna opcja z tego jest.. można to też inaczej rozbudować.

Opublikowano (edytowane)

Na 100% przetestuje jak ta cała Balantia nie wypali :D

Już daje lajka dla autora, bo to co widzę z opisu, baaaaardzo się postarał.

//

Jeżeli widzicie już jakieś bugi / błędy w tych plikach to proszę od razu o wypisanie :P

Płacę lajkami

Edytowane przez trialend
1355504898-U363840.png

Opublikowano

Na 100% przetestuje jak ta cała Balantia nie wypali :D

Już daje lajka dla autora, bo to co widzę z opisu, baaaaardzo się postarał.

ta Balantia to gówno... grają tam inni, ze względu że pedał Hikari tam gra..(marny GM) -,- i tak serwer padnie, mogę wam to zagwarantować.

@Qunman

pewnie, dawaj dysk ;dd skan i link + spytaj sie terenzo czy dodałby do tematu ten link.. lepiej by było dla innych.

Opublikowano

No przydał by sięcały dysk.

A tak ogólnie jeszcze nie ma tego dysku to ma ktos moze sprawny link do plikow badara ? bez bledu crc ?

Opublikowano

No przydał by sięcały dysk.

A tak ogólnie jeszcze nie ma tego dysku to ma ktos moze sprawny link do plikow badara ? bez bledu crc ?

przeciez qunman wstawi dysk.. poczekaj -,- ;DD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...