Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie to nic nie pomoglo

mi dzial strona all itp tylko z reje niechce mi sie przezucam na navicat account normalnie rejestruje sie przez www ale w navicat tego niema

to co napisal z edytorem i z datami zrobilem to i tak nie dziala

Prosze o dalsza pomoc.

Opublikowano

tzn? :D

W navi zrobisz wszystko co ci trzeba :)

Witam wszystkich,

mam taki kłopot z plikami. Otóż po wykonaniu wszystkiego według poradnika po odpaleniu serwera a później klienta nie mogę się połączyć.

Po wpisaniu ps otrzymuję taki komunikat:

http://www.fotoszok.pl/upload/91e80c2a.bmp

czy ktoś miał taki błąd? O co chodzi?

Dodam, że serwer postawiłem na vps-ie.

z góry dziękuję za odpowiedź.

Moze link do poradnika albo sproboj to zrobic wg innego :)

Opublikowano

A co jest . all dziala serv tez . A strona wpisuje swoje ip z końcówką normalna - nie dziala z koncowka 100 -nie dziala co jest?

Czyją masz stronę? Wszystko dobrze skonfigurowałeś?

Opublikowano (edytowane)

to terenzo nie ma strony? jak np taki nie smaily?

Oryginalnie pliki od terenzo nie mają wgranej żadnej strony więc musisz dodać ją sam. :P

Edytowane przez AztisWorld
Opublikowano

Dawno nie siedziałem w plikach, a teraz jeszcze pobieram. Możecie powiedzieć czy są tu ustawione ulepszacze jak na pl?

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

prosze o pomoc z rejestracja. nie mozna sie zarejesrowac przez strone zrobilem juz w account te wartosci dat i tak dalej nie dziala

prosze o pomoc

Daje 5+like.

Przeczytaj dokładnie 1. post, tam jest odpowiedź

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Da ktoś inny link tylko do plików bo nie mogę pobrać 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano (edytowane)

Witam,

wgrałem pliki na serwer (dedyka) pobrałem klienta, zmieniłem ip w root (z pack) i nie działa ;(

Wie ktoś może dlaczego ?

Edytowane przez sidsid
Opublikowano

a

Przeczytaj dokładnie 1. post, tam jest odpowiedź

Prosze o zrobienie mi instrukcji lepiej zaprezentowanej od tamtego posta bo mi sie wydaje ze wszystko zrobilem dobrze a nie dziala te reje ;/

Opublikowano (edytowane)

Wie ktoś może czy game_r34083 który jest tu wgrany jest czysty czy może posiada wgrane jakieś diff'y?
Z góry dzięki za odpowiedź  :P

Edytowane przez AztisWorld
Opublikowano

Powie ktoś czy warto ściągać te pliki ? 

Nie warto, ta nowa wersja jest pobugowana w 4 dupy, pobierz pliki kocioła, które sa teraz najlepsze do stworzenia serwera. Na tych nie widac 60% kostiumów jak i fryzur nie działające skrzynie, alchemik nie spolszczony, jeszcze ten problem z srednimi do broni, oraz nie tworza sie konta przez www (tak wiem dodał ale mogl to sam zrobic, skoro daje linki na host na którym zarabia.)

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Opublikowano

Powie ktoś czy warto ściągać te pliki ? 

Polecam Ci również pliki v3 Terenza przy których troszkę się popracuje i też można coś ładnego zrobić

A jeżeli chcesz czyste pliki bez niczego to polecam pliki od Kocioła i Schittset'a które są jednymi z najczystszych plików na tym forum  :P

Opublikowano

Witam,

wgrałem pliki na serwer (dedyka) pobrałem klienta, zmieniłem ip w root (z pack) i nie działa ;(

Wie ktoś może dlaczego ?

Pokaż sysser i logi także screen po wpisaniu komendy ps.

Opublikowano

Powie mi kto gdzie znajdę channele najlepiej ścieżkę dam +

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...