Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
0804 00:22:49588 :: 

uiCharacter.py(line:401) __LoadWindow

uiCharacter.py(line:155) __BindObject

CharacterWindow.__LoadWindow - exceptions.AttributeError:'module' object has no attribute 'ToolTip'

0804 00:22:49588 :: ============================================================================================================

0804 00:22:49588 :: Abort!!!!

sysser

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To po co je usuwasz ?

W Configach zmienisz lv :)

Gdzie mam niby to zmienić na ftp jak tak to w jakich plika :)

Opublikowano

Witam wszystkich, mam mały problemik.

Otóż: Wgrywam byle jaką stronę, konfiguruję ją a nadal nie mogę się z nią połączyć, ktoś ma jakąś radę bądź miał ten sam problem? Pozdrawiam

Opublikowano

Ja to w ogóle mam pytanie , postanowiłem wybrać te pliki na mój serwer ale mam pytanie bo nie ogarniam zbytnio co i jak gdyż jestem zielony w tych sprawach ;)

Nie rozumiem co pobrać albo może co pobrać po kolei z tej "pobieralni" i czy pobierać tą maszynę ... 

dodam że wcześniej miałem wszystko spakowane razem i było łatwiej..:)

ktoś pomoże? wytłumaczy co i jak?

Opublikowano

Witam wszystkich, mam mały problemik.

Otóż: Wgrywam byle jaką stronę, konfiguruję ją a nadal nie mogę się z nią połączyć, ktoś ma jakąś radę bądź miał ten sam problem? Pozdrawiam

Configi edytowałeś na swoje IP?

Opublikowano

Ja to w ogóle mam pytanie , postanowiłem wybrać te pliki na mój serwer ale mam pytanie bo nie ogarniam zbytnio co i jak gdyż jestem zielony w tych sprawach ;)

Nie rozumiem co pobrać albo może co pobrać po kolei z tej "pobieralni" i czy pobierać tą maszynę ... 

dodam że wcześniej miałem wszystko spakowane razem i było łatwiej.. :)

ktoś pomoże? wytłumaczy co i jak?

Jeśli robisz serwer hamachi to pobierasz

Gotowa maszyna:

Full client:

Full client FIX:

Launcher Hamachi (odpalamy z prawami administratora!):

VirtualBox:

PortMap:

a jeśli dedyk/vps

Pliki serwerowe:

Full client:

Full client FIX:

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Czemu jak kolega chce wybrać postać to wywala do logowania? Zapora off, porty odblokowane, próbowałem serwer hamachi/no hamachi zrobić i nic.

graphic.png

Opublikowano

Czemu jak kolega chce wybrać postać to wywala do logowania? Zapora off, porty odblokowane, próbowałem serwer hamachi/no hamachi zrobić i nic.

uruchamia przez launcher hamachi jako admin? jest w sieci hamachi? zrobiłeś mu root z norm końcówką?

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

ej jak wgrać max 250 lvl pisz na pw...

Wgrywasz difa do game na max 250lv...

następnie w configach w każdym channelu zmieniasz lv na taki jaki chcesz czyli 250, a jeżeli nie ogarniasz to w " cd /usr/home/mt2/ " masz plik setup pobierz go otwórz w notepadd++ i tam zmień max lv, a następnie wpisujesz w putty " /setup " i restartujesz serwer :)

Jak jeszcze czegoś nie wiesz to pisz PW.

Opublikowano (edytowane)

uruchamia przez launcher hamachi jako admin? jest w sieci hamachi? zrobiłeś mu root z norm końcówką?

tak.. 

Wrzuciłem pliki od terenza na swój serwer i nawet nie mogę się do mysql podłączyć:

Zdjęcie

Edytowane przez Yrokin

graphic.png

Opublikowano

tak.. 

Wrzuciłem pliki od terenza na swój serwer i nawet nie mogę się do mysql podłączyć:

Zdjęcie

Musisz hasło do MYSQL zmienić.

Opublikowano (edytowane)

Musisz hasło do MYSQL zmienić.

Ja nie mam problemu z hasłem tylko ogólnie z mysql. Nie mogę wejść do bazy co wiąże się z tym że nawet hasła nie zmienię.

Przed wgraniem plików terenza normalnie się łączę z mysql, a po wgraniu pisze że nie może połączyć się z hostem.

sysinstall zrobiłem dobrze.

Edytowane przez Yrokin

graphic.png

Opublikowano

Mam taki problem, że wgrałem pliki game 40250 i db 40146 na te pliki i jak za pierwszym razem odpalam serwer to wszystko działa - mogę się zalogować, grać itd. Jednak gdy wyłączę serwer i włączę ponownie to nie mogę się zalogować (mam cały czas "Zostaniesz połączony z serwerem"). Wydaje mi się, że db się nie odpala za drugim razem, bo jak wpisz komendę /stop to mam w coś takiego:

Bez_tytu_u.png

Próbowałem już zmienic port do db i nie działa. Wie ktoś czemu tak się dzieje ?

Opublikowano

moze ktos reupnac client na mega.com  / bo ten wrzucony nie da sie pobrac..

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...