Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

No i mam problem. Chyba z 5 razy sprawdzałem czy dobrze skonfigurowałem wszystko w virutalboxie i wszystko OK. Chciałem połączyć się z bazą danych wpisałem moje ip z hamachi z końcówką .100 w id , hasło, port 22 i nie cały czas piszę :

Przekroczony limit laczenia sie z serwer.

Nie mozna polaczyc sie z  serwerem.

Dodam, ze kiedys robilem juz serwer na tych plikach i wszystko bylo dobrze do tej chwili , az chcialem go zrobic od nowa

Edytowane przez Wachuql
  • Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No i mam problem. Chyba z 5 razy sprawdzałem czy dobrze skonfigurowałem wszystko w virutalboxie i wszystko OK. Chciałem połączyć się z bazą danych wpisałem moje ip z hamachi z końcówką .100 w id , hasło, port 22 i nie cały czas piszę :

Przekroczony limit laczenia sie z serwer.

Nie mozna polaczyc sie z  serwerem.

Dodam, ze kiedys robilem juz serwer na tych plikach i wszystko bylo dobrze do tej chwili , az chcialem go zrobic od nowa

Przed połączeniem z bazą danych sftp trzeba wpisać w konsoli 

To jest ukryta treść, proszę

1jpg_eapqapp.jpg

Opublikowano (edytowane)

dzięki wielkie łapka ^^

@@edity

Jeszcze jeden problem.

Po załadowania paska wywala mi metka ocb?

Edytowane przez Wachuql
Opublikowano

dzięki wielkie łapka ^^

@@edity

Jeszcze jeden problem.

Po załadowania paska wywala mi metka ocb?

Packer którego uzywasz nie rozpakował poprawnie root. W temacie masz je do pobrania (poprawnie rozpakowane).
Opublikowano (edytowane)

Gdy chce zmienić hasło mysql wpisuje: mysql -u root i pisze Command not found

Edytowane przez Wachuql
Opublikowano

terenzo masz jakiś konwerter mob_proto(navi) do mob_proto.txt? tzn chodzi mi o to że robisz w navi pierw all co chcesz sobie zedytowac i pozniej dajesz konwertuj do pliku txt i wklejasz go do mt2/db?

jak tak to byś mógł rzucić linkiem?

masz wielki + za pliczki, pliczki mam swoje ale pod klienta mi nie podchodziły nie wiem czego byłem troche wkurzony bo długo pracowałem nad nimi no ale ściągnąłem twoje i śmigało z moim klientem, a okazało się że dość czyste są i nie ma na nim syfu a więc ogarniam je bez problemu i mogę na nich pracować.

Opublikowano

terenzo masz jakiś konwerter mob_proto(navi) do mob_proto.txt? tzn chodzi mi o to że robisz w navi pierw all co chcesz sobie zedytowac i pozniej dajesz konwertuj do pliku txt i wklejasz go do mt2/db?

jak tak to byś mógł rzucić linkiem?

masz wielki + za pliczki, pliczki mam swoje ale pod klienta mi nie podchodziły nie wiem czego byłem troche wkurzony bo długo pracowałem nad nimi no ale ściągnąłem twoje i śmigało z moim klientem, a okazało się że dość czyste są i nie ma na nim syfu a więc ogarniam je bez problemu i mogę na nich pracować.

http://www.mpcforum.pl/topic/610770-m2toolup-centrum-zarzadzania-serwerem-gry-metin2/

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano (edytowane)

Witam, wgrałem dif na tabele expa oraz 255max lvl, zmieniłem wszystko w configach i nadal max poziom to tylko 120. Wie ktoś gdzie leży problem?

Dobra już nieważne, poradziłem sobie sam jak zwykle na tym forum..

Edytowane przez RapName

"Nie spieraj się z idiotą, ktoś patrzący z boku mógłby was pomylić..."

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dlaczego mi sie krashuje serwer po wgraniu diffów?

co za dify wgrałeś? zaraz się okaże dlaczego ;)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Ma ktoś jakieś informacje kiedy Terenzo wypuści wersję 40k ?

nie wiadomo, i póki co na to się nie zapowiada

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Pobierać od nowa, strata czasu. @Terenzo. Spróbowałem też z 7zip'a to samo wyszło. 

W ogóle czemu teraz klient ma słaby transfer? Jak zawsze inne pliki mi się pobiera  +3k mb/s, a ten akurat Klient 159-260 mb/s

Opublikowano

co za dify wgrałeś? zaraz się okaże dlaczego ;)

Zmianka po 1s oraz 10 KU do G1 i nie wymagane szklo intuicji i raty podniesione o 200% , moze problem jest w ktoryms z diffow powiedz mi na jakim game sie trzyma Terenzo wiem ze nie 40k to na jakim?

Opublikowano

Pobierać od nowa, strata czasu. @Terenzo. Spróbowałem też z 7zip'a to samo wyszło. 

W ogóle czemu teraz klient ma słaby transfer? Jak zawsze inne pliki mi się pobiera  +3k mb/s, a ten akurat Klient 159-260 mb/s

Pomoże ktoś? dam like

Opublikowano

Zmianka po 1s oraz 10 KU do G1 i nie wymagane szklo intuicji i raty podniesione o 200% , moze problem jest w ktoryms z diffow powiedz mi na jakim game sie trzyma Terenzo wiem ze nie 40k to na jakim?

Pliki Terenzo są na game 34k (34083)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...