Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Mi jakos blad wyskakuje.Postawilem serwer.Z poczatku dzialal gdy wszedlem na niego.Potem wyszedlem wbilem do navicata i ustawilem sobie gma.Zrobilem reboota,laduje sie i wyskakuje takie cos i nic sie potem nie dzieje

Edit: Dobra zrobilem jeszcze jednego reboota i  dziala

Edit2 : Moglby ktos wstawic pliki terenza naprawione tzn aby bronie mialy sloty i srednie/um ? Bo ja robie i zawsze mi nie wychodzi

Edit 3: Nie prawda.Wlasnie ze skonwertowalem item_proto i item proto names i wrzucilem do db.

Edytowane przez ShastaMan
ie068n.jpg
Opublikowano (edytowane)

@Haronis, zdaję sobie z tego sprawę ponieważ game ma wgrane oryginalne PET'y, a nie pod lvl'ami konia jak na 2k

Dla tego proszę o jakiegoś DIF'a, czy "coś".

@Dawid9121, użyj od terrenza.

@up, musisz wpisać Ethost.

a masz wpisane Ethost

w tym problem ;)

Co do średnich, nie udaje ci się ponieważ zapewne po wgraniu zapytań do SQL dot. średnich nie konwertujesz plików do .txt i nie wgrywasz na ftp

Edytowane przez osa1022

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano (edytowane)

no osa dzięki przeszukałem i faktycznie jest konwerter :D i juz srednie sa :D , osa ty tam koledze pisałeś żeby wpisał .Ethost , raczej Ethost. mi działa . Kolega Shasta ma też problem z /etc/rc.conf  zobacz na pierwszą strone tematu i poszukaj odp ;D 

Edytowane przez Dawid9121
Opublikowano

@2up MySQL, wiesz jaka tabela. szukanie nie boli
Nie będzie, ponieważ game się różni i niektóre rzeczy będzie trzeba dograć (dosyć sporo).
@up tylko jeśli minie. Na razie śmiga, jednak warto wgrać DIF'a ;)

Opublikowano

kurde lipa że sie nie da rady wgrać bo pliki miodowe tylko mały lvl a chciałbym pare setów zrobić no i staty 125 ,i zrobić serwer coś na typ serwera BlanciQ'a to było coś :D

Opublikowano (edytowane)

kurde lipa że sie nie da rady wgrać bo pliki miodowe tylko mały lvl a chciałbym pare setów zrobić no i staty 125 ,i zrobić serwer coś na typ serwera BlanciQ'a to było coś :D

max level możesz zwiększyć, zaraz podam dify, sec

@Edit

To jest ukryta treść, proszę
diff jest z tego tematu:
Edytowane przez Terenzo.
Opublikowano

pieknie, a napisze ktos jak to pobrac ? Megasync po zalozeniu konta pieknie pobiera 99% i co dalej ? nie kumem tego, moze ktos bedzie uprzejmy i wytlumaczy po ludzku.

Opublikowano

pieknie, a napisze ktos jak to pobrac ? Megasync po zalozeniu konta pieknie pobiera 99% i co dalej ? nie kumem tego, moze ktos bedzie uprzejmy i wytlumaczy po ludzku.

Kopiujesz link do pliku który chcesz pobrać, otwierasz nową kartę w przeglądarce, wklejasz link, [ENTER] i [Pobierz na swój komputer]. Uwaga, ważne! Instrukcja jest pod serwis mega.co.nz!
Opublikowano (edytowane)

a jak te dify zmienić w plik .dif? , tak pytam bo jeszcze nie robiłem nic takiego , a i jeszcze jak można to dify na 125 pkt statusu 

Zrobiłem notatnik i wkleiłem dify i zmieniłem z txt na dif i patcherem jachu wszystko pisze ze ok ale cos mi się nie wydaje żeby to zadziałało  :D

Opublikowano

a jak te dify zmienić w plik .dif? , tak pytam bo jeszcze nie robiłem nic takiego , a i jeszcze jak można to dify na 125 pkt statusu 

Zrobiłem notatnik i wkleiłem dify i zmieniłem z txt na dif i patcherem jachu wszystko pisze ze ok ale cos mi się nie wydaje żeby to zadziałało  :D

Wklejasz w notatnik dif, zapisz jako > .dif > wszystkie pliki i gotowe, przynajmniej ja tak robię i działa. ((diff patcher terenza))

Pliki ogólnie polecam, sam z nich korzystam i działają bardzo dobrze, tylko pytanie, wie ktoś jak usunąć czas z kostiumów? Oraz czy są tu mapy z pla? :)

Opublikowano (edytowane)

ok thx dif wgrany i wszystko elegancko działa , tylko jeszcze pasuje mi na pkt statusów na 125 macie może 

Edit 

Już mam wystarczyło dobrze popatrzeć :D a nawet 15 diffow sie przydało ;p , ale dalej nie mogę znaleźć 6-7 bon jak ktoś zna id to niech poda ;P , a i czy są wgl bo wpisuje id takie jak na innych serwerach i pisze że nie ma itema pod tym id 

Opublikowano

ok thx dif wgrany i wszystko elegancko działa , tylko jeszcze pasuje mi na pkt statusów na 125 macie może 

Edit 

Już mam wystarczyło dobrze popatrzeć :D a nawet 15 diffow sie przydało ;p , ale dalej nie mogę znaleźć 6-7 bon jak ktoś zna id to niech poda ;P , a i czy są wgl bo wpisuje id takie jak na innych serwerach i pisze że nie ma itema pod tym id 

Rozpakuj itemproto serwerowe/wejdź do navi player>item_proto i wpisz 6-7 czy jakoś tak i masz id.

Opublikowano (edytowane)

a to dziwne kiedyś tak szukałem ale nie znalazłem teraz znalazłem w cliencie a w navi nie ma ;/ 

może trzeba wgrywać , diffa wgrywałem jak wgrywałem na 125 pkt

diff z http://www.elitepvpers.com/forum/metin2-pserver-guides-strategies/2702961-sammelthread-difs-f-r-game-rev-34083-daily-updated.html

000598A0: 0F 90
000598A1: 85 90
000598A2: 2E 90
000598A3: BA 90
000598A4: FF 90
000598A5: FF 90
0005F3C4: 0F 90
0005F3C5: 85 90
0005F3C6: 0A 90
0005F3C7: 5F 90
0005F3C8: FF 90
0005F3C9: FF 90

Opublikowano

Poszukaj pod tym samym id. Jak nie ma - musisz wgrac :p proste

Opublikowano

to bd musiał je wgrać , możecie podać jakiś dobry poradnik jak wgrać zbroje i bronie ? , bo zwykłe itemy na all klasy wgrywa się łatwo a nwm jak z tymi co są na poszczególne klasy ;p 

Opublikowano (edytowane)

Czy pliki Terenzo są zabezpieczone przez BashPanel?

przez auth (prawdopodobnie) można się dostać do serwera. wklej do auth/config to:

to bd musiał je wgrać , możecie podać jakiś dobry poradnik jak wgrać zbroje i bronie ? , bo zwykłe itemy na all klasy wgrywa się łatwo a nwm jak z tymi co są na poszczególne klasy ;p

http://www.mpcforum.pl/topic/580343-megatut-jak-poprawnie-dodac-zbroje-bronie-i-moby-na-serwerclient/ Edytowane przez Terenzo.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...