Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PERM] Terenzo.

Istny Diabel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie wiem czy można się wypowiedzieć, ale jeśli tak to bardzo proszę o zgodę. Mianowicie jestem tutaj z prośby Terenzo. Dzisiaj ktoś włamał się na kilka jego kont (nie tylko na MPC Forum). Jeśli była by jakaś możliwość sprawdzenia tego w jakiś sposób to "byłby bardzo wdzięczny". Widać to też po sposobie pisania postów za którego otrzymał bana a poza tym niektóre osoby z zespołu serwera Quadron to kilku jego znajomych. W imieniu Terenzo. proszę o pozytywne rozpatrzenie tej prośby.

(IP Użytkownika Terenzo [otrzymane z prywatnej rozmowy z nim, posiada zmienne adresy z neostrady więc podam 2]: )

-Do Godz. 18 posiadał adres: 83.6.44.xxx
-Po Godz. 18 wyglądał on tak:
95.49.100.xx

"Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów"

Opublikowano

Witam. Nie wiem czy można się wypowiedzieć, ale jeśli tak to bardzo proszę o zgodę. Mianowicie jestem tutaj z prośby Terenzo. Dzisiaj ktoś włamał się na kilka jego kont (nie tylko na MPC Forum). Jeśli była by jakaś możliwość sprawdzenia tego w jakiś sposób to "byłby bardzo wdzięczny". Widać to też po sposobie pisania postów za którego otrzymał bana a poza tym niektóre osoby z zespołu serwera Quadron to kilku jego znajomych. W imieniu Terenzo. proszę o pozytywne rozpatrzenie tej prośby.

(IP Użytkownika Terenzo [otrzymane z prywatnej rozmowy z nim, posiada zmienne adresy z neostrady więc podam 2]: )

-Po Godz. 18 wyglądał on tak: 95.49.100.xx

To teraz ja napiszę coś od siebie.

W postach które pisał Terenzo, lub nie on.. sam nie wiem.. był keylogger a dokładnie w linkach typu xx (NIE WCHODZIC) Wirus znajduje się w folderze z javą.

I prawdopodobnie ta sama osoba wbiła na moje konto i pisała identyczne posty (zostałem ukarany warnem ;_ ;)

Między innymi tutaj http://www.mpcforum.pl/topic/667446-raviaeu-dedyk/page-94#entry6999182

Możecie sprawdzić, że adresy IP na moim koncie nie są identyczne w tamtych godzinach a przed tym włamem lub teraz.

Keyloggera już z komputera wyjebałem, jednak obawiam się, że inni użytkownicy też klikali w te linki i mają również wirusa na komputerze. Tyle ode mnie, prosze jakiegos administratora/moda whatever o akceptacje tego posta w celu informacji dla uzytkownikow.

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Cześć wszystkim.

Terenzo kazał mi to tutaj przekazać:

,,To nie jest moja wina, gdyż ktoś mi przesłał owy link i na tej stronie był wirus. Nie miałem na to żadnego wpływu, a z racji tego że Avast mi wygasł byłem bezradny. Prosiłbym o rozpatrzenie mojego odbanowania. W tej chwili pobrałem nowego antywirusa i obiecuję, iż komplikacji nie będzie

Pozdrawiam Serdecznie Całą Administrację,

Terenzo"

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Ban słuszny.

Kurwa mać, czytałeś chociaż nasze posty? Widzę, że nie... jak ban słuszny, skoro ktoś mu(i nie tylko) wjebał się na konto.

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Powinien dostać perma sam dostałem miłą niespodziankę w postaci keyloggera i infekcji kilku folderów na dysku :)

Jeszcze nie wiem jak z resztą kont bo niesprawdzałem.

Opublikowano

Daje perma za rozsyłanie keyloggerów..

http://www.mpcforum.pl/topic/916711-zapowied-quadronpl/?p=6996180

Widzę tak dużo hajsu masz, że postów wyżej nie czytasz.

Przytoczę:

-Po Godz. 18 wyglądał on tak: 95.49.100.xx

Pozdrawiam.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

@Kaś z jego konta zostały rozesłane Keyloggery więc jego acc ponosi wszelkie konsekwencje. Pomyśl czasami troszkę :)

Kierzkowi się włamali na konto i rozdawali nagrody to on poniósł konsekwencje? Nie. Fajnie.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Kaś radzę ci abyś się nie wpierdalał. Niech lepiej pilnuje swojego konta następnym razem. Z jego konta został wysłany keylogger więc na to konto będzie ban.

Wszystko wyjaśnione, zostanie odbanowany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...