Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra ;f terenzo all mi wyjaśnił na pw.

Aby pobrać pliki serwerowe wystaczy pobrać :

http://ul.to/zpzj2rsm <-- wchodzimy na filefox.pl rejestrujemy się i ściągamy :D. Cała filozofia.

2 inne pliczki m.in

- Part1 (104 MB): http://ul.to/gbyn4rls

- Part2 (148 MB): http://ul.to/jgwerauy

Są to pliki do clienta :).

W prost tłumaczenie. Aby je pobrać robimy dokładnie to samo co z plikami serwerowymi.

linki w code, 3h

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Link do launcher hamachi wygasł, mógłbyś zaktualizować?

Już jest ok. błąd był ze stroną.

Edytowane przez BrakSlow

112kapapa_neeenhh.png

Opublikowano

Mozecie łatwo to pobrac bez limitu ;P polecam stronke Filefox.pl.Robicie konto dostajecie na start 300mb.Kopiujecie ten link co podal terenzo i pobieracie bez limitu i czekania ;)

Dzięki masz like oddemnie ;)

Opublikowano

co ja mam zrobic z freebsd.001 i 002?

Wypakować przez 7-Zip

btw Pomoże ktoś ?

Może ktoś pomóc i powiedzieć jakim packerem wypakować pliki bo żadnym nie mogę ?

1 SS

cNVc.png

2 SS

dNVc.png

Opublikowano

Terenzo. Jest jakiś pong w plikach czy nie ma. bo nie wiem czy mam zmieniać w Metin2.bin czy nie... Pomożesz proszę :/

Opublikowano

Nie mogę wypakować mam tak samo jak na poprzednich ss'ach

Klikasz na part 1 i wypakowujesz do freebsd 9.0 czy jakoś tak przez 7zip

Opublikowano (edytowane)

To co mam zrobić w metin2.bin ? Żeby normalnie działało ? Podpowiedz :)

z clientem nic oprócz zmiany IP nie musisz robić.

@Owocek. sry, znowu zapomniałem tego wyłączyć. zaraz jeszcze raz wrzucę clientside-lite. - już wrzuciłem

Edytowane przez Terenzo.
Opublikowano

A ja mam taki mały problem bo nie mogę wpisywać passów w cliencie .. A jak wpiszę na tej klawiaturze to wywala z clienta . Czego to może być wina ??

2YX6eTo.png

Opublikowano (edytowane)

@up Wina clienta , miałem ten sam problem. Wystarczy ściągnąć czystego clienta z 2011 roku , potem dograć clienta by terenzo (base , other). Na koniec wystarczy tylko zmienić ip w root.

Mam wrzucony gotowy client. Jak byś chciał to pw.

Edytowane przez maniek1310
Opublikowano

A wiecie może dlaczego teraz mam błąd podczas łączenia z serwerem jak mam z końcówką 100 .. jak zmieniłem na zwykłą też mam błąd ;/ .. a navi działa nrml . port logowania 11002 ??

2YX6eTo.png

Opublikowano (edytowane)

Omg albo cos z tymi plikami jest albo niewiem co ... Niemoge sie polaczyc ani z serwerem ani navicat ani filezillą.Na tamtych starszych plikach by terenzo normalnie dzialalo.A teraz nic z kazda koncowka probowalem,port map odblokowany... 1 raz serwera nierobie ...

O to co robie

Instaluje maszyne.Wpisuje pasy root haslo mpcforum wpisuje sysinstall .... konfiguruje ... ip z hamachi potem 4.2.2.3 potem ip z hamachi z koncowka 100 potem 255.0.0.0 daje ok .... yes .... cofnij ... confij /etc/rc.d/netif restart wlaczam portmapa z koncowka 100 wpisuje /start [probowalem tez wpisac mt2 start,ale dzieje sie to samo] serwer sie wlacza ... i ani do filezilli ani navicat wejsc niemoge

Edytowane przez ShastaMan
ie068n.jpg
Opublikowano

Dobra poradziłem sobie z tym błąd podczas łączenia z serwerem ale teraz jest zostaniesz połączony z serwerem .. jak zmieniłem binke to teraz nie mogę w ogóle wpisywać pasów tylko na tej klawiaturze .. czyli to chyba wina binki . Ma ktoś jakąś działającą ?? :O

2YX6eTo.png

Opublikowano (edytowane)

wpisz: /etc/rc.d/netif restart

@up. binke dałem sprawną. mussiz mieć przynajmniej mój clientside-lite.

Edytowane przez Terenzo.
Opublikowano (edytowane)

@AvGar łap binkę

To jest ukryta treść, proszę

@ShastaMan możesz jeszcze sprawdzić czy masz uruchomioną kartę sieciową hamaschi w połączeniach sieciowych. Oraz czy dobrą wybrałeś w ustawieniach maszyny wirtualnej.

Edytowane przez maniek1310
Opublikowano (edytowane)

Hmm dziwne.Serwer nadal mi nie dziala,lecz jak wpisalem komende mt2 stop wyskoczylo takie cos.Jakby serwer niemiał co wyłączyc bo nie jest wlaczone Oo OMG JUZ NIEWIEM CO ROBIC.Pomozcie...

4y8a.png
Terenzo pomoz.Wczesniejsze pliki dzialaly te nie dzialaja mi
Niemoge ci podeslac bo niemoge sie zalogowac ani do filezilli ani do navicat
Edytowane przez ShastaMan
ie068n.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...