Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Być może to będą najlepsze pliki nad którymi kiedykolwiek pracowałem :) Dobre są te pliki do Serwerów dedykowanych lub VPS mają jakieś bugi proszę o PW lub odpowiedź

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam Pliki spoczko ale mam jeden problem chodzi mi o pety a natomiast czy sa wgrane tekstury Pandy bo tego peta nie widać u mnie i 2 sprawa czemu gdy przywołam peta to przychodzi pet i Kon militar ?

Opublikowano (edytowane)

Witam, moglby ktos wrzucic gotowa maszyne part1 (1GB) lub same komendy (cmd.tar.gz) na inny host, bo na MEGA mi sie zacinalo na 70%+ czekalem 15min i nic a teraz pisze mi chwilowo niedostepne

Edytowane przez piot54

xxx

Opublikowano

Witam, moglby ktos wrzucic gotowa maszyne part1 (1GB) lub same komendy (cmd.tar.gz) na inny host, bo na MEGA mi sie zacinalo na 70%+ czekalem 15min i nic a teraz pisze mi chwilowo niedostepne

na jaki hosting polecasz to wrzucić? przez noc mógłbym to zuploadować.
Opublikowano

na jaki hosting polecasz to wrzucić? przez noc mógłbym to zuploadować.

a moglbys mi teraz same cmd wrzucic ? bo z uploaded pisze ze mam 1h poczekac

xxx

Opublikowano

Może ktoś upnąć gotowego clienta ? będę wdzięczny

Tez bym prosił bo ten host uploaded to jakas lipa a po 2 nwm do jakiego clienta to wrzucic

xxx

Opublikowano

@najlepiej do clienta z 2011 roku.

Ja mam wrzucony ale na chomikuj.pl , jeżeli ktoś zainteresowany pw.

Wrzuciłem all pliki do 2k12 i błąd miałem z clientem nie jest potrzebna binka z 2k13 ?

Opublikowano

Nie widać postaci ;x

Spieprzyłeś coś w kliencie dodając/wywalając jakąś rzecz/plik.

4692787228.png

Opublikowano

Siemka Mam takie pytanko wgrałem sobie moby na serwer przez navi no i ich nie ma jak skonwertować MobProto.sql na MobProto.txt A jeśli sie nie da to jak zrobić by MobProto bylo czytane z navi a nie z MobProto.txt no i mam jeszcze 2 problem gdy przywołuje peta To przychodzi Koń militar i pet sprawdzałem questa i jest ok jak zrobić by pojawiał sie sam pet bez Konia prosze o odp z góry dziękuję i pozdrawiam

Opublikowano

Terenzo pliki root które dałeś bez blokady wywalają błędy przez co klient się crashuje, a na tych zablokowanych jest błąd, że wywala po wybraniu postaci, a na pewno wszystko mam skonfigurowane, bo nie robię tego pierwszy raz :)

2262874723.png

Opublikowano

Moze ktos upnac klienta z plikami terenzo albo same pliki bo ten uploaded to jakies gowno i musze czekac kilka H aby kolejnego parta pobrac ;x

xxx

Opublikowano (edytowane)

Pliki dobre, mają bugi, ale łatwo je naprawić.

Napisz bugi jakie jeszcze są i autor poprawi jak pisał + kilka stron wcześniej ktoś napisał że są bugi i wypisał je

Edytowane przez Owocek14
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...